reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kasia1208....no moje panny jeszcze nie takie sprytne jak Twoj Fifi....narazie ladnie siedza..a pelzaja tylko do tylu i wokol wlasnej osi....:rofl2::rofl2:;-):tak::tak:

Martalis...dziekuje....a Twoj synus sliczny ..no i oczetka ma ladne...:-):-)

reklama
roxy, haaa , a skąd wiesz że na tej fotce z wakacji byłaś pierwszy dzień w ciąży? :rofl2::tak::-D śłicznie wyglądasz :tak:

madzia, ojj szkoda że ta huśtawka bezużyteczna teraz :-( ale myślę że za kilka miesięcy Kamielk odkryje jej piękno :-)

joluś, filmik super, aż mi się kufffa uśmiechnęła bo dziewczynki rechoczą się jak mój Marcelitko :-D ile ona zabwek mają łooo matko :rofl2: (a dlaczego masz zdjętą górę od karuzelki?)
a właśnie miałam ci się kiedyś zapytać, jak dziewczynki śpią w łóżeczku? chodzi mi o to jak je układasz...no wiesz, jak one sięmieszczą...;-) bo rozumiem że masz tylko jedno łóżeczko, tak?

m&m, nooo kochana, to teraz masz luzik normalnie :cool: na święta ma ci kto chacinke posprzątać...a w sobotę też spokojnie możesz sobie na shopping wyruszyć - córcia zapiekuje się domeczkiem :rofl2::rofl2::cool2:

martalis, hihi Daminake Confi tez ma takiego fikuśnego pomarańczowego noska :-) ale fajnei gryzie sobie stópki, śliczny widoczek, nie? :sorry:

Roxy - piekna i szuplusia Kobitka z Ciebie:tak::-):-):-)

martalis - alez Xavko jest pocieszny:tak::-D:-D:-D - 4 foteczka jest bosska!!!

Barmanko,Aga_km:-) dziekuje bardzo:tak:

Barmanko,wtedy jeszcze tgo nie wiedzialam ale dzisiaj juz wiem na 100% dzien po owulacji,no i ten jedyny z wakacji(czesciej sie nie dalo:-D:-D:-D......) no i po powrocie test i ....:szok::szok::szok::-D:-D:-D

m@dzi@ ale skubany :-D Bierze i normalnie wstaje. Szok. Ja bym chyba spadła z kanapy gdyby Lilianka coś takiego teraz zrobiła :tak: Niesamowity jest. No i to jego "upadanie". Aż się buzia sama śmieje. Pokazywałam mężowi, też się śmiał:-)

bohaciefka Fajne te Twoje dziewczyny, a starsza to już taka "pomagierka"

m&m's
haha
widzę komputer zmieniliście w ciągu tych paru lat ... i wykładzinę ? :-D no i Twoje dzieci będą miały zapał do informatyki :-)
Majeczka stoi pięknie. Niedługo pójdzie mamie po rogalika na śniadanie :-D

jola Faktycznie Ala śmiała się niesamowicie. A jeśli bylo jeszcze bardziej (zanim wzięłaś kamerę) to już w ogóle musiało to komicznie wyglądać :tak:

martalis
Xaver bardzo się zmienił :tak: Ostatnio jak oglądała jego zdjątka był zupełnie innym chłopcem. Śliczne ma te oczka :tak:

Roxy
też sobie Ciebie inaczej wyobrażałam.
Po pierwsze jako ciemną blondynkę
Po drugie, chyba z krótszymi włosami
Po trzecie - starszą
:-D
jedna dunga dunga na wakacjach :szok::szok::szok: To raczej nie byliście moimi sąsiadami z poprzedniego wyjazdu do Egiptu :-D:-D:-D ;-)
Nasza Lilia też spłodzona na wakacjach w 2008 :tak: I też pamiętam kiedy. Reszty bowiem nie pamiętam (choć były) ale ten RAZ był wyjątkowy :zawstydzona/y::tak:

martalis- o jak ladnie je swoja nozke hehe:p fajny babel:)

m&m- no prosze elektrycy i sprzatacze wow masz pomagierow domowych fajne maluchy:)

heh znów nadrabiam ,ale kiedy jak nie teraz kiedy Damian śpi :-D

Marzena...dobrze ,ze chociaż on wyglada dobrze ( jakieś masła maślane mi wychodzą ostatnio :-p)

Florencja,a wszyscy mówią ze do tatusia...ja już sama nie wiem :-p

Nina27 , Tsarina dziękuję muaaa :*

Roxy ale Nadia jest śliczna :tak: a zdjęcie w opasce rozbrajajace no i to z uśmiechem :tak:oj będziesz miała kolejki kawalerów pod domem kiedyś :-p

a tak w oogóle to piękna z Ciebie kobieta..wow. Jestem pod wrażeniem :tak:

Tikanis ale Kubusiek malowniczo opluty :-D no i poza tym śliczności. Podobny do Ciebie jak dwie krople wody

Kasia superowe masz dzieciaczki...słodką Fifi ma siostrzyczke :tak:;-)
a urwis cudowny :-D a jaki zadowolony z siebie

Moniq Ty już przestań z tymi kompleksami :-D:-D:-D
dziękuję ;-)
a siad Lilijki...pierwszorzędny , czym Ty się kompleksujesz? ja nie rozumiem :sorry:

AAAaaaaaa Jolu ale piękne fotki ...no kurczę cudo. A Ty jaka ładna :-):-):-)
nie no słów nie mam ...cudnie . No i filmik :-D nie ma jednak jak rodzeństwo...kurde , moze faktycznie zmienię zdanie. :zawstydzona/y:

m&m's ależ Majka zasuwa...boszsz. Tak świadomie i bez wywrotek...:shocked2:
Ty się przyznaj....urodziłas w kwietniu , oszukistko :-D:-D:-D
a sprzątanie szafek rewelacja, strach się bać co będzie jak Damian sie weźmie za porządki :-D ło matko

Bohaciefka,śliczna...tych uszek wcale nie widać...toż to sam wdzięk i gracja :-D:tak:
a miny Gabrysi...no padłam :-D:-D:-D
przecudna...a Twoja Małgosia śliczna..kurczę :tak: na prawdę śliczna dziewczynka

M@dz1@ rewelacja...jak Kamilek ładnie się wybił...super :tak:
Faktycznie ten moment gdzie ląduje na pupie najlepszy :-D:-D:-D
ale serio to super silny chłopak , brawo

Barmanka....no dzielna byłas i nadrobiłas. A gdzie fotki :-p:-p:-p

Martalis...Xavcio śliczny, jaki słodziak no i przybij piątkę za pomarańczowy nochalek
:-D

Tikanis...śliczne zdjęcia...no ale Ty jako pani reniferowa rządzisz
:-D:-D:-D
uważaj bo jakiś Mikołaj Cię zaprzęgnie...
:-D:-D:-D

a tu mój czaruś Damianek

Załączniki

• Damianek 013_zmień nazwę.jpg
    Damianek 013_zmień nazwę.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 64
  • Damianek 014_zmień nazwę.jpg
    Damianek 014_zmień nazwę.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 59
  • Damianek 015_zmień nazwę.jpg
    Damianek 015_zmień nazwę.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 64
reklama
no to ja już wiem że Confi przestanie czesać Damiana :-D (porównajcie zdjęcia z wyczesaną grzywką i to z potarganą :tak:)

Moniq - Ty mi się nie narażaj :-p:-p:-p

Cudownie Damianku wygladasz!!! Czy z wyczesaną czuprynka czy też z potarganą - buziole!!!
P.S. Oczywiście wszystkie foteczki z dedykacją dla Jagodzi ;-):-D:-D:-D

Do góry