reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
m&m's
Mejeczka jest taka silna..no i jak już dziewczyny wspomniały masz nieocenioną pomoc w porządkach przedświątecznych:tak:

Jola - jakbym swoją Jagode słyszała - dosłownie:-D:-D:-D!!! a jak się fajnie dziewczynki razem bawią - super!!!

Aga....dziekuje...mnie to taki glosny smiech u takich maluchow to tak rozczula ze az sie poplakalam ze szczescia oczywiscie.....:sorry:.....
A dziewczyny raczej sie ladnie bawia..no chyba ze sobie palce w oczy wsadzaja...:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: albo zabieraja ulubiona oczywiscie obu grajaca i swiecaca ksiazeczke...:-D

aż sie Iza ożywiła jak usłyszała... joluś fajne masz dziewczynki

Tsarino..dziekuje za komplemencik....:-)

Jolu dziewczyny są świetne i jak się ładnie bawią Kamil to nie usiedzi na 2 minuty a one super!!!:-)
a propo mój synek nazywa się Kamilek nie Filipek :)))

M@dziu..przepraszam za gafe...:eek::rofl2:...Dziekuje za mile slowa....:tak:

Joluś, cudne są słoneczka!!!!:-):-):-):-) Teraz jak juz się nauczylaś wstawiać filmiki to pokazuj nam je częściej. Tak miło się je ogląda. so sweet.:-):-):-):-):-):-)

A faktycznie Ala sie nieźle polewała:-D:-D:laugh2::laugh2:. A Amelka jaka niewzruszona. normlnaie nie mogę.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Martus....no raczej nie bede Was zasypywac filmikami bo pozniej jeszcze wyjdzie ze ja pani I.......:shocked2::eek:;-)......Buziaczek za "so sweet":tak:

Jolu,dziewczynki sa niesamowite,swietnie sie razem bawia, u mnie łóżeczko służy do spania i nie ma opcji żeby Nadia sie w nim pobawiła:no: Fajnie sie masz,dziewczynki sie razem pobawia,śmiech słodki:-):tak:
Wiesz,ja to już taka młoda nie jestem ale starucha też nie:-D:-p pewnie myślałas że jestem zgrzędliwą pigułą,co???:-);-):-p Dziękuje za miłe słowa:-)

Roxy...u nas w lozeczku w dzien dziewczyny czasami sie bawia ( pisze czasami bo jeszcze miesiac temu bylo to czesto a teraz to raczej na macie) a na noc zabawki wedruja do pudla i lozeczko sluzy do spania....obie nie maja z tym problemu i ladnie spia w nocy....:tak:..jakos nie zakodowalo im sie to ze to jest miejsce zabaw...:happy:

A co do mojego wyobrazenia o Tobie,,,no fakt..troche glupio sie przyznac ale wlasnie wyobrazalam sobie ze jestes starsza brunetka ..no wlasnie taka pigula...:rofl2:;-);-):sorry:.....a to taka laseczka z Ciebie:tak:.....sorry..:-p

jola
jejku jak one mają fajnie:-) wydaje mi się, że gdyby Kasia miała takiego kompana do zabawy to ja bym miała wolne:-D

Nina....no wolne to moze za mocno powiedziane...:-D:-D..no ale rzeczywiscie jak sa we dwie to lepiej im wychodzi zabawa.....no a niedaj boniu zeby jedna wtedy zabrac.....ryk na calego...:shocked2::tak:

Jola - One są rewelacyjne! Na prawdę aż się bliźniaczki chce mieć:tak:!

...

Marzenko....no to list do swietego mikolaja i moze za dziewiec miesiecy blizniaki beda....:-)
a tak na powaznie to dziekuje.....muuuua:tak::-)

m&m's.....nie no ale masz ubaw ze Swoja niunia....normalnie porzadki przedswiateczne pelna para....:-D:-D
Majunia jak zwykle urocza no a Mikolaj..jaki on slodziaczek byl.....no i widze ze oboje zamilowanie do komputera.....;-):-D

m@dzi@- kamilkowi widac ze sie podoba ,zadowolony jak niewiem co

bohaciefka-slicze ne te twoje kobitki ,a gabi bardzo do ciebie podobna

jola-filmik rozwalajacy,fajnie sie oglada

m&ms -ale pomocnica fajna i skupiona na porzadkowaniu:-Dale oni sa bardzo podobni do siebie

roxy -ladna kobieta z ciebie

Joluś dziewczynki są przeurocze a Filisia juz nie zostawie w łóżeczku na sekunde od razu za szczebelki i do góry a one tak grzecznie siedzą i się bawią super

m&m's a Maja to wymiata wszystkie majowe dzieciaczki nie dość że raczkuje tak sprytnie to za porządki się też wzieła zdolniacha :-D

to moze i ja mojego chlopaka pokaze:-)pomaranczowego noska

Załączniki

• CIMG1021.jpg
    CIMG1021.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 45
  • CIMG1045.jpg
    CIMG1045.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 43
  • CIMG1052.jpg
    CIMG1052.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 40
  • CIMG1050.jpg
    CIMG1050.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 41
  • CIMG1056.jpg
    CIMG1056.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Jolu,spoko:-D skad ja to wiedzialam,hihi ciesze sie ze moglam kogos milo zaskoczyc;-):-) dziekuje
Martalis,Tobie rowniez dziekuje:-) Ślicznego masz synusia:tak:jak pozuje do zdjec i jakie słodkie usmiechy:tak::-)

Do góry