reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
mamstud - zdjęcie Gabrysi w turbanie jest genialne!:-)
A to Hania w czasie przymiarki stroju na chrzciny, jeszcze bez buciczków ;-)

Załączniki

• DSC00339.jpg
    DSC00339.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 79
malinka śliczne zdjęcia z chrzcin :tak:
mamastud a starszak to gdzie się tam wgramolił co?? :sorry2: a sioooo, sioooo :-D
alibabka wymiata
pomnik sukienusia to chrztu jest po prostu P.I.Ę.K.A. no brak mi słów normalnie :sorry2: cuuudoooo i jak córcia jest ślicznie w niej prezentuje, widać tylko te jej czarne ślepka :-D

Hej mamusie,

Wow!!!!! ile slicznych dzieciaczkow az milo popatrzec....Kazde inne i kazde takie slodkie:-D

Imagination jakiego masz duzego chlopca jest mlodszy od mojej Mani a o tyle wiekszy:szok:chlop jak dab rosnie:tak:bedzie bronic mamusi!!!!maly slodziaczek...

Okruszek slodki ten twoj synek zdjecie z jezykiem powala:-D

Kulka twoja mala ma prawie tyle samo wloskow co moja ksiezniczka, widze ze tez nalezy do tych z bujna czuprynka:cool2:slodka

Malinka sliczne zdjecia z chrzcin a jacy ladni rodzice:tak:a ty kochana jakbys nigdy nie rodzila, no i synus istny aniol:-D

Pomnik sukieneczka sliczna dla malej az brak mi slow...napewno ksiedzu podczas chrzcin tez zabraknie:tak:

M&M jakie dobre rodzenstwo widac ze braciszek sie bedzie opiekowal swoja sliczna siostrzyczka

Dziewczynki mam nadzieje ze nikogo nie pominelam ale tyle tych naszych dzieciaczkow formuowych i wszystkie takie fajne....!!!!wszystkie sliczne...Teraz ja musze sie pochwalic swoim:-DMoja Mania i jej czuprynka dzisiaj bawilam sie jej wloskami....:))))):tak:oto moje slicznosci:-)

Załączniki

• IMG_0145_1.jpg
    IMG_0145_1.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_0158.jpg
    IMG_0158.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 118
  • IMG_0164.jpg
    IMG_0164.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_0175.jpg
    IMG_0175.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_0171.jpg
    IMG_0171.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_0159.jpg
    IMG_0159.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 106
  • IMG_0176.jpg
    IMG_0176.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 99
Dziękuję za komplementy w imieniu Hani:-)
Kokoszka - ale Twoja córeczka ma super włoski, niesamowite! A ten uśmieszek na drugim zdjęciu jest cudowny. Widać, że Mania jest zadowolona z życia:-)

Matko, dziewczyny, ak dużo piszecie :szok: Nie nadążam. Wracam wieczorem (dziś znów z Sopotu), kąpię Liliankę, karmię i .... nie mogę Was nadrobić. Zdjęcia obejrzałam wszystkie. Nie dam rady ocenić każdego z osobna, a pisać że wszystkie dzieci świetne nie będę bo tyle to wszystkie wiemy :cool2:
Zaraz zasiadam do "majowych" ... ciekawe ile tam nastrugałyście :confused:

Kilka zdjęć z dzisiaj :happy2:

Załączniki

• IMG_2007.jpg
    IMG_2007.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_2014.jpg
    IMG_2014.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_2024.jpg
    IMG_2024.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_2021.jpg
    IMG_2021.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_2026.jpg
    IMG_2026.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_2033.jpg
    IMG_2033.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_2035.jpg
    IMG_2035.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_2037.jpg
    IMG_2037.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_2074.jpg
    IMG_2074.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_2066.jpg
    IMG_2066.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 86
... i jeszczę parę

Załączniki

• IMG_2079.jpg
    IMG_2079.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_2088.jpg
    IMG_2088.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_2098.jpg
    IMG_2098.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_2100.jpg
    IMG_2100.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_2103.jpg
    IMG_2103.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 76
jejku no wsztskich skomplementować dziś nie sposób, tyle jest zdjęć!:szok::no:
Ale Kokoszka,uwielbiam patrzeć na Twoją Manię. jest prześliczna jak lalka, a te włoski są nie do opisania, zazdroszczę:tak:, moja Maja to taki łysolek.:sorry2::zawstydzona/y:

Moniqsan, komu porwałaś drugie dziecko?? :oo::wink::-D
Ślicznie razem wyglądacie!:-):tak::tak:

aneteczka, malinka, mamstud, dzięki za miłe słowa. aż mi się ciepło robi.:-):tak:
malinka, widać że się chrzciny udały (no może oprócz ciasta):-D;-)

Mamstud, straszak w łóżeczku - super.
Mój Mikołaj ostatnio kładł się w wózku (w gondolce, odczepiona stała akurat na podłodze) No komedia normalnie. :-D
Ale tak jak piszesz u mnie to samo, Mikołaj zapatrzony w Maję!! a ona w niego!!! jak ona do niego mówi!!! z nikim tak nie gada jak z bratem!! normalnie dla mnie szok!

reklama
Moniqsan, komu porwałaś drugie dziecko?? :oo::wink::-D
Ślicznie razem wyglądacie!:-):tak::tak:

O kurcze :dry: Z tego pośpiechu zapomniałam napisać:sorry2:
Wyobraźcie sobie że wysłałam wczoraj mmsa ze zdjęciem do znajomej ze studiów i ta, okazało się jechała dziś ze swoją rodzinką przez Gdańsk do Rowów, nie mieli się gdzie podziać (musieli poczekać na opuszczenie kwatery) no i zaptali czy możemy ich przetrzymać. Ubaw z dzieciaczków był przedni :-D
Mikołaj, syn koleżanki dokładnie dziś kończył 6 miesięcy :tak:

Aha, dzięki :-)

Do góry