reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Majowe dzieciaczki sa najpiejniejsze, najfajniejsze, najsłodsze i wogóle superowe.A to nasz dzisiejszy spacerek i Filipek po obiedzie.

Załączniki

• DSC01989.JPG
    DSC01989.JPG
    55,3 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC02002.JPG
    DSC02002.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC02000.JPG
    DSC02000.JPG
    46,5 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC01992.jpg
    DSC01992.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC01987.JPG
    DSC01987.JPG
    37,1 KB · Wyświetleń: 73
K.M. sliczniutkie foteczki - przede wszystkim pełen zachwyt nad Twoją osobą - piękna Kobitka z Ciebie :tak::-)- przypadkiem kolorku włosków nie zmieniłaś? Figurka tez extra (ale u Ciebie extra juz było po porodzie, a nawet przed :-p- pamiętam tą piekna fotkę a w tle drewienko). Nie no, super po prostu!!!
A Filipek - jak zwykle cudny !!! Fajniutki ma kombinezonik..i w ogole -ślicznie we wszystkim wyglada!!! Ale przyznam, ze u nas chyba cieplej dziś było - albo ja Jagę lżej ubieram... nie wiem... A cóż to Filip takiego dobrego "szamał"??

AgA - kurcze... biedne głodne dziecko :-D:-D:-D - a Ty nam piszesz, że Ona od 11:00 nie chce jeść :-p- moja Droga Ona po prostu woli "konkrety" - np. gruby szczebel;-):-D:-D:-D Kochany Zofik :*

AgA zdjęcie super chwytają się te nasze maluszki czego mogą :tak:
K.M. ach te nasze majowe Filipki małe przystojniaczki :-)
a oto mój Fiś z dzisiaj
DSC00899.jpg

reklama
kasiu :eek::eek::eek: jak to tak??? po prostu sobie wziął, usiadł i siedzi ??? :szok::szok::szok: No nie, no nie :shocked2:

K.M.
O mater, Filipek ma szalik :-) My nawet nie pomyśleliśmy :-D Moja Lilia jest tak malutka że w każdym by chyba utonęła ;-)
Super wyglądacie. A Ty masz bardzo fajną kurteczkę. Podoba mi się (to pikowanie szczególnie) :tak:

AgA hihi, smacznego :-D Ciekawe kiedy będziesz musiała wymieniać łóżeczko :-p No i dawaj czasami jakieś zdjęcia Zosieńki, bo to stanowczo za mało

Do góry