K.M
Mama Filipka
monika1977-dziekuje ci za obrone,Pozdrawiam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie czepiam się K.M choć akurat na jej zdjęcia trafiło. Jakby to były zdjęcia kogokolwiek innego tez bym to napisała.
Zaznaczam jednak ze to jest moje zdanie i moje poczucie estetyki...
Wypowiedziałam się w tym kontekscie ponieważ znam realia internetowe i wiem ze czasem nawet niewinne zdjęcia trafiają na strony dla dewiantów dlatego czasem trzeba bardzo uważać co się w sieci zamieszcza. Teoretycznie nie powinno mnie to obchodzić prawda? To nie moje fotki ,ale własnie z obliczu wszechpanującej znieczulicy i tego ,że tworzymy dośc zgraną grupe i lubimy się to ja pisze takie rzeczy bo ostatnio odnosze wrażenie ze troche sie zapominasz wstawiając fotki których inne osoby by nie wstawiły. Jednak jeśli uważasz ,że to nie moja sprawa ...ok. Przestanę pisać , a Ty następnym razem nie bedziesz musiała mylić troski z linczem.
Kasia dala zdjęcia później i po tym co przeczytałąm nie mam ochoty się wypowiadac takim kontekscie bo juz się przekonałam ze moje wypowiedzi nie są czytane ze zrozumieniem. Zdjęcia Moniqsan były piekne a według mnie zdjęcia K.M sa niesmaczne a jeśli ktoś sądzi inaczej to ma widocznie inne ode mnie poczucie estetyki i tyle. Forum jest po to by wyrażac opinie a nie wchodzić sobie w dupę bez wyraźnej przyczyny. Po co pisać ze jest "aja" jak dla mnie jest "be" . Czy nie mam prawa wypowiedzieć się? To po co mamy forum?Na poprzedniej stronie są zdjęcia kasi 1208 jednak jej nikt nie zwrócił uwagi, a przecież to zdjęcie ma więkasze szanse na trafienie na stronę dla dewiantów.
Zdjęcia Maqison niewątpliwie piękne, ale pierwszy plan bardzo podobny: mama+ córka w wannie.
Jesli zdjęcia o bardzo podobnej tematyce nie wzburzają nas i piszemy że są piękne to dlaczego innym wypominamy.