reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

K.M Filipek jest fajniutki, a jak ładnie siedzi :shocked2:

tsarina fajnie Izie w tej chuście :-) no i jako prezes też się nieźle prezentuje :-D

reklama
aga km-dziekuje za mile slowa w strone mojego synka,a co do mojego meza to on nie byl bez gaci.Nie posunelabym sie do tego zeby wystawic zdjecia meza na bb bez majtek.Przeciez dokladnie widac , ze on je ma.

aga km-dziekuje za mile slowa w strone mojego synka,a co do mojego meza to on nie byl bez gaci.Nie posunelabym sie do tego zeby wystawic zdjecia meza na bb bez majtek.Przeciez dokladnie widac , ze on je ma.

oczywiście, ze widac - ale dopiero po kliknieciu na fotki (napisałam przeciez, ze "wystraszyłam się" patrząc na miniaturki fotek...).

oczywiście że widać ma majtki co do tego ro nie ma wątpliwości :tak:
szczerze mówiąc ja też na początku tych gaci nie zauważyłam... więc nie wiem czy to takie oczywiste. Poza tym, jak ktoś chce niech się obraża, nie czepiam się K.M choć akurat na jej zdjęcia trafiło. Jakby to były zdjęcia kogokolwiek innego tez bym to napisała. Sa pewne granice w pokazywaniu tego co mamy do pokazania...według mnie tutaj ta granica choć może nie została przekroczona ale mocno nagięta to juz na pewno. Nie zapomnijmy ze do tych zdjęć mają dostęp osoby trzecie. Wystarczy ze ktoś założy sobie lewe konto, nawet nic nie musi pisać a do zdjęc już ma dostęp...
Czy musze dodawać cos więcej?
Zaznaczam jednak ze to jest moje zdanie i moje poczucie estetyki...

Nie chce z nikim sie kłocic, ale mi sie wydaje, ze nic zego nie zrobiłam pokazujac Wam zdjecia Filipka z tata podczas kąpieli.A Ty droga Confi zlinczowałas mnie jakbym niewiadomo co złego zrobiła.Nie bede sie kłóciła z kims o jakies durne gacie czy sa czy ich nie ma.Dla mnie te zdjecia wydaly sie fajne wiec chcialam sie z Wami nimi podzielic.Szkoda tylko ze wyszly na wulgarne, a ja na jakas idiotke.
Aha i usunełam to zdejcie gdzie niby mój maz jest bez majtek, zebym nie przekroczyla granicy estetyki.Przykro mi:-(

K.M ,dla mnie te zdjęcia były ok. Nie doszukiwałam się w nich czegoś zdrożnego bo dla mnie nic takiego tam nie było. Nie stresuj sie kochana bo nie warto.
Moniqsan w wannie z Lilijką nie wywołała tyle kontrowersji co ten bidny ,ogacony mąz k.m.

reklama
Do góry