reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
Ola dzieki za miłe słowa:-):-Dbo ja mam wrażenie, że jestem wielka jak słonica.Juz 17 kg do przodu:szok::no:a jeszcze 7 tygodni przede mną.Mam nadzieje, że może teraz juz tak nie będe przybierac, chociaz nie zanosi sie bo moja Amelka waży juz 2300:szok:a teraz ponoc moze podwoic swoja wagę:shocked2:a tym samym i mamci jeszcze przybędzie co nieco;-)

Moich zdjec nie widac bo moj Carlo dokonuje "pewnych "zmian i doswiadczen na naszym komputerze :blink:, ale jak juz wszystko bedzie gotowe to znow bedzie je widac:tak:

Janbor 17 kilo???nie widac. Tak jak Naur mowi, te kilogramy chyba w brzucholku trzymasz:-D:-D

Ja tez postanowila zamieścic najnowsze zdjęcia mojej piłeczki ;-)
Pierwsze jesz z przed 2 tygodni z moim nieusłuchanym Fido, a drugie z dzisiaj z rana. Na tym ubranym strasznie grubaśno wyszłam, ale to nic i tak zamieszczam :tak:

rysunek1nu0.jpg

rysunek2vj8.jpg

reklama
Do góry