reklama
K.M
Mama Filipka
aga km-dziekuje za mile slowa w strone mojego synka,a co do mojego meza to on nie byl bez gaci.Nie posunelabym sie do tego zeby wystawic zdjecia meza na bb bez majtek.Przeciez dokladnie widac , ze on je ma.
aga km-dziekuje za mile slowa w strone mojego synka,a co do mojego meza to on nie byl bez gaci.Nie posunelabym sie do tego zeby wystawic zdjecia meza na bb bez majtek.Przeciez dokladnie widac , ze on je ma.
oczywiście, ze widac - ale dopiero po kliknieciu na fotki (napisałam przeciez, ze "wystraszyłam się" patrząc na miniaturki fotek...).
szczerze mówiąc ja też na początku tych gaci nie zauważyłam... więc nie wiem czy to takie oczywiste. Poza tym, jak ktoś chce niech się obraża, nie czepiam się K.M choć akurat na jej zdjęcia trafiło. Jakby to były zdjęcia kogokolwiek innego tez bym to napisała. Sa pewne granice w pokazywaniu tego co mamy do pokazania...według mnie tutaj ta granica choć może nie została przekroczona ale mocno nagięta to juz na pewno. Nie zapomnijmy ze do tych zdjęć mają dostęp osoby trzecie. Wystarczy ze ktoś założy sobie lewe konto, nawet nic nie musi pisać a do zdjęc już ma dostęp...oczywiście że widać ma majtki co do tego ro nie ma wątpliwości![]()
Czy musze dodawać cos więcej?
Zaznaczam jednak ze to jest moje zdanie i moje poczucie estetyki...
mamamatysia
Fanka BB :)
Kasiu1208-Widać, że Filipek mega zadowolony z pozycji siedzącej, no i ma fajną fotkę kąpielową z siostrzyczką:-)
K.M
Mama Filipka
Nie chce z nikim sie kłocic, ale mi sie wydaje, ze nic zego nie zrobiłam pokazujac Wam zdjecia Filipka z tata podczas kąpieli.A Ty droga Confi zlinczowałas mnie jakbym niewiadomo co złego zrobiła.Nie bede sie kłóciła z kims o jakies durne gacie czy sa czy ich nie ma.Dla mnie te zdjecia wydaly sie fajne wiec chcialam sie z Wami nimi podzielic.Szkoda tylko ze wyszly na wulgarne, a ja na jakas idiotke.
Aha i usunełam to zdejcie gdzie niby mój maz jest bez majtek, zebym nie przekroczyla granicy estetyki.Przykro mi:-(
Aha i usunełam to zdejcie gdzie niby mój maz jest bez majtek, zebym nie przekroczyla granicy estetyki.Przykro mi:-(
monika1977
K.M ,dla mnie te zdjęcia były ok. Nie doszukiwałam się w nich czegoś zdrożnego bo dla mnie nic takiego tam nie było. Nie stresuj sie kochana bo nie warto.
Moniqsan w wannie z Lilijką nie wywołała tyle kontrowersji co ten bidny ,ogacony mąz k.m.
Moniqsan w wannie z Lilijką nie wywołała tyle kontrowersji co ten bidny ,ogacony mąz k.m.
reklama
monika1977
Pewnie mi sie teraz dostanie.