reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Majowe dzieciaczki sa najpiejniejsze, najfajniejsze, najsłodsze i wogóle superowe.A to nasz dzisiejszy spacerek i Filipek po obiedzie.

Załączniki

• DSC01989.JPG
    DSC01989.JPG
    55,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC02002.JPG
    DSC02002.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC02000.JPG
    DSC02000.JPG
    46,5 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC01992.jpg
    DSC01992.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC01987.JPG
    DSC01987.JPG
    37,1 KB · Wyświetleń: 83
K.M. sliczniutkie foteczki - przede wszystkim pełen zachwyt nad Twoją osobą - piękna Kobitka z Ciebie :tak::-)- przypadkiem kolorku włosków nie zmieniłaś? Figurka tez extra (ale u Ciebie extra juz było po porodzie, a nawet przed :-p- pamiętam tą piekna fotkę a w tle drewienko). Nie no, super po prostu!!!
A Filipek - jak zwykle cudny !!! Fajniutki ma kombinezonik..i w ogole -ślicznie we wszystkim wyglada!!! Ale przyznam, ze u nas chyba cieplej dziś było - albo ja Jagę lżej ubieram... nie wiem... A cóż to Filip takiego dobrego "szamał"??

AgA - kurcze... biedne głodne dziecko :-D:-D:-D - a Ty nam piszesz, że Ona od 11:00 nie chce jeść :-p- moja Droga Ona po prostu woli "konkrety" - np. gruby szczebel;-):-D:-D:-D Kochany Zofik :*

AgA zdjęcie super chwytają się te nasze maluszki czego mogą :tak:
K.M. ach te nasze majowe Filipki małe przystojniaczki :-)
a oto mój Fiś z dzisiaj
DSC00899.jpg

reklama
kasiu :eek::eek::eek: jak to tak??? po prostu sobie wziął, usiadł i siedzi ??? :szok::szok::szok: No nie, no nie :shocked2:

K.M.
O mater, Filipek ma szalik :-) My nawet nie pomyśleliśmy :-D Moja Lilia jest tak malutka że w każdym by chyba utonęła ;-)
Super wyglądacie. A Ty masz bardzo fajną kurteczkę. Podoba mi się (to pikowanie szczególnie) :tak:

AgA hihi, smacznego :-D Ciekawe kiedy będziesz musiała wymieniać łóżeczko :-p No i dawaj czasami jakieś zdjęcia Zosieńki, bo to stanowczo za mało

Do góry