reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
patik, Wow!!!
Lista nadrabiająca naprawdę imponująca (moniq poetka ;-);-);-))
Dzięki :tak:

Nie no, to zdjęcie Hanusi z migdałkami na wierzchu normalnie powala :-D
I śliczne ma oczka, na tym zdjęciu z bliska szczególnie - śmieją się, a ja uwielbiam śmiejące się u ludizi oczy :tak:

Jolu-Masz naprawdę piękne zdjęcia córeczek.One są cudne:-):-):-).No i fajnie, że mają niedaleko kolegę w podobnym wieku.

mamamatysia Twoi chłopcy są rewelacyjni, prawdziwa braterska miłość:tak:, a czy Ty przypadkiem nie masz gondoli firmy JEDO? Bo ja mam i te kolorki Twojego wózka zaraz przykuły mój wzrok...
Gondola i wózek Delti Puma

Twoja Hania ma powalający uśmiech.
KM,Confi-Filip i Damianek "w przebraniach"-obłedni.Od razu poprawił mi się humor:-).
Przypomniało mi się zdjęcie Matysia:

Załączniki

• PICT1631 [MiniFoto].jpg
    PICT1631 [MiniFoto].jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 62
mamamatysia, patik,confi,madzia,maniqsan,aneteczka, florencja-dzieki za miłe słowa pod adresem Filusia:tak::-D.Bedzie z niego niezły komediant:-)
Confi-z Damianka była by sliczna dziewusia.
Patik-Oj bedzie musial tato wysokie płoty grodzic, bo Haneczka to śliczna panienka.Bedzie miała powodzenie.Śliczne oczka i śliczniutki usmiech.:-D

Ostatnia edycja:
K.M. - o boże :szok:...no fotka z futerkiem rozbroiła mnie na lopatki:-D:-D:-D!!! Nawet Damianka i Matysia nie przebily Twego Synka!!!

confi, mamamatysia - śliczne macie "córeczki" - modelki jak te lale!!!:-D:-D:-D

ewka - Adrianek ma typowo męskie rysy twarzyczki - bedzie łamał babskie serca...ojjj będzie

kasia - mały smieszek z Twojego Filipka - kochane ma oczęta:tak::-)

Patik-Hanusia jest cudowna!!! Laleczka:-):-):-)

Confi-z Damianka była by sliczna dziewusia.

[/COLOR][/COLOR]

Nawet Damianka i Matysia nie przebily Twego Synka!!![/COLOR]

confi, mamamatysia - śliczne macie "córeczki" - modelki jak te lale!!!:-D:-D:-D

[/COLOR][/FONT]

Nosz kurna, jedna pisze, druga pisze, a ja nie wiem o co chodzi :wściekła/y:
Cofnęłam się do poprzedniej strony i teraz już wiem (przeoczyłam posta)

Ha ha ha ha, niezłe laski z tych Waszych "córeczek" :-D:-D:-D

To tak jak ja któregoś razu wyskoczyłam na nasz bazarek (mamy pod domem) odziawszy Lili tylko w spodenki na body (oczywiście jak było jeszcze cieplutko). Body było takie raczej mało dziewczęce (jakieś paski zielono-żółto-pomarańczowe) no i spodenki też nie różowe (pomarańczowe dokładnie), pani (ta z tych starszych wścibskich spod byka patrzących na dzieci bez czapki) kupująca przede mną warzywa zawisła nad wózkiem i mówi - ale śliczny synek :zawstydzona/y: Ja na to, że to córeczka, a ona:
-co ta mama mówi, pewnie bardzo chciała mieć córeczkę, a Ty jesteś dzielny bystry chłopczyk :eek::eek::eek:
i poszła nie dając mi żadnych szans na sprostowanie :rofl2:

Nosz kurna, jedna pisze, druga pisze, a ja nie wiem o co chodzi :wściekła/y:
Cofnęłam się do poprzedniej strony i teraz już wiem (przeoczyłam posta)

Ha ha ha ha, niezłe laski z tych Waszych "córeczek" :-D:-D:-D

To tak jak ja któregoś razu wyskoczyłam na nasz bazarek (mamy pod domem) odziawszy Lili tylko w spodenki na body (oczywiście jak było jeszcze cieplutko). Body było takie raczej mało dziewczęce (jakieś paski zielono-żółto-pomarańczowe) no i spodenki też nie różowe (pomarańczowe dokładnie), pani (ta z tych starszych wścibskich spod byka patrzących na dzieci bez czapki) kupująca przede mną warzywa zawisła nad wózkiem i mówi - ale śliczny synek :zawstydzona/y: Ja na to, że to córeczka, a ona:
-co ta mama mówi, pewnie bardzo chciała mieć córeczkę, a Ty jesteś dzielny bystry chłopczyk :eek::eek::eek:
i poszła nie dając mi żadnych szans na sprostowanie :rofl2:

Uwielbiam te stare "ciocie dobra rada:growl:.Jaostatnio pojechałam na bazarek i spotkałam mamę znajomej .Złapała Filipa(wyrwała zszokowanemu M) wycałowała go (fuuuj),wyściskała(aż mu oczy wyszły) a na koniec rzuciła na cały głos:"musicie sobie jeszcze córcię zrobić bo ładne wam dzieci wychodzą:eek::eek::eek:.Myśałam, że ją czymś zdzielę-niestety miałam zajęte ręce:-(

Florencja...Confi....Patik....Mamamatysia.......dziekuje slicznie za komplementy......bardzo mi milo......:-):-):-):-)

Confi....ale sliczna blondyneczka z Damisia......slodziak maly....:-D:-D:-D:-D

Patik.....Hania ma sliczne oczetka....i taki maly blondasek z niej......masz cudowna coreczke.....
a tak apropo to nigdy nie wstawialas foteczki ze swoja osoba ( albo moze przeoczylam:confused2::confused2::confused2:)

Mamamatysia....moniqsan....kurcze takie zyczliwe staruszki sa najlepsze....u mnie dziewczyny tez kilka razy "zostaly "chlopcami ....raz nawet jak byly ubrane w lato w rozowa sukienusie.....:sorry::sorry::shocked2::shocked2::shocked2::laugh2::laugh2::laugh2:

joj - Jolu - zapomniałam o komplementach w kierunku Twojej Rodzinki:zawstydzona/y:..
Wszyscy wygladacie super!!! Tatuś to ma szczeście - 3 piękne Kobietki;-):-):-):-). A Jacob..hmmm... jeszcze nie wie, ale niedługo się dowie, ze czeka go dylemat... którą wybrać:-D.. no ale póki co - może sobie z dwoma pofiglować;-):tak::-D

reklama
patik- sliczna ta twoja hanusia..:)

confi- skad tys taka czupryne wyczarowala.. wow.. a przysiady chlopakow extra , nawiasem mowiac twoj maz do wokalisty zespolu feel jest podobny:tak:

Do góry