reklama
martalis
mama 24 h
tikanis-ale fajny z ciebie reniferek:-)dzicieci super
confi-pomaranczowe noski gora:-)to ino nasze chlopaki takie maja???
kasia1208, roxy31, jola466, barmanka , aga km ,nina27,moniqsan, confi,tikanis-DZIEKI
confi-pomaranczowe noski gora:-)to ino nasze chlopaki takie maja???
kasia1208, roxy31, jola466, barmanka , aga km ,nina27,moniqsan, confi,tikanis-DZIEKI
Moniqsan no nie sasiadami nie bylismy na pewno my w tamtym roku bylismy w Chorwacji. A co do dunga,dunga(jak zwal tak zwal) no to wlasnie nie pamietam i chyba nie bylam w stanie
Confi,dziekuje:-) Damianek to cudny kawalerwidze ze tu juz pomalu wojna o jego wzgledy;-)no ale to zawadiackie spojrzenie mowi samo za siebie;-)
Confi,dziekuje:-) Damianek to cudny kawalerwidze ze tu juz pomalu wojna o jego wzgledy;-)no ale to zawadiackie spojrzenie mowi samo za siebie;-)
tsarina
MamaPower!
P.S. Oczywiście wszystkie foteczki z dedykacją dla Jagodzi ;-)
Obiecanki cacanki, jak tu taki przystojniak rośnie, a Twoja Jaga takie straszne miny stroi, to kto wie, czy takiego dobrze wychowanego zięcia bedziesz mieć:-);-);-);-);-)
tsarina
MamaPower!
martalis - jakiego masz jogina w domku.... i pomarańczowe noski rządzą!
m&m's a co za kompa teraz macie? boskie to porównanie, takie technologiczne!
tikanis jaki młody Mikołaj! a jaki duży renifer... sama słodycz
m&m's a co za kompa teraz macie? boskie to porównanie, takie technologiczne!
tikanis jaki młody Mikołaj! a jaki duży renifer... sama słodycz
malinka009
Fanka BB :)
Dobra nadrabiam ale tylko 143 ( już nie cofam się bardziej bo nadrobie tylko ten wątek)
Bohaciefka- Gabrysia to 100% TY- normalnie takie podobieństwo że szok, śliczna dziewczynka. Drugie zdjęcie Małgosi jest urocze
Roxy- WOW, WOW, WOW co za laska no no chyba każdy męski pacjent chciałby taką pielęgniarkę
Joluś- jej ja to bym mogła cały czas oglądać zdjęcia Twoich dziewczynek- są takie pocieszne a filmik boski- prosimy więcej
m&m`s- szok normalnie jak Maja śmiga- i zazdroszczę i nie bo teraz to już nawet na chwile nie możesz małej zostawić samej a Mikołaj fajną minkę zrobił- trochę mi mojego Gucia przypomina, ale tylko na tej fotce
Martalis widać ze stopy smakują i ten uroczy pomarańczowy nosek
tikanis- świetny pomysł z reniferem Kubuś śliczny- cała mama
Confi- no Damianek podrywa- widze ze walka o względy młodego a on już jakąś ma upatrzoną ??? Bo na razie to chyba tylko randka z Zosią była ???
Bohaciefka- Gabrysia to 100% TY- normalnie takie podobieństwo że szok, śliczna dziewczynka. Drugie zdjęcie Małgosi jest urocze
Roxy- WOW, WOW, WOW co za laska no no chyba każdy męski pacjent chciałby taką pielęgniarkę
Joluś- jej ja to bym mogła cały czas oglądać zdjęcia Twoich dziewczynek- są takie pocieszne a filmik boski- prosimy więcej
m&m`s- szok normalnie jak Maja śmiga- i zazdroszczę i nie bo teraz to już nawet na chwile nie możesz małej zostawić samej a Mikołaj fajną minkę zrobił- trochę mi mojego Gucia przypomina, ale tylko na tej fotce
Martalis widać ze stopy smakują i ten uroczy pomarańczowy nosek
tikanis- świetny pomysł z reniferem Kubuś śliczny- cała mama
Confi- no Damianek podrywa- widze ze walka o względy młodego a on już jakąś ma upatrzoną ??? Bo na razie to chyba tylko randka z Zosią była ???
To dziś my się wstawiamy.
Zdjęcia z ostatniego wyjazdu do rodzinki.
Odwiedziny u babci (mamy mojej mamy)
Zdjęcia z ostatniego wyjazdu do rodzinki.
Odwiedziny u babci (mamy mojej mamy)
Załączniki
reklama
jola466
Majowe mamy'09
joluś, filmik super, aż mi się kufffa uśmiechnęła bo dziewczynki rechoczą się jak mój Marcelitko ile ona zabwek mają łooo matko (a dlaczego masz zdjętą górę od karuzelki?)
a właśnie miałam ci się kiedyś zapytać, jak dziewczynki śpią w łóżeczku? chodzi mi o to jak je układasz...no wiesz, jak one sięmieszczą...;-) bo rozumiem że masz tylko jedno łóżeczko, tak?
Barmanko....gore od karuzelki zdjelam bo dziewczyny ciagnely za zwierzatka....no i zreszta one juz nie chca lezec....
a jesli chodzi o lozeczko to ja mam cot bed czyli te wieksze ktore sluzy do okolo 5 roku zycia.....narazie dziewczyny spia w jednym ale to jeszcze moze z miesiac tak a pozniej trzeba bedzie zmontowac drugie ktore czeka jeszcze w pudelku...
A spia nozkami do siebie no i nie dotykaja sie jeszcze a zreszta Alicja zawsze spi tak troszke w poprzek..tak jest jej chyba wygodnie.....
No i ciesze sie ze Ci sie podobal filmik....troche dlugi ale on nie byl nagrywany z zamiarem wstawienia na bb.....
AAAaaaaaa Jolu ale piękne fotki ...no kurczę cudo. A Ty jaka ładna :-):-):-)
nie no słów nie mam ...cudnie . No i filmik nie ma jednak jak rodzeństwo...kurde , moze faktycznie zmienię zdanie.
a tu mój czaruś Damianek
Och....jak milo mi sie zrobilo:-)....dawno nikt mi nie mowil ze ladnie wygladam....
No zmien, zmien....Damis na pewno by chcial mlodsza siostrzyczke....byl by wtedy takim starszym kochajacym i opiekunczym bratem......
A co do fpteczek ...no on z kazdym dniem przystojniejszy.....no i pomaranczowy nosalek....a fotka z "burza" wlosow suuuper..
confi
3 zdjęcie cudowne!!! Zakochać się można:-)
i ty aga tak sobie już tego Damianka dla swojej małej nie przypisuj...bo tu kandydatek jest więcej;-)
Nina...oj zgadzam sie z Toba...Aga tak sobie juz przypisala Damianka a tu przeciez jeszcze tyle kandydatek.....
Tikanis.....Kubus fajna mikolajkowa czapuche ma....no a z Ciebie fajny reniferek jest....
Aneteczko...oj slicznie dziekuje.....a taki tekst "na zdrowko parowko lub na zdroweczko paroweczko" to my do swoich dziewczyn mowimy odkad skonczyly chyba miesiac..no a teraz to one reaguja na to i przesylaja nam usmiech.....
Malinka....dziekuje.....no postaram sie w przyszlosci cos wstawic....
Moniqsan....takie foteczki sa na wage zlota...no bo Lili na pewno nie bedzie pamietac swoich pradziadkow....a ostatnia foteczka swietna....no i ta mineczka...
A czemu Lili jest bez skarpetek ...?????
Sliczna opaseczka....
A no i prababcia widze ze tez "gustuje " w podomkach jak to zwala moja ukochana babunia....