reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Dziewczyny,
oglądam Wasze zdjęcia i jestem zauroczona. Absolutnie wszystkie Maleństwa są przesłodkie. Aż chciałoby się je schrupać. Już teraz na ich twarzyczkach widać ich charakterki (nawet, gdy słodko śpią) :-). I tak sobie czasem myślę: co z nich wyrośnie, skoro je tak rozpieszczamy? ;-)

reklama
futrzaku oj może ze zdjęć, bo spokój to nie jest to czym można określić moją Niunię ;-)

a jak to robicie, że zdjęcie się wkleja do wypowiedzi a nie jako załącznik pod spodem?

ola nikt nam nie wierzy ale imię wybraliśmy naprawdę współnie, obojgu nam się podobało, bo podobno zazwyczaj jest tak, że ktoś musi ustąpić ;)

Mój Szkrabik wygląda tak:
DSC06803 (2).jpgDSC06849.JPG
DSC06927 (2).JPGDSC06963 (2).jpgDSC06984.jpg

Lumbelina na pierwszym zdjęciu malutka podobna do mojej Ani;-) Już widać,że we wszelkich nakryciach głowy będzie jej dobrze:-D

@ Spring - mój Szkrab to chłopczyk -> Kubuś :-) Ale cieszę się, że mu będzie ładnie we wszystkich nakryciach głowy i że podobny jest do twojej Ani. Podobno ludzie spotykają się i łączą z ludźmi podobnymi wizualnie do siebie ;-)

reklama
@ Spring - mój Szkrab to chłopczyk -> Kubuś :-) Ale cieszę się, że mu będzie ładnie we wszystkich nakryciach głowy i że podobny jest do twojej Ani. Podobno ludzie spotykają się i łączą z ludźmi podobnymi wizualnie do siebie ;-)

Nie masz suwaczka i nie skumałam:-) To tym bardziej Kubuś pasuje do mojej Ani:-D On jest urodziwy i ma delikatne rysy stąd moje skojarzenie;-)

Do góry