reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

krystna
tak, spineczka zaczyna stawać się konieczna, gdyż "bujna" grywa Lilijki zaczyna dostawać się do oczek ;-) Szkoda tylko że na opakowaniu napisane jest - "dla dzieci powyżej 3 lat" :-D

mamomatysia nie podczytywała. W Radomiu u rodziców nie mamy netu. Oglądała zdjęcia :tak:

florencja, agakm, dziękujemy za miłe słowa

isabela Fajna czarnulka z tej Twojej Mii. Bardzo ładna dziewczynka :tak:

tikanis zdjęcia jak zwykle super. Ty śliczna, synuś słodki. extra :-)

florencja Przepiękna ta Wasza rodzinka. I jakie duże już córy. Chyba macie w domu zawsze wesoło :tak: No i faktycznie wyglądasz świetnie, w życiu nie powiedziałabym że jesates mamą czwórki dzieci :happy2: No i te góry - coś wspaniałego :tak:

ewka82 Masz ślicznego synka. Tak samo jak mamamatysia zauważyłam podobieństwo do confiowego Damianka :yes:

tsarina nie no, z Twojej Izy to dopiero gościówa :tak: Widzę że hodujesz ją pod siebie ;-)

monika1977 Ależ Tomuś urósł. A taki był maniuni. i jakie ma niebieskie oczka :tak:

aneteczko zdecydowanie w kapturku mu cool :-D I w zielonym również. Powinnaś Miłoszkowi zrobić zapasy zielonych ubranek :tak:

anetka551 Zuzia jest słodka, i jaka radosna :tak: no i widać że mamusia same pyszności podaje ;-):-)

confi Czyżby Damiś zaczął raczkować ??? Moja to się chyba nigdy nie zbierze. Leży na brzuchu całymi dniami, podpiera się od dawna na prostych rączkach ale dupka dalej ciężka

mamstud Gaby akuku z wanienki przefajne. Kurczę, kręci mnie ta ikeowa mata. Nasza już jest tak ulana i uśliniona, że chyba pomyślę o wymianie :tak:

Widzę że toczyłyście zaciętą dyskusję na temat wannowej sesji ... :sorry2: Powiem Wam że sama się poważnie zastanawiałam nad pokazaniem tych zdjęć, no ale ... podobały mi się i chciałam się pochwalić (chwalipięta) :-p

reklama
Florencja fajną masz rodzinke a Ty sama wyglądasz jak dziewczynka :tak:

Tsarina Iza jest the best , pani prezes wymiata:-D. Doszłam do wniosku ,ze za rzadko nam ja pokazujesz, kolosalna róznica między tym co pamiętam a teraz

Tikanis pewnie już to wiesz ale jestes po prostu zjawiskowa...kurcze .Do tego stopnia ze boje się pokazywać M Twoje fotki :-D:-D:-D
Kubuś tez Ci rośnie na przystojniaka, oczy ma obłędne

Moniqsan Lilia ze spineczka to istne mistrzostwo świata, no wygląda jak z żurnala. Myślałaś o tym by gdzies z nia na casting pójść?
A co do Damiego to juz próbuje cos tam modzić z tymi kolanami, najlepiej wygląda jak buja się w przód i w tył na kolanach po czym szczupakiem ląduje na jakiejś zabawce :-D
najbardziej podoba mi się jak chce dostac się do jakiejś zabawki to już powolutku potrafi do niej podpełznąć ...

a to to co opisałam , mniej więcej. Dużo się nie dało zarejestrować bo Damian zastyga jak widzi aparat

[video=youtube;obLJ3nPFYHo]http://www.youtube.com/watch?v=obLJ3nPFYHo[/video]

Isabela ..Twoja Mia jest słodziutka, zdjęcie z bułka jest świetne :-D

a to mój Diabełek skoro jestesmy w tym temacie :-D no i obiecany dawno Dami w kombinezonie...

Załączniki

• Damianek 252.jpg
    Damianek 252.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 67
  • Damianek 267.jpg
    Damianek 267.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 63
  • Damianek 279.jpg
    Damianek 279.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 69
  • Damianek 297.jpg
    Damianek 297.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 58
  • Damianek 308.jpg
    Damianek 308.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 65
  • Damianek 300.jpg
    Damianek 300.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
confi - nie noooo - filmik wbił mnie w fotel:szok::szok::szok: - pozytywnie oczywiście :-):-):-) ..Brawo dla Damianka!!!
Jaga pewnie za miesiąc takimi zdolnościami bedzie się popisywala (optymistyczna wersja...). A fotki - Anioł..aż do "diabelskiej" fotki...a przecież to "bosskie";-) dziecko, reszta fotek równie anielska, i miluśna!!!

Jejku confi ale Damianek jes sprytny:tak: moj Krzysio tez jest barzo zywotny ale do gory jeszcze swojej tlustej dopki nie podniesie:-D
Dziewczynki dzieki za komplementa w kierunku mojej familii jest mi bardzo milo:-)

Confi-Widzę, że Damiś lada dzień będzie pełzał miedzy nogami:-).Kombinezon fajny ale a tym zdjęciu bym go ie poznała:zawstydzona/y:.Diabełek- bomba.

Ojej, confi, ale jesteś kochana. Normalnie aż mnie rozniosło chwilowo z dumy :sorry2:
Faktycznie Damiś wyprawia prawdziwe sztuki:-) Normalnie pupencja pięknie w górze. To ta moja pierdoła tyle ćwiczy i jeszcze nie wie jak podnieść szanowną D do góry ;-)
A na zdjęciach znów wygląda doroślej, ale się zmiena :tak: Świetna czapa :happy2:
Skąd mieliście takie fajne diabelskie wdzianko?

Florencja fajną masz rodzinke a Ty sama wyglądasz jak dziewczynka :tak:

Tsarina Iza jest the best , pani prezes wymiata:-D. Doszłam do wniosku ,ze za rzadko nam ja pokazujesz, kolosalna róznica między tym co pamiętam a teraz

Tikanis pewnie już to wiesz ale jestes po prostu zjawiskowa...kurcze .Do tego stopnia ze boje się pokazywać M Twoje fotki :-D:-D:-D
Kubuś tez Ci rośnie na przystojniaka, oczy ma obłędne

Moniqsan Lilia ze spineczka to istne mistrzostwo świata, no wygląda jak z żurnala. Myślałaś o tym by gdzies z nia na casting pójść?
A co do Damiego to juz próbuje cos tam modzić z tymi kolanami, najlepiej wygląda jak buja się w przód i w tył na kolanach po czym szczupakiem ląduje na jakiejś zabawce :-D
najbardziej podoba mi się jak chce dostac się do jakiejś zabawki to już powolutku potrafi do niej podpełznąć ...

a to to co opisałam , mniej więcej. Dużo się nie dało zarejestrować bo Damian zastyga jak widzi aparat

YouTube- wstęp do raczkowania

Isabela ..Twoja Mia jest słodziutka, zdjęcie z bułka jest świetne :-D

a to mój Diabełek skoro jestesmy w tym temacie :-D no i obiecany dawno Dami w kombinezonie...
no rewela Damianek niesamowicie juz tyleczek podnosi. Mia ma ciezka dupeczke, kompletnie nie jest zainteresowana raczkowaniem, natomiast w chodziku juz meble mi rozwala :)
A Ty Moniko, nie martw sie o rozwoj Tomusia, w tym wieku nasze dzieciaczki maja swoj indywidualny rozwoj ruchowy. Mia jest moja 3 corka, 2 poprzednie sa juz prawie dorosle 17 i 18 lat. Starsza chodzila gdy miala 9 miesiecy, nigdy nie raczkowala, mlodsza raczkowala, a chodzic zaczela jak miala rok i 3 miesiace, takze obie byly calkowicie inne.
A ponizej Mia biegnaca ro 5 rano do mamuski :) i dzis wieczorem

Załączniki

• mia chodzik.jpg
    mia chodzik.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 87
  • Mia chodzik2.jpg
    Mia chodzik2.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 76
  • 05112009463.jpg
    05112009463.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 57
  • 05112009443.jpg
    05112009443.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 54
  • 05112009452.jpg
    05112009452.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 56
kurcze znowu, mam do nadrabiania :sorry2:

kornasia- piękne oczka ma diana

slonkoonline- super ta twoja julcia ;-)

mamamatysia- ślicznie wyglądacie, a gdzie uśmieszek :confused:

m@dzi@- zdjecie 2 jest boskie

malgoss- slicznie wygladasz a szymys ma super uśmiech

mamstud- prosze jak gabunia juz porywa sie do raczkowania :-) a jaka wpatrzona w braciszka , super dzieciaki

confi- widze ze kolejny zdolniaszka zrywa sie do raczkowania ;-) a jaki sliczny diabelek rogaty

anetka551- z te twojej zuzi to chyba modelka wyrośnie, te pozy i miny-super ;-)

monika1977- synus jaki powazny na zdjeciach :-D a jakie oczka ma niebieskie, ale i tak ostatnie zdjecie mnie powaliło:-D

isabela- mia ma sliczne oczka a te zdjecie na ktorym spi slodkie

aneteczka- boski ten twoj misio nic dodac nic ujac

k.m- sliczny fifi a jakie minki stroi :-D

tsarina -prezesunio jak sie patrzy, zero watpliwosci :-D

florencja- śliczne masz dzieciaczki a z ciebie jaka chudzineczka, zazdroszcze takiej gromadki

tikanis- sliczne zdjecia. kubus ma twoje oczka

moniqsan- sliczna niunia z ta spineczka wyglada rewelacyjnie

ewka82- śliczny ten twoj synus, piekne ma oczka

Ostatnia edycja:
reklama
isabela - no cudowna jest ta Twoja Mia - oczka, wloski, nosek i ... dziobek (dziobek jest przekochany, tzn. usteczka):-):-):-)

Do góry