reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

confi
3 zdjęcie cudowne!!! Zakochać się można:-)
i ty aga tak sobie już tego Damianka dla swojej małej nie przypisuj...bo tu kandydatek jest więcej;-)

reklama
tikanis-ale fajny z ciebie reniferek:-)dzicieci super

confi-pomaranczowe noski gora:-)to ino nasze chlopaki takie maja???

kasia1208, roxy31
, jola466, barmanka , aga km ,nina27,moniqsan, confi,tikanis-DZIEKI

Moniqsan:-D:-D:-D:-D no nie sasiadami nie bylismy na pewno:laugh2: my w tamtym roku bylismy w Chorwacji. A co do dunga,dunga(jak zwal tak zwal) no to wlasnie nie pamietam i chyba nie bylam w stanie:laugh2::laugh2::-D:-D

Confi,dziekuje:-) Damianek to cudny kawaler:tak:widze ze tu juz pomalu wojna o jego wzgledy;-)no ale to zawadiackie spojrzenie mowi samo za siebie;-):tak:

martalis - jakiego masz jogina w domku.... i pomarańczowe noski rządzą!
m&m's a co za kompa teraz macie? boskie to porównanie, takie technologiczne!
tikanis jaki młody Mikołaj! a jaki duży renifer... sama słodycz

Dobra nadrabiam ale tylko 143 ( już nie cofam się bardziej bo nadrobie tylko ten wątek)

Bohaciefka- Gabrysia to 100% TY- normalnie takie podobieństwo że szok, śliczna dziewczynka. Drugie zdjęcie Małgosi jest urocze :tak:

Roxy- WOW, WOW, WOW co za laska :tak: no no chyba każdy męski pacjent chciałby taką pielęgniarkę :tak:

Joluś- jej ja to bym mogła cały czas oglądać zdjęcia Twoich dziewczynek- są takie pocieszne :tak: a filmik boski- prosimy więcej :tak:

m&m`s- szok normalnie jak Maja śmiga- i zazdroszczę i nie bo teraz to już nawet na chwile nie możesz małej zostawić samej :sorry:a Mikołaj fajną minkę zrobił- trochę mi mojego Gucia przypomina, ale tylko na tej fotce :tak:

Martalis widać ze stopy smakują :-D i ten uroczy pomarańczowy nosek :tak:

tikanis- świetny pomysł z reniferem :-D Kubuś śliczny- cała mama :tak:

Confi- no Damianek podrywa- widze ze walka o względy młodego a on już jakąś ma upatrzoną ??? Bo na razie to chyba tylko randka z Zosią była ???

To dziś my się wstawiamy.
Zdjęcia z ostatniego wyjazdu do rodzinki.
Odwiedziny u babci (mamy mojej mamy) :tak:

Załączniki

• IMG_3352.jpg
    IMG_3352.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_3356.jpg
    IMG_3356.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_3357.jpg
    IMG_3357.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_3358.jpg
    IMG_3358.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_3359.jpg
    IMG_3359.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_3362.jpg
    IMG_3362.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
joluś, filmik super, aż mi się kufffa uśmiechnęła bo dziewczynki rechoczą się jak mój Marcelitko :-D ile ona zabwek mają łooo matko :rofl2: (a dlaczego masz zdjętą górę od karuzelki?)
a właśnie miałam ci się kiedyś zapytać, jak dziewczynki śpią w łóżeczku? chodzi mi o to jak je układasz...no wiesz, jak one sięmieszczą...;-) bo rozumiem że masz tylko jedno łóżeczko, tak?

Barmanko....gore od karuzelki zdjelam bo dziewczyny ciagnely za zwierzatka....no i zreszta one juz nie chca lezec....
a jesli chodzi o lozeczko to ja mam cot bed czyli te wieksze ktore sluzy do okolo 5 roku zycia.....narazie dziewczyny spia w jednym ale to jeszcze moze z miesiac tak a pozniej trzeba bedzie zmontowac drugie ktore czeka jeszcze w pudelku...
A spia nozkami do siebie no i nie dotykaja sie jeszcze a zreszta Alicja zawsze spi tak troszke w poprzek..tak jest jej chyba wygodnie.....:tak:
No i ciesze sie ze Ci sie podobal filmik....troche dlugi ale on nie byl nagrywany z zamiarem wstawienia na bb.....:tak:

AAAaaaaaa Jolu ale piękne fotki ...no kurczę cudo. A Ty jaka ładna :-):-):-)
nie no słów nie mam ...cudnie . No i filmik :-D nie ma jednak jak rodzeństwo...kurde , moze faktycznie zmienię zdanie. :zawstydzona/y:

a tu mój czaruś Damianek

Och....jak milo mi sie zrobilo:-)....dawno nikt mi nie mowil ze ladnie wygladam....:sorry:
No zmien, zmien....Damis na pewno by chcial mlodsza siostrzyczke....byl by wtedy takim starszym kochajacym i opiekunczym bratem......

A co do fpteczek ...no on z kazdym dniem przystojniejszy.....no i pomaranczowy nosalek....a fotka z "burza" wlosow suuuper..:tak::tak::tak:

confi
3 zdjęcie cudowne!!! Zakochać się można:-)
i ty aga tak sobie już tego Damianka dla swojej małej nie przypisuj...bo tu kandydatek jest więcej;-)

Nina...oj zgadzam sie z Toba...Aga tak sobie juz przypisala Damianka a tu przeciez jeszcze tyle kandydatek.....:tak::tak::tak:

Tikanis.....Kubus fajna mikolajkowa czapuche ma....no a z Ciebie fajny reniferek jest....:tak::tak:

Aneteczko...oj slicznie dziekuje.....a taki tekst "na zdrowko parowko lub na zdroweczko paroweczko" to my do swoich dziewczyn mowimy odkad skonczyly chyba miesiac..no a teraz to one reaguja na to i przesylaja nam usmiech.....:tak:

Malinka....dziekuje.....no postaram sie w przyszlosci cos wstawic....:tak:

Moniqsan....takie foteczki sa na wage zlota.:tak:..no bo Lili na pewno nie bedzie pamietac swoich pradziadkow....a ostatnia foteczka swietna....no i ta mineczka...:tak:
A czemu Lili jest bez skarpetek ...?????
Sliczna opaseczka....:tak::tak:
A no i prababcia widze ze tez "gustuje " w podomkach jak to zwala moja ukochana babunia....:-D:-D:tak::tak:

Do góry