reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

K.M., confi - przepraszam za to zamieszanie :-:)-:)-(- mogłam się nie wypowiadac na temat kłopotliwych fotek ... Czuję się winna całej tej sytuacji:zawstydzona/y:. Zawsze coś "przymieszam" (teoria mojego Taty..). Raz juz się ugryzłam w język... i fotka "sexy" nie została przeze mnie skomentowana (większość zrobiła to samo - jakby jej nie było), a teraz ... nie wiem... ślepak zobaczyl miniaturki i sie "wystraszył", mój M coś bąknął z boku, no i na wątku fotkowym zrobiła się afera..

K.M. obiecuje nigdy więcej nie rzucać uwag (ślepych czy też widocznych). (moja wina, moja wina- moja bardzo wielka wina...)

Ja mam podobne poczucie estetyki co confi, a skoro uwagi nie sa tu mile widziane, to rzeczywiście lepiej pewne rzeczy "przemikczeć" .

Raz jeszcze przepraszam Was Obie za zaistniałą sytuację:-:)-:)-(

Mam nadzieję, ze sytuacja na forum się "przejaśni" i jutro nie będziemy wracać do "starego" tematu :tak:

reklama
Aga km- nie ma żadnego sporu:tak: tylko wymiana zdan.

Wedłóg mnie mnie nie ma nic złego w zdjęciach tego typu jak wszystko jest zasłonięte, a te zdjęcia takie były.

kasia- ja nie chciałam Cie urazić, ani twoje zdjęcia mnie w żaden sposób nie zbulwersowały.Chciałam podać je tylko jako przykład, sorrki:-)Ja sama umieszczałam Miłoszka zdjęcia w wanience.

Normalnie szok zeby przez jakies błahe zdjecie wyszła taka niesmaczna sytuacja:-(.Nie chcialam tego.Nie wiem co mam napisac wiecej.Chyba nie bede sie udzielala na bb, bo i tak juz od jakiegos czasu czuje sie wyobcowana miedzy Wami.Szkoda, ze bielizna mojego meza jest przyczyna takiej akcji.

aga km-nic sie nie stalo;-), a to zdjecie z napisem sexy trafiło przez przypadek na forum.Po prostu przy wybieraniu zdjec na bb kliknełam nie na ta fotke co trzeba , ale juz je usunełam.Strasznie glupio mi sie zrobilo jak zobaczylam ze je zamiesciłam.:-(.

Dajcie juz spokój.Prosze Was o to.

Chyba nie bede sie udzielala na bb, bo i tak juz od jakiegos czasu czuje sie wyobcowana miedzy Wami.Szkoda, ze bielizna mojego meza jest przyczyna takiej akcji.

K.M. - Ty nam tu nawet z takimi tekstami nie wyskakuj:angry::angry::angry:!!! Jesteś jedną z NAS:tak:!!! Towarzyszyłaś nam od ciąży - i jesteś cząstką naszego majowego wątku!!!

Wyobcowana??? Moja droga... no nie było Cie jakiś czas, ale myślę, ze wszystko zdążylaś nadrobić;-):tak:

Poza tym juz niedługo ruszy watek zamkniety - a Ty z pewnością i tam zasilisz szeregi...wiec drugiej takiej sytuacji "fotkowej" napewno nie bedzie - bo i niepowolanych osób bedzie brak :tak:;-)

Hej dziewczyny i ja wklejam zdiecia swojej rodzinki

Załączniki

• telefon 456.jpg
    telefon 456.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 70
  • zdj na rk 376.jpg
    zdj na rk 376.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 73
hej kobity uspokójcie się już

aga_k_m
ty nie przepraszaj bo nie masz za co a ty K.M przestań się wygłupiać ;-)
tak jak napisała aga na forum zamkniętym będziemy mogły pokazać co dusza zapragnie bo nikt niepowołany nie będzie miał dostepu do zdjęć. Ja z kolei przepraszam za ostre słowa,ale taki mam charakter i zawsze w dobrej wierze tak się zachowuję. Nic na to nie poradzę, u mnie co z sercu to na jezyku a w tym wypadku w palcach.
Pod tą wredną nie raz maską czai sie całkiem "mientka baba" a pancerz przydaje się w życiu, które nie raz w dupę kopało.
No już...teraz rytualny uścisk na misia i spokój już . Durne. Co ja bym bez Was w komplecie zrobiła?

Nie wiem dlaczego wchodza mi tylko po 2 zdiecia

Załączniki

• P1140795.jpg
    P1140795.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 65
  • P1150574.jpg
    P1150574.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 73
Normalnie szok zeby przez jakies błahe zdjecie wyszła taka niesmaczna sytuacja:-(.Nie chcialam tego.Nie wiem co mam napisac wiecej.Chyba nie bede sie udzielala na bb, bo i tak juz od jakiegos czasu czuje sie wyobcowana miedzy Wami.Szkoda, ze bielizna mojego meza jest przyczyna takiej akcji.
Kochana nie przejmuj się cała akcja poszła już w zapomnienie.A z tym udzielaniem się to chyba żartujesz:dry:???.Daj sobie parę dni luzu i wróc do nas z nowym świeższym spojrzeniem na forum(to pomaga).

Florencjo-Masz piękne córki i cudownego synka.Gratuluję wspaniałej rodzinki:-)

reklama
Florencja- Krzysio jest słodziutki, ma takie ufne i kochane oczka.Córeczki- laleczki:-)
Pewnie dlatego wchodzą Ci tylko 2 zdjęcia, bo mają za duży rozmiar, ja przeważnie ustawiam 640x480 pikseli.
Ewa- masz słodziaka w domu,jak napisała mamamatysia też mi trochę Damianka Confi przypomina, jak był młodszy.

Ostatnia edycja:
Do góry