reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
malinka śliczne zdjęcia z chrzcin
mamastud a starszak to gdzie się tam wgramolił co?? a sioooo, sioooo
alibabka wymiata
pomnik sukienusia to chrztu jest po prostu P.I.Ę.K.A. no brak mi słów normalnie cuuudoooo i jak córcia jest ślicznie w niej prezentuje, widać tylko te jej czarne ślepka
mamastud a starszak to gdzie się tam wgramolił co?? a sioooo, sioooo
alibabka wymiata
pomnik sukienusia to chrztu jest po prostu P.I.Ę.K.A. no brak mi słów normalnie cuuudoooo i jak córcia jest ślicznie w niej prezentuje, widać tylko te jej czarne ślepka
Hej mamusie,
Wow!!!!! ile slicznych dzieciaczkow az milo popatrzec....Kazde inne i kazde takie slodkie
Imagination jakiego masz duzego chlopca jest mlodszy od mojej Mani a o tyle wiekszychlop jak dab rosniebedzie bronic mamusi!!!!maly slodziaczek...
Okruszek slodki ten twoj synek zdjecie z jezykiem powala
Kulka twoja mala ma prawie tyle samo wloskow co moja ksiezniczka, widze ze tez nalezy do tych z bujna czuprynkaslodka
Malinka sliczne zdjecia z chrzcin a jacy ladni rodzicea ty kochana jakbys nigdy nie rodzila, no i synus istny aniol
Pomnik sukieneczka sliczna dla malej az brak mi slow...napewno ksiedzu podczas chrzcin tez zabraknie
M&M jakie dobre rodzenstwo widac ze braciszek sie bedzie opiekowal swoja sliczna siostrzyczka
Dziewczynki mam nadzieje ze nikogo nie pominelam ale tyle tych naszych dzieciaczkow formuowych i wszystkie takie fajne....!!!!wszystkie sliczne...Teraz ja musze sie pochwalic swoimMoja Mania i jej czuprynka dzisiaj bawilam sie jej wloskami....))))oto moje slicznosci:-)
Wow!!!!! ile slicznych dzieciaczkow az milo popatrzec....Kazde inne i kazde takie slodkie
Imagination jakiego masz duzego chlopca jest mlodszy od mojej Mani a o tyle wiekszychlop jak dab rosniebedzie bronic mamusi!!!!maly slodziaczek...
Okruszek slodki ten twoj synek zdjecie z jezykiem powala
Kulka twoja mala ma prawie tyle samo wloskow co moja ksiezniczka, widze ze tez nalezy do tych z bujna czuprynkaslodka
Malinka sliczne zdjecia z chrzcin a jacy ladni rodzicea ty kochana jakbys nigdy nie rodzila, no i synus istny aniol
Pomnik sukieneczka sliczna dla malej az brak mi slow...napewno ksiedzu podczas chrzcin tez zabraknie
M&M jakie dobre rodzenstwo widac ze braciszek sie bedzie opiekowal swoja sliczna siostrzyczka
Dziewczynki mam nadzieje ze nikogo nie pominelam ale tyle tych naszych dzieciaczkow formuowych i wszystkie takie fajne....!!!!wszystkie sliczne...Teraz ja musze sie pochwalic swoimMoja Mania i jej czuprynka dzisiaj bawilam sie jej wloskami....))))oto moje slicznosci:-)
Załączniki
Matko, dziewczyny, ak dużo piszecie Nie nadążam. Wracam wieczorem (dziś znów z Sopotu), kąpię Liliankę, karmię i .... nie mogę Was nadrobić. Zdjęcia obejrzałam wszystkie. Nie dam rady ocenić każdego z osobna, a pisać że wszystkie dzieci świetne nie będę bo tyle to wszystkie wiemy
Zaraz zasiadam do "majowych" ... ciekawe ile tam nastrugałyście
Kilka zdjęć z dzisiaj
Zaraz zasiadam do "majowych" ... ciekawe ile tam nastrugałyście
Kilka zdjęć z dzisiaj
Załączniki
-
IMG_2007.jpg28,6 KB · Wyświetleń: 95
-
IMG_2014.jpg26,4 KB · Wyświetleń: 92
-
IMG_2024.jpg27,1 KB · Wyświetleń: 101
-
IMG_2021.jpg24,5 KB · Wyświetleń: 119
-
IMG_2026.jpg22,2 KB · Wyświetleń: 93
-
IMG_2033.jpg27,4 KB · Wyświetleń: 92
-
IMG_2035.jpg29,4 KB · Wyświetleń: 89
-
IMG_2037.jpg31,7 KB · Wyświetleń: 101
-
IMG_2074.jpg30,2 KB · Wyświetleń: 87
-
IMG_2066.jpg19,2 KB · Wyświetleń: 86
jejku no wsztskich skomplementować dziś nie sposób, tyle jest zdjęć!
Ale Kokoszka,uwielbiam patrzeć na Twoją Manię. jest prześliczna jak lalka, a te włoski są nie do opisania, zazdroszczę, moja Maja to taki łysolek.
Moniqsan, komu porwałaś drugie dziecko??
Ślicznie razem wyglądacie!:-)
Ale Kokoszka,uwielbiam patrzeć na Twoją Manię. jest prześliczna jak lalka, a te włoski są nie do opisania, zazdroszczę, moja Maja to taki łysolek.
aneteczka, malinka, mamstud, dzięki za miłe słowa. aż mi się ciepło robi.:-)
malinka, widać że się chrzciny udały (no może oprócz ciasta);-)
Mamstud, straszak w łóżeczku - super.
Mój Mikołaj ostatnio kładł się w wózku (w gondolce, odczepiona stała akurat na podłodze) No komedia normalnie.
Ale tak jak piszesz u mnie to samo, Mikołaj zapatrzony w Maję!! a ona w niego!!! jak ona do niego mówi!!! z nikim tak nie gada jak z bratem!! normalnie dla mnie szok!
malinka, widać że się chrzciny udały (no może oprócz ciasta);-)
Mamstud, straszak w łóżeczku - super.
Mój Mikołaj ostatnio kładł się w wózku (w gondolce, odczepiona stała akurat na podłodze) No komedia normalnie.
Ale tak jak piszesz u mnie to samo, Mikołaj zapatrzony w Maję!! a ona w niego!!! jak ona do niego mówi!!! z nikim tak nie gada jak z bratem!! normalnie dla mnie szok!
reklama
O kurcze Z tego pośpiechu zapomniałam napisać
Wyobraźcie sobie że wysłałam wczoraj mmsa ze zdjęciem do znajomej ze studiów i ta, okazało się jechała dziś ze swoją rodzinką przez Gdańsk do Rowów, nie mieli się gdzie podziać (musieli poczekać na opuszczenie kwatery) no i zaptali czy możemy ich przetrzymać. Ubaw z dzieciaczków był przedni
Mikołaj, syn koleżanki dokładnie dziś kończył 6 miesięcy
Aha, dzięki :-)