reklama
K.M
Mama Filipka
Majowe dzieciaczki sa najpiejniejsze, najfajniejsze, najsłodsze i wogóle superowe.A to nasz dzisiejszy spacerek i Filipek po obiedzie.
Załączniki
mamamatysia
Fanka BB :)
mamamatysia- czyzby mi się z Filipka zięciunio szykował
Miałabym śliczną synową i fajną "swatową";-).
Aga-o po prostu pomysłowość Twojej córci mnie rozbroiła.Znalazła sobie gryzak-nie musisz kupować gumowych.
KM-Fajne zdjecia.Zwłaszcz ostatnie jak odpływa po jedzeniu:-)
K.M. sliczniutkie foteczki - przede wszystkim pełen zachwyt nad Twoją osobą - piękna Kobitka z Ciebie :-)- przypadkiem kolorku włosków nie zmieniłaś? Figurka tez extra (ale u Ciebie extra juz było po porodzie, a nawet przed - pamiętam tą piekna fotkę a w tle drewienko). Nie no, super po prostu!!!
A Filipek - jak zwykle cudny !!! Fajniutki ma kombinezonik..i w ogole -ślicznie we wszystkim wyglada!!! Ale przyznam, ze u nas chyba cieplej dziś było - albo ja Jagę lżej ubieram... nie wiem... A cóż to Filip takiego dobrego "szamał"??
A Filipek - jak zwykle cudny !!! Fajniutki ma kombinezonik..i w ogole -ślicznie we wszystkim wyglada!!! Ale przyznam, ze u nas chyba cieplej dziś było - albo ja Jagę lżej ubieram... nie wiem... A cóż to Filip takiego dobrego "szamał"??
K.M
Mama Filipka
mamamatysia, aga km-dzieki za mile slowa
A Filipek szamał puree z marchewki i ziemniaków z jagniecinka.
A Filipek szamał puree z marchewki i ziemniaków z jagniecinka.
AgA - kurcze... biedne głodne dziecko - a Ty nam piszesz, że Ona od 11:00 nie chce jeść - moja Droga Ona po prostu woli "konkrety" - np. gruby szczebel;-) Kochany Zofik :*
Oj tak chyba powinnam sie zaniepokoic ...dziwne mam dziecko...woli cos na ząb...;-)
mamamatysia
Fanka BB :)
Kasiu-Piękny wesołek:-):-):-)
reklama
kasiu jak to tak??? po prostu sobie wziął, usiadł i siedzi ??? No nie, no nie
K.M.
O mater, Filipek ma szalik :-) My nawet nie pomyśleliśmy Moja Lilia jest tak malutka że w każdym by chyba utonęła ;-)
Super wyglądacie. A Ty masz bardzo fajną kurteczkę. Podoba mi się (to pikowanie szczególnie)
AgA hihi, smacznego Ciekawe kiedy będziesz musiała wymieniać łóżeczko No i dawaj czasami jakieś zdjęcia Zosieńki, bo to stanowczo za mało
K.M.
O mater, Filipek ma szalik :-) My nawet nie pomyśleliśmy Moja Lilia jest tak malutka że w każdym by chyba utonęła ;-)
Super wyglądacie. A Ty masz bardzo fajną kurteczkę. Podoba mi się (to pikowanie szczególnie)
AgA hihi, smacznego Ciekawe kiedy będziesz musiała wymieniać łóżeczko No i dawaj czasami jakieś zdjęcia Zosieńki, bo to stanowczo za mało