reklama
patik, Wow!!!
Lista nadrabiająca naprawdę imponująca (moniq poetka ;-);-);-))
Dzięki
Nie no, to zdjęcie Hanusi z migdałkami na wierzchu normalnie powala
I śliczne ma oczka, na tym zdjęciu z bliska szczególnie - śmieją się, a ja uwielbiam śmiejące się u ludizi oczy
Lista nadrabiająca naprawdę imponująca (moniq poetka ;-);-);-))
Dzięki
Nie no, to zdjęcie Hanusi z migdałkami na wierzchu normalnie powala
I śliczne ma oczka, na tym zdjęciu z bliska szczególnie - śmieją się, a ja uwielbiam śmiejące się u ludizi oczy
mamamatysia
Fanka BB :)
Jolu-Masz naprawdę piękne zdjęcia córeczek.One są cudne:-):-):-).No i fajnie, że mają niedaleko kolegę w podobnym wieku.
Twoja Hania ma powalający uśmiech.
KM,Confi-Filip i Damianek "w przebraniach"-obłedni.Od razu poprawił mi się humor:-).
Przypomniało mi się zdjęcie Matysia:
Gondola i wózek Delti Pumamamamatysia Twoi chłopcy są rewelacyjni, prawdziwa braterska miłość, a czy Ty przypadkiem nie masz gondoli firmy JEDO? Bo ja mam i te kolorki Twojego wózka zaraz przykuły mój wzrok...
Twoja Hania ma powalający uśmiech.
KM,Confi-Filip i Damianek "w przebraniach"-obłedni.Od razu poprawił mi się humor:-).
Przypomniało mi się zdjęcie Matysia:
Załączniki
K.M
Mama Filipka
mamamatysia, patik,confi,madzia,maniqsan,aneteczka, florencja-dzieki za miłe słowa pod adresem Filusia.Bedzie z niego niezły komediant:-)
Confi-z Damianka była by sliczna dziewusia.
Patik-Oj bedzie musial tato wysokie płoty grodzic, bo Haneczka to śliczna panienka.Bedzie miała powodzenie.Śliczne oczka i śliczniutki usmiech.
Patik-Oj bedzie musial tato wysokie płoty grodzic, bo Haneczka to śliczna panienka.Bedzie miała powodzenie.Śliczne oczka i śliczniutki usmiech.
Ostatnia edycja:
K.M. - o boże ...no fotka z futerkiem rozbroiła mnie na lopatki!!! Nawet Damianka i Matysia nie przebily Twego Synka!!!
confi, mamamatysia - śliczne macie "córeczki" - modelki jak te lale!!!
ewka - Adrianek ma typowo męskie rysy twarzyczki - bedzie łamał babskie serca...ojjj będzie
kasia - mały smieszek z Twojego Filipka - kochane ma oczęta:-)
Patik-Hanusia jest cudowna!!! Laleczka:-):-):-)
ewka - Adrianek ma typowo męskie rysy twarzyczki - bedzie łamał babskie serca...ojjj będzie
kasia - mały smieszek z Twojego Filipka - kochane ma oczęta:-)
Patik-Hanusia jest cudowna!!! Laleczka:-):-):-)
[/COLOR][/COLOR]
Nawet Damianka i Matysia nie przebily Twego Synka!!![/COLOR]
[/COLOR][/FONT]
Nosz kurna, jedna pisze, druga pisze, a ja nie wiem o co chodzi
Cofnęłam się do poprzedniej strony i teraz już wiem (przeoczyłam posta)
Ha ha ha ha, niezłe laski z tych Waszych "córeczek"
To tak jak ja któregoś razu wyskoczyłam na nasz bazarek (mamy pod domem) odziawszy Lili tylko w spodenki na body (oczywiście jak było jeszcze cieplutko). Body było takie raczej mało dziewczęce (jakieś paski zielono-żółto-pomarańczowe) no i spodenki też nie różowe (pomarańczowe dokładnie), pani (ta z tych starszych wścibskich spod byka patrzących na dzieci bez czapki) kupująca przede mną warzywa zawisła nad wózkiem i mówi - ale śliczny synek Ja na to, że to córeczka, a ona:
-co ta mama mówi, pewnie bardzo chciała mieć córeczkę, a Ty jesteś dzielny bystry chłopczyk
i poszła nie dając mi żadnych szans na sprostowanie
mamamatysia
Fanka BB :)
Nosz kurna, jedna pisze, druga pisze, a ja nie wiem o co chodzi
Cofnęłam się do poprzedniej strony i teraz już wiem (przeoczyłam posta)
Ha ha ha ha, niezłe laski z tych Waszych "córeczek"
To tak jak ja któregoś razu wyskoczyłam na nasz bazarek (mamy pod domem) odziawszy Lili tylko w spodenki na body (oczywiście jak było jeszcze cieplutko). Body było takie raczej mało dziewczęce (jakieś paski zielono-żółto-pomarańczowe) no i spodenki też nie różowe (pomarańczowe dokładnie), pani (ta z tych starszych wścibskich spod byka patrzących na dzieci bez czapki) kupująca przede mną warzywa zawisła nad wózkiem i mówi - ale śliczny synek Ja na to, że to córeczka, a ona:
-co ta mama mówi, pewnie bardzo chciała mieć córeczkę, a Ty jesteś dzielny bystry chłopczyk
i poszła nie dając mi żadnych szans na sprostowanie
Uwielbiam te stare "ciocie dobra rada.Jaostatnio pojechałam na bazarek i spotkałam mamę znajomej .Złapała Filipa(wyrwała zszokowanemu M) wycałowała go (fuuuj),wyściskała(aż mu oczy wyszły) a na koniec rzuciła na cały głos:"musicie sobie jeszcze córcię zrobić bo ładne wam dzieci wychodzą.Myśałam, że ją czymś zdzielę-niestety miałam zajęte ręce:-(
jola466
Majowe mamy'09
Florencja...Confi....Patik....Mamamatysia.......dziekuje slicznie za komplementy......bardzo mi milo......:-):-):-):-)
Confi....ale sliczna blondyneczka z Damisia......slodziak maly....
Patik.....Hania ma sliczne oczetka....i taki maly blondasek z niej......masz cudowna coreczke.....
a tak apropo to nigdy nie wstawialas foteczki ze swoja osoba ( albo moze przeoczylam)
Mamamatysia....moniqsan....kurcze takie zyczliwe staruszki sa najlepsze....u mnie dziewczyny tez kilka razy "zostaly "chlopcami ....raz nawet jak byly ubrane w lato w rozowa sukienusie.....
Confi....ale sliczna blondyneczka z Damisia......slodziak maly....
Patik.....Hania ma sliczne oczetka....i taki maly blondasek z niej......masz cudowna coreczke.....
a tak apropo to nigdy nie wstawialas foteczki ze swoja osoba ( albo moze przeoczylam)
Mamamatysia....moniqsan....kurcze takie zyczliwe staruszki sa najlepsze....u mnie dziewczyny tez kilka razy "zostaly "chlopcami ....raz nawet jak byly ubrane w lato w rozowa sukienusie.....
joj - Jolu - zapomniałam o komplementach w kierunku Twojej Rodzinki..
Wszyscy wygladacie super!!! Tatuś to ma szczeście - 3 piękne Kobietki;-):-):-):-). A Jacob..hmmm... jeszcze nie wie, ale niedługo się dowie, ze czeka go dylemat... którą wybrać.. no ale póki co - może sobie z dwoma pofiglować;-)
Wszyscy wygladacie super!!! Tatuś to ma szczeście - 3 piękne Kobietki;-):-):-):-). A Jacob..hmmm... jeszcze nie wie, ale niedługo się dowie, ze czeka go dylemat... którą wybrać.. no ale póki co - może sobie z dwoma pofiglować;-)
reklama