reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Miluuu- śliczne te Twoje maleństwa:> jak zobaczyłam rękę babci to przyłożyłam tak do swojej dla porównania jakie duże są Twoje księżniczki...aż normalnie łezka mi się zakręciła;)

Magnolia - widzę, że koncert był przy kąpieli? silny mężczyzna jakby nie patrzeć:)

Malina - wybacz sformułowanie, ale padłam na cycki jak zobaczyłam zdjęcie nr 3 Jasia :>:> jest tak boski, że coś czuję Kochana, że pod drzwiami będziesz miała rzędy dziewcząt chcących się z nim umówić:>

Milu,Magnolia i Malinka

hmm czy to przypadek ze wszystkie z was na "M"

sliczne macie pociechy- ubrane wykapane, najedzone- super z was mamusie- juz sie nie boje maciezynstwa- widac kazda z nas musi dac rade. Kochane te wasze slodziaki

Malinka, Miliutek, Magnolia sliczne te Wasze niemowlaczki, nie mogę się napatrzeć, oglądam wątek ze zdjęciami kilka razy i ciągle mi mało :-D, zazdroszczę, że już macie maluszki przy sobie :sorry:

Malinkowy Jasiek w wydaniu głodomora:-) :

Jas4.jpg
Jeeeeeeeeeeeść!

Miluś - z dnia na dzień twoje gwiazdeczki piękniejsze:-)

Malinka
- mnie rozwalił tekst o solidności Jaśka:-D hehe...ale co prawda to prawda:-D

reklama
Do góry