reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
Ola dzieki za miłe słowa:-):-Dbo ja mam wrażenie, że jestem wielka jak słonica.Juz 17 kg do przodu:szok::no:a jeszcze 7 tygodni przede mną.Mam nadzieje, że może teraz juz tak nie będe przybierac, chociaz nie zanosi sie bo moja Amelka waży juz 2300:szok:a teraz ponoc moze podwoic swoja wagę:shocked2:a tym samym i mamci jeszcze przybędzie co nieco;-)

Moich zdjec nie widac bo moj Carlo dokonuje "pewnych "zmian i doswiadczen na naszym komputerze :blink:, ale jak juz wszystko bedzie gotowe to znow bedzie je widac:tak:

Janbor 17 kilo???nie widac. Tak jak Naur mowi, te kilogramy chyba w brzucholku trzymasz:-D:-D

Ja tez postanowila zamieścic najnowsze zdjęcia mojej piłeczki ;-)
Pierwsze jesz z przed 2 tygodni z moim nieusłuchanym Fido, a drugie z dzisiaj z rana. Na tym ubranym strasznie grubaśno wyszłam, ale to nic i tak zamieszczam :tak:

rysunek1nu0.jpg

rysunek2vj8.jpg

reklama
Do góry