reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

kokoszka normalnie nie mogę się powstrzymać ze śmiechu hihihi jakie kudełki ona ma :szok: boszzze dziewczyno coś ty jadła będąc w ciąży??:sorry2::-D jeszcze nigdy nie widziałam tam maleńkiego dziecka z tak długimi włoskami :cool2:

moniqsan fotki super, zwłaszcza te z drugiej części mi się podobają, na tle morza, takie urokliwe....
rozumiem że ten "pan" na zdjęciach to twój mąż, tak? on jest pilotem (jak dobrze pamiętam)? i nosi okularki???? zawsze myślałam że piloci muszą mieć sokoli wzrok :zawstydzona/y:

Mamstud, straszak w łóżeczku - super.
hihihihi no ja to myślałam że w tym łóżeczku to starszak jest a nie straszak :-p:-p;-)

reklama
Moniqsan jaka slodka mala...chyba do taty podobna, tak mi sie wydaje:confused:i ja tez myslalam ze starszak to nie starszak...ehehe...tak to jest z tymi dziecmi, moja wyglada ponoc na miesiac:szok:widze ze wakacje sie udaly:-D

Barmanka, M&M dziekuje za komplementy co do mojej niuni:tak:wlosy a'la Einstain sa super...Barmanka nie wiem co jadlam w ciazy:dry:kazdy sie mnie o to pyta bo ma tyle wloskow:tak:ale moj maz ma ich strasznie duzo i geste wiec pewnie po nim ma:-Dbo ten sam rodzajj krecone i geste:sorry2:ale w czasie ciazy wogle zgagi nie mialam myslalam ze bedzie lysa:tak::-Da tu prosze!!!!

hej
pomnik ale sliczna niunia:)na przymiarce ;) A dostalas takie male buciki?ja oblecialam wszystkie sklepy mozliwe w okoliczanych nawet miastach i nic tego rozmiaru w bieli nie ma:( tylko byly rozowe ale to juz wolalam bez.......

kornasia, jola, mamstud, barmanka, kokoszka, m&m`s, w imieniu moim i Gucia bardzo dziekujemy za komplementy :blink:

mamstud- Gabrysia w tym turbanie wyglada extra :tak:mega pocieszna fotka ;-)
pomnik- Hania jak laleczka :tak:prosimy wiecej fotek Hani :tak:
kokoszka- po Tobie kochana tez nie widac przebytej ciazy, super wygladasz. A z coreczka proponuje wybrac sie do jakies agencji reklamowej :tak:
moniqsan- normalnie pozazdroscic wypoczynku;-) zdjecia rewelacja :tak:

Kokoszka jestem w szoku jakie włooski!!!:szok: Śliczne!!!! Dziewczynka wygląda jak laleczka
Moniqsan śliczne zdjęcia ja też chce nad morze!!!:-D
Pomnik sukienke już pochwaliłam ale córeczka wygląda w niej jeszcze ładniej

moj kubus:)

kokoszka- ale sliczna dziewczyna,,jeszcze tak ladnej dziewczynki nie widzialam,, sliczna jest jak laleczka... no ale jak mamusia sliczna to i corcia bedzie sliczna:)

moniqsan- bardzo fajne zdjecia i slodki bobas

Załączniki

• P7230132.jpg
    P7230132.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 89
  • P7220125.jpg
    P7220125.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 65
  • P7230151.jpg
    P7230151.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 69
  • P7050103.jpg
    P7050103.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 71
  • P7230138.jpg
    P7230138.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 70
  • P7240161.jpg
    P7240161.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 78
  • P7230150.jpg
    P7230150.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
wstawiam kilka fotek zrobionych wczoraj w parku :-):-)

Załączniki

• IMG_2435.jpg
    IMG_2435.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_2449.jpg
    IMG_2449.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_2453.jpg
    IMG_2453.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_2460.jpg
    IMG_2460.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_2468.jpg
    IMG_2468.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 82
o i jest nasz Marcelek :blink: śliczny chlopiec :tak:
No Barmanko widac efekty diety skazowej, zacznij kochana jesc cos porzadnego bo nam niedlugo znikniesz ;-)

reklama
ale mam nadrabiania :szok:
przede wszystkim bardzo dziękujemy za miłe słowa...już mi lepiej :-D
Okruszku ja Tymka chwaliłam już na zamkniętym ...ale powtórzę ,ze ma śliczne rzęski :tak:
kulka jaka śliczna maleńka , świetne ma kapelutki :-)
Malinka ślicznie ..zdjęcie w okularach the best :tak::cool2:
mamstud...następne rozbrajające zdjęcie hahaha świetnie wygląda Gabi w tym turbanie:-D
Pomnik Hania wygląda jak taka porcelanowa laleczka z dawnych czasów ...urocza:sorry2:
No i są moje dwie ulubienice Kokoszko i Moniqsan ...wasze dziewczynki są przepiękne i obie mają śliczne kłaczki na główkach :-D...Moniqsan, mam nadzieje ze się odezwiesz ...może porobimy jakieś wspólne zdjęcia nad morzem ..aha AgA
też jest za :tak::tak::tak:
Tikanis ...Kubuś jest taki słodki , a jaki duży już :shocked2::tak:
Barmanko ...jakie piękne fotki, jednak ta na NK podoba mi się najbardziej , Marcelek wygląda super, w ogóle nie widać po nim skazy a i ty kwitniesz :tak::blink:

a to mój Niuniek :-)

Załączniki

• Damianek 293.jpg
    Damianek 293.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 59
  • Damianek 311.jpg
    Damianek 311.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 59
  • Damianek 274.jpg
    Damianek 274.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 64
Do góry