reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

m&m`s super fotki, no no widac ze juz sie dogaduja ;-):tak:;-)
Aga he he he ale zanudziliscie malenstwo :tak: a tak swoja droga to co tak malo mamy Zosi na tym watku, wiecej fotek prosimy :tak:

Wiem wstyd:zawstydzona/y: to pierwsze zdjęcie Zosi na tym wątku obiecuje poprawę. Ale zawsze oglądam Wasze pociechy i juz potem brak czasu na wkładanie swoich zdjec

reklama
Dziewczyny Wasze dzieciaczki sa przecudne:tak::tak::-),jak tylko naucze sie dodawac zdjecia to chetnie sie pochwale moja malutka:-).Chociaz moze to troszke potrwac,poniewaz ciezko mi to idzie,nie moge sie polapac na kompie,wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny Wasze dzieciaczki sa przecudne:tak::tak::-),jak tylko naucze sie dodawac zdjecia to chetnie sie pochwale moja malutka:-).Chociaz moze to troszke potrwac,poniewaz ciezko mi to idzie,nie moge sie polapac na kompie,wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Już Ci mówie bo to bardzo proste ;-)
jak masz zdjęcia małej na kompie to klikasz odpowiedź tak jakbyś chciałą napisać posta co oczywiście możesz zrobić . Potem klikasz w zaawansowane zaraz pod oknem odpowiedzi, jak klikniesz to poniżej masz taką zakładkę jak "zarządzanie załącznikami"klikasz w to i potem pokaze Ci sie osobne okno. Tam wybierasz opcje przeglądaj i klikasz na zdjęcie ktore chcesz dodać po czy klikasz wyślij :-)
Mam nadzieje ze jakoś składnie to napisałam

Ostatnia edycja:
Confi,wszystko zrozumialam:-)dzieki:-) jak tylko mi sie uda to pokaze Wam Nadusie,ale nie wiem czy to bedzie dzisiaj bo cos mi nie wychodzi:zawstydzona/y::-D

Imagination, Tomuś to chyba duży chłop, nie? wygląda na dużego A jakie ma piękne ciemne oczka!!

Tak, zgadza się:tak:, Tomuś to duży dzieciaczek. Nie wiem ile dokładnie mierzy, ale na moje oko ok.70cm, bo ciuszki na 68 są akuratne a na 74 ciut luźne, więc kawał chłopa jest:-) Dzięki za komplementy:-D

Witajcie Dziewczynki :-)

Piękne są Wasze dzieciaczki...nie w sposób opisać każdą pociechę z osobna....za co przepraszam :zawstydzona/y:Od czasu do czasu zaglądam do Was i patrzę jak rosną :-D a rosną jak na drożdżach :-p Po prostu rewelacja!!! Nie mogę się napatrzeć...bo każde jest inne i każde na swój sposób cudne i rozbrajające...:-D:-D:-D

Wklejam ostatnie fotki Tymka ... tak wygląda mój mały Smyk :-D

Załączniki

• IMG_4827.jpg
    IMG_4827.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_4838.jpg
    IMG_4838.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_4839.jpg
    IMG_4839.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_4840.jpg
    IMG_4840.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_4844.jpg
    IMG_4844.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_4848.jpg
    IMG_4848.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Okruszek, rozbroiły mnie twoje zdjęcia. Maluszek jest prześliczny. A ostatnie zdjcie - super!!! hi hi hi :-D:-D

Imagination, wow!!!!:szok::szok: Maja ma dopiero 60cm! :sorry2:a Tomuś jest młodszy.:sorry2:

Do góry