reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

dziewczyny wy to normalnie chudzinki jestescie,nogi chude,pupy chude,brzucholki fajne,po porodzie nie bedziecie mialy co zrzucac:-p

reklama
Czarnula ja po pierwszej ciąży szybko schudłam do stanu wyjściowego, czyli 48kg przy 169cm wzrostu, i zawsze byłam chuda, ale jak przestałam karmić to mi sie coś popierniczyło hormonalnie, bo przytyłam 5kg w miesiąc a potem kolejne 5kg!
I tak tą ciążę zaczynałam juz z 10kg naddatku, czyli 59kg. I mam nadzieję, że tym razem schudnę i tak juz zostanie, na najwyżej 54kg.
Tak różnie to bywa.. :-)

najważniejsze jest dobrze się czuć we własnym ciele:tak:
przed ciążą ważyłam 58 kg (173 cm wzrostu) i dobrze mi z tym było:-)
teraz waże 8 kilo więcej i tez się dobrze czuję

Sylwia - ładny masz ten brzusia. Jak dla mnie to nie taki wielkolud ;-). Szczuplutka jesteś i pewnie dlatego takie wrażenie sprawia. Ale przyznac trzeba że najmniejszy tez nie jest :tak:. No ale jeszcze troszkę przed nami i pewnie jeszcze podrosną - co to wtedy będzie :rofl2::-)

Dziewczynki śliczne macie te brzucholki:-):tak:
Naur nie narzekaj na figurę bo ciąza na prawdę Ci służy a Julcia rzeczywiście cała mamusia:-);-)Ciekawe czy moja córcia będzie do mnie podobna:confused:

Czarnulka ślicznie wygladasz i w sumie chyba sam brzusio Ci przybył bo tak to szczuplutka mamusia jestes ale to w sumie dobrze, bo pewnie po porodzie szybko wrócisz do dawnej figury:-)

Kira fajna galeryjka

reklama
Do góry