M
Marzena80
Gość
To popatrz Sławek jednak gustuje w klubie kartofalnych workówJa też ,tyIko podwyzszam stawke do 20 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To popatrz Sławek jednak gustuje w klubie kartofalnych workówJa też ,tyIko podwyzszam stawke do 20 kg
Jola - jakbym swoją Jagode słyszała - dosłownie!!! a jak się fajnie dziewczynki razem bawią - super!!!
aż sie Iza ożywiła jak usłyszała... joluś fajne masz dziewczynki
Jolu dziewczyny są świetne i jak się ładnie bawią Kamil to nie usiedzi na 2 minuty a one super!!!:-)
a propo mój synek nazywa się Kamilek nie Filipek ))
Joluś, cudne są słoneczka!!!!:-):-):-):-) Teraz jak juz się nauczylaś wstawiać filmiki to pokazuj nam je częściej. Tak miło się je ogląda. so sweet.:-):-):-):-):-):-)
A faktycznie Ala sie nieźle polewała. A Amelka jaka niewzruszona. normlnaie nie mogę.
Jolu,dziewczynki sa niesamowite,swietnie sie razem bawia, u mnie łóżeczko służy do spania i nie ma opcji żeby Nadia sie w nim pobawiła Fajnie sie masz,dziewczynki sie razem pobawia,śmiech słodki:-)
Wiesz,ja to już taka młoda nie jestem ale starucha też nie pewnie myślałas że jestem zgrzędliwą pigułą,co???:-);-) Dziękuje za miłe słowa:-)
jola
jejku jak one mają fajnie:-) wydaje mi się, że gdyby Kasia miała takiego kompana do zabawy to ja bym miała wolne
Jola - One są rewelacyjne! Na prawdę aż się bliźniaczki chce mieć!
...