reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

dziewczyny wy to normalnie chudzinki jestescie,nogi chude,pupy chude,brzucholki fajne,po porodzie nie bedziecie mialy co zrzucac:-p

reklama
Czarnula ja po pierwszej ciąży szybko schudłam do stanu wyjściowego, czyli 48kg przy 169cm wzrostu, i zawsze byłam chuda, ale jak przestałam karmić to mi sie coś popierniczyło hormonalnie, bo przytyłam 5kg w miesiąc a potem kolejne 5kg!
I tak tą ciążę zaczynałam juz z 10kg naddatku, czyli 59kg. I mam nadzieję, że tym razem schudnę i tak juz zostanie, na najwyżej 54kg.
Tak różnie to bywa.. :-)

najważniejsze jest dobrze się czuć we własnym ciele:tak:
przed ciążą ważyłam 58 kg (173 cm wzrostu) i dobrze mi z tym było:-)
teraz waże 8 kilo więcej i tez się dobrze czuję

Sylwia - ładny masz ten brzusia. Jak dla mnie to nie taki wielkolud ;-). Szczuplutka jesteś i pewnie dlatego takie wrażenie sprawia. Ale przyznac trzeba że najmniejszy tez nie jest :tak:. No ale jeszcze troszkę przed nami i pewnie jeszcze podrosną - co to wtedy będzie :rofl2::-)

Dziewczynki śliczne macie te brzucholki:-):tak:
Naur nie narzekaj na figurę bo ciąza na prawdę Ci służy a Julcia rzeczywiście cała mamusia:-);-)Ciekawe czy moja córcia będzie do mnie podobna:confused:

Czarnulka ślicznie wygladasz i w sumie chyba sam brzusio Ci przybył bo tak to szczuplutka mamusia jestes ale to w sumie dobrze, bo pewnie po porodzie szybko wrócisz do dawnej figury:-)

Kira fajna galeryjka

reklama
Do góry