reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
Dziekuje bardzo za komplementy:zawstydzona/y:A teraz wkleje zlepek od początku,musze usunąc z kompa w pracy wiec wklejam tu zeby nie stracic:-p
12,16,20,23 i 28 tydz.brzucholka.Niezłe zamiany:szok::-p

Kira super kolekcja!!Chyba tez taka sobie zrobie

Viviana bardzo ladnie wgladasz, tylko jakas smutna mi sie wydajesz:sorry2:, choc mnie jak rodzina na zdjeciach w ciazy widziala, to taz mowila ze spowaznialam, cos w tym musi byc:confused:

Ależ laska z ciebie Viviana - szczuplutka jesteś :tak:. Bardzo fajnie wyglądasz z brzuszkiem. Bardzo ładny komplecik masz. Ja tak zawsze o ubraniach, bo lubię oglądać ładne ciuszki, a jak jeszcze tak ładnie na kimś leżą, to już w ogóle :-)

Zobaczcie kobitki jak mi brzuch wysadzilo, jeszcze jakies 2,3 tygodnie temu byl o wiele mniejszy, powieksza sie teraz w blyskawicznym tempie

A potem tez sobie zrobie taka kolekcje Kira

34 tygodnie
34Woche.jpg

Ola swietnie wyglądasz i szczuplutka mama z Ciebie a brzusio przesliczny to tak jak u mnie dopiero nie dawno zaczął sobie rosnąć:-D

reklama
MROZIK OLA śliczne brzuszki. To niesprawiedliwe: my z MROZIK męczymy się już od kwietnia ( po 100cm) a u OLI hop i na koniec wyskoczył.Dziewczyny jak robicie pedicure? Ja jestem skręcioch i u kosmetyczki nie wysiedzę:crazy:

Do góry