reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
No właśnie się Naur zastanawiałam jak on da radę jeszcze rosnąć , przecież jeszcze 2 miesiące zostały na rozciąganie. Od początku czerwca przybyło mu 8 cm chyba, a ja nawet nie zauważyłam jak śmignął, bo waga to w miejscu stoi (na szczęście)
Dziękuję Natalka za komplement, ale według mnie to wyglądam strasznie (cała jestem napompowana) , ale się tym nie przejmuję w ogóle, ciesze sie z naszego maluszka
Dziękuję Natalka za komplement, ale według mnie to wyglądam strasznie (cała jestem napompowana) , ale się tym nie przejmuję w ogóle, ciesze sie z naszego maluszka
Madeline_GB
Fanka BB :)
Wow Kira slicznie wyglądasz, ciąża Ci służy jak nie wiem co a tak jak Edyta napisała mały ma przynajmniej wiecej miejsca niż u nas...
Mrozik no brzucholek slicznusi kurcze w takiej willi to dzieciątku dopiero dobrze
Mrozik no brzucholek slicznusi kurcze w takiej willi to dzieciątku dopiero dobrze
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Kira super brzusio. Taki fajny okrąglutki.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Kira - bardzo ładny brzuszek i bluzeczki też fajne masz, a z tym miejscem to niby brzuch mam duży, ale maluszek sie tak rozpycha jakby wcale tam dużo miejsca nie miał, szczególnie jak jednocześnie pcha dwa przeciwnie punkty na brzuszku, np u góry po lewej, a na dole po prawej stronie. To też już zaczyna boleć
Mrozik u mnie to samo tylko ze po obu stronach w dole -tez bolilekarz mówi ze łokciami sie rozpychaDziekuje za komplement,bluzeczki prawie darmo na allegroa ta bez rekawków to piżama-bedzie tez idealna do karmienia
reklama
Kira, Mrozik macie ekstra brzuchalki:-);-)na prawdę śliczne są i takie fajne okraglutkie;-)Dziudziulki mają tam ciepłe gniazdka do brykania ale cos mi sie zdaje, że i tak im juz tam coraz ciaśniej.MOja mała tez sie lubi rozpychac tak jak i Wasze skarby ale co sie dziwic, pewnie juz by chciały rosprostowąc nózie:-);-)
Podziel się: