reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

moniqsan-tak założyłam mu szalik, bo pomimo tego, ze bylo słonecznie to do tego mrozno i wial wiaterek.Dzieki za komplement o kurtce.Długo zastanawiałam sie czy ja kupic, bo szkoda było mi kaski( 329zł ), ale jest ciepla i wygodna.

reklama
k.m- bardzo fajne foteczki, a szczegolnie ty ladnie wyszlas,,, ciekawy typ urody:) no i maluch przeuroczy i te oczy .. hehe ale mi sie zrymowalo:)

Nie zagladalam kilka dni ....a tu tyle nowych foteczek .....:-):-):-)

Ewka82......Adrainek to sliczny chlopaczek...ma tak delikatna urode....:tak:

Florencja....no dzieciaczki Wam sie udaly.....sliczne dziewczynki no a Krzysiu to taki maly slodziaczek.....a jacy do siebie podobni...:happy::-)
a wiesz co....poczytalam pare stron i az wrocilam do fotek ..bo po komentarzach dziewczyn zorientowalam sie ze przeoczylam Twoja focie.... oczy przecieralam chyba ze dwa razy....kurcze kochana Ty to naprawde jak starsza siostra wygladasz.....:tak::tak::tak::tak:

Tikanis....no nie moge jaki Kubus jest do Ciebie podobny....maly przystojniaczek Ci rosnie....:-):tak:

Moniqsan...juz pisalam na NK ze Lili jest cudnie slicznym dzidziusiem....zreszta urode odziedziczyla bez dwoch zdan po mamusi.....
nawet moj mezus to potwierdzil....;-);-):-D:-D:-D
a spineczka suuuuper......oj kiedy ja moim lysolkom bede spinusie wpinac...:sorry:

Isabela...od Mii to takie ciepelko i slodycz plynie....sliczna dziewczynka....:tak::tak:
i jakie ma slodziutkie pultunki.....:tak::tak:

Confi...no niezly spryciarz z Twojego Damianka...teraz to oczy do okola glowy....no i jak zwykle Damis taki rozesmiany....:-):-)
a kostiumik diabelka no poprostu suuuper......
A i wydaje mi sie ze robi sie coraz bardziej do Ciebie podobny...:tak:

Ankzoc....Majusia to malutka slicznotka...:-):-).ale czemu tak malo foteczek....:confused2::confused2::sorry::sorry:

AgA.....nie no Zosik wymiata.....no ze ona na taki pomysl wpadla zeby szczebeli podgryzac....:-D:-D:-D:-D

K.M....Filipek to slicznusi chlopczyk...no i oczka ma po Tobie....a fotka "po obiadku"..oj takie sa najfajniejsze...super....:tak::tak:

Kasia 1208....Fifi to maly spryciarz.....sliczna dzidzia i jakie oczeta rozesmiane....a jak sztywno siedzi....:happy::tak::-)

No a teraz kilka fotek moich blizniaczek....
a foteczka gdzie jest kawaler to synus naszej Iwee.... Jacob.....szkoda tylko ze Maja spala....no ale nic straconego....nastepnym razem.....:-)

Załączniki

• DSC02060.jpg
    DSC02060.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC02086.jpg
    DSC02086.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC02087.jpg
    DSC02087.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC02097.jpg
    DSC02097.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC02117.jpg
    DSC02117.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC02124.jpg
    DSC02124.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC02129.jpg
    DSC02129.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC02133.jpg
    DSC02133.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC02139.jpg
    DSC02139.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC02135.jpg
    DSC02135.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
c.d......niestety musze zajac podwojna ramowke......;-);-);-);-)....wybaczcie.....:sorry::sorry:

Załączniki

• DSC02145.jpg
    DSC02145.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC02147.jpg
    DSC02147.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC02152.jpg
    DSC02152.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC02155.jpg
    DSC02155.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC02160.jpg
    DSC02160.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC02166.jpg
    DSC02166.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC02184.jpg
    DSC02184.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 94
jola- twoje male sa przeurocze i zawsze slicznie ubrane a te lozeczko super ,, ochraniacze i ta zabaweczka i karuzelka wszytsko dobrane tak ze maluchy maja swiat lesny..:))

Jolu, uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia. No dokładniej to Ali i Amelki. :-p są takie cudne, że normlanie niemogę się nieuśmiechać jak je oglądam :-):-):-). Och zazdroszczę ci podwójnego szczęścia.:rolleyes:

K.M. co Filip ma na głowie? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tikanis.....Kasia1208....K.M.....m&m's.....dziekuuuje Wam slicznie w imieniu moich dziewczyn.....

Tikanis....fajnie ze Ci sie podoba wystroj naszego lozeczka....to zasluga mojego meza...to on nie chcial na rozowo.....

m&m's.....wiesz z ta dwojeczka to ciezka praca...no ale rzeczywiscie podwojne szczescie........jak to mowia to w Angili....double trouble...double love....:-):-):-)

K.M...a w cos Ty Fifiego wystroila...az sie usmialam ...wyglada jakby sie conajmniej na Syberie szykowal.....:laugh2::laugh2::laugh2:

Kasiu....no pisalam wczesnie wlasnie ze to Jacob naszej Iwee....szkoda tylko ze Majeczka spala.....no ale juz planujemy nastepne spotkanie wiec nic straconego....

Ostatnia edycja:
Do góry