reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Mrozik toż to na 40 tydzień wygląda! Jaki dorodny :-)

a ja nie mam aparatu i nic nie pokażę więcej...buu..

reklama
No właśnie się Naur zastanawiałam jak on da radę jeszcze rosnąć :szok::-D, przecież jeszcze 2 miesiące zostały na rozciąganie. Od początku czerwca przybyło mu 8 cm chyba, a ja nawet nie zauważyłam jak śmignął, bo waga to w miejscu stoi (na szczęście)
Dziękuję Natalka za komplement, ale według mnie to wyglądam strasznie (cała jestem napompowana) :szok::-p, ale się tym nie przejmuję w ogóle, ciesze sie z naszego maluszka :tak:

Super brzuszek Mrozik :tak:a Natalka napisała prawde.
A teraz mój ogromniasty brzucholek-nie przestraszcie sie;-):szok: 33 tydz (co bedzie dalej):szok:
I moje zdjecie z soboty:-p

Kira- super brzuchalek :tak:co do wielkości to chyba lepiej mieć taki duzy przynajmniej dzidzia ma wiecej miejsca do brykania:-)
Ja cały czas mam wrazenie jakby mój miał zaraz pęknąć a ruchy małej coraz częsciej sprawiaja ból:baffled:

Wow Kira slicznie wyglądasz, ciąża Ci służy jak nie wiem co a tak jak Edyta napisała mały ma przynajmniej wiecej miejsca niż u nas...
Mrozik no brzucholek slicznusi kurcze w takiej willi to dzieciątku dopiero dobrze:):-D

Dzieki dziewczynki,kochane jestescie.Ja cała jestem okrąglutka:-p
Może i macie racje z tym miejscem dla dzidzi ale jednoczesnie ja tez zajmuje wiecej miejsca:-D

Kira - bardzo ładny brzuszek i bluzeczki też fajne masz:tak:, a z tym miejscem to niby brzuch mam duży, ale maluszek sie tak rozpycha jakby wcale tam dużo miejsca nie miał, szczególnie jak jednocześnie pcha dwa przeciwnie punkty na brzuszku, np u góry po lewej, a na dole po prawej stronie. To też już zaczyna boleć :szok::-D

Mrozik u mnie to samo tylko ze po obu stronach w dole -tez boli:tak:lekarz mówi ze łokciami sie rozpycha:-DDziekuje za komplement,bluzeczki prawie darmo na allegro:-pa ta bez rekawków to piżama-bedzie tez idealna do karmienia:-p

reklama
Kira, Mrozik macie ekstra brzuchalki:-);-)na prawdę śliczne są i takie fajne okraglutkie;-)Dziudziulki mają tam ciepłe gniazdka do brykania ale cos mi sie zdaje, że i tak im juz tam coraz ciaśniej.MOja mała tez sie lubi rozpychac tak jak i Wasze skarby ale co sie dziwic, pewnie juz by chciały rosprostowąc nózie:-);-)

Do góry