reklama
czarnula83
Fanka BB :)
NAUR nie narzekaj na figurke kurcze co ja bym dala zeby przytyc po ciazy a nie wiecznie chudzielcem byc
Czarnula ja po pierwszej ciąży szybko schudłam do stanu wyjściowego, czyli 48kg przy 169cm wzrostu, i zawsze byłam chuda, ale jak przestałam karmić to mi sie coś popierniczyło hormonalnie, bo przytyłam 5kg w miesiąc a potem kolejne 5kg!
I tak tą ciążę zaczynałam juz z 10kg naddatku, czyli 59kg. I mam nadzieję, że tym razem schudnę i tak juz zostanie, na najwyżej 54kg.
Tak różnie to bywa.. :-)
I tak tą ciążę zaczynałam juz z 10kg naddatku, czyli 59kg. I mam nadzieję, że tym razem schudnę i tak juz zostanie, na najwyżej 54kg.
Tak różnie to bywa.. :-)
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Piękne brzucholki Naur bardzo ładnie wyglądasz
Antylopka
Potrojna mamuska
najważniejsze jest dobrze się czuć we własnym ciele
przed ciążą ważyłam 58 kg (173 cm wzrostu) i dobrze mi z tym było:-)
teraz waże 8 kilo więcej i tez się dobrze czuję
przed ciążą ważyłam 58 kg (173 cm wzrostu) i dobrze mi z tym było:-)
teraz waże 8 kilo więcej i tez się dobrze czuję
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Sylwia - ładny masz ten brzusia. Jak dla mnie to nie taki wielkolud ;-). Szczuplutka jesteś i pewnie dlatego takie wrażenie sprawia. Ale przyznac trzeba że najmniejszy tez nie jest . No ale jeszcze troszkę przed nami i pewnie jeszcze podrosną - co to wtedy będzie :-)
Dziewczynki śliczne macie te brzucholki:-)
Naur nie narzekaj na figurę bo ciąza na prawdę Ci służy a Julcia rzeczywiście cała mamusia:-);-)Ciekawe czy moja córcia będzie do mnie podobna
Czarnulka ślicznie wygladasz i w sumie chyba sam brzusio Ci przybył bo tak to szczuplutka mamusia jestes ale to w sumie dobrze, bo pewnie po porodzie szybko wrócisz do dawnej figury:-)
Kira fajna galeryjka
Naur nie narzekaj na figurę bo ciąza na prawdę Ci służy a Julcia rzeczywiście cała mamusia:-);-)Ciekawe czy moja córcia będzie do mnie podobna
Czarnulka ślicznie wygladasz i w sumie chyba sam brzusio Ci przybył bo tak to szczuplutka mamusia jestes ale to w sumie dobrze, bo pewnie po porodzie szybko wrócisz do dawnej figury:-)
Kira fajna galeryjka
reklama
Podziel się: