reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
K.M, ja Cię nie bronię . Miałaś prawo wstwic takie zdjęcia jakie Tobie się podobają i tyle. Moim zdaniem nic złego w nich nie było.Nie stresuj sie bo nie warto. Mi one nie przeszkadzały ale kazdy ma swoje zdanie. Moje jest takie

K.M przepraszam ale wtrącę prośbe o dokładne przeczytanie mojego posta. Po to napisałam go dokładnie bys nie miała wrażenia ze na Ciebie najeżdżam.
jak jeszcze raz spokojnie przeczytasz mojego posta to dowiesz się z niego ze tu zacytuję własne słowa

nie czepiam się K.M choć akurat na jej zdjęcia trafiło. Jakby to były zdjęcia kogokolwiek innego tez bym to napisała.

oraz

Zaznaczam jednak ze to jest moje zdanie i moje poczucie estetyki...

przypominam ze udostepniłas prywatne zdjęcia na forum publicznym gdzie z góry założoną ideą jest wypowiadanie się. Ja jestem osobą szczerą,w większości przypadków ta cecha jest doceniana, jednak czasem sa sytuacje takie jak ta gdzie moje wypowiedzi czytane sa wybiórczo i rozumiane opatrznie. Miałam prawo się wypowiedzieć więc to zrobiłam.
Wskaż mi proszę w którym momencie Cię zlinczowałam a usunę fragment i przeproszę. Wypowiedziałam się w tym kontekscie ponieważ znam realia internetowe i wiem ze czasem nawet niewinne zdjęcia trafiają na strony dla dewiantów dlatego czasem trzeba bardzo uważać co się w sieci zamieszcza. Teoretycznie nie powinno mnie to obchodzić prawda? To nie moje fotki ,ale własnie z obliczu wszechpanującej znieczulicy i tego ,że tworzymy dośc zgraną grupe i lubimy się to ja pisze takie rzeczy bo ostatnio odnosze wrażenie ze troche sie zapominasz wstawiając fotki których inne osoby by nie wstawiły. Jednak jeśli uważasz ,że to nie moja sprawa ...ok. Przestanę pisać , a Ty następnym razem nie bedziesz musiała mylić troski z linczem.

Wypowiedziałam się w tym kontekscie ponieważ znam realia internetowe i wiem ze czasem nawet niewinne zdjęcia trafiają na strony dla dewiantów dlatego czasem trzeba bardzo uważać co się w sieci zamieszcza. Teoretycznie nie powinno mnie to obchodzić prawda? To nie moje fotki ,ale własnie z obliczu wszechpanującej znieczulicy i tego ,że tworzymy dośc zgraną grupe i lubimy się to ja pisze takie rzeczy bo ostatnio odnosze wrażenie ze troche sie zapominasz wstawiając fotki których inne osoby by nie wstawiły. Jednak jeśli uważasz ,że to nie moja sprawa ...ok. Przestanę pisać , a Ty następnym razem nie bedziesz musiała mylić troski z linczem.

Na poprzedniej stronie są zdjęcia kasi 1208 jednak jej nikt nie zwrócił uwagi, a przecież to zdjęcie ma więkasze szanse na trafienie na stronę dla dewiantów.
Zdjęcia Maqison niewątpliwie piękne, ale pierwszy plan bardzo podobny: mama+ córka w wannie.
Jesli zdjęcia o bardzo podobnej tematyce nie wzburzają nas i piszemy że są piękne to dlaczego innym wypominamy.

Na poprzedniej stronie są zdjęcia kasi 1208 jednak jej nikt nie zwrócił uwagi, a przecież to zdjęcie ma więkasze szanse na trafienie na stronę dla dewiantów.
Zdjęcia Maqison niewątpliwie piękne, ale pierwszy plan bardzo podobny: mama+ córka w wannie.
Jesli zdjęcia o bardzo podobnej tematyce nie wzburzają nas i piszemy że są piękne to dlaczego innym wypominamy.
Kasia dala zdjęcia później i po tym co przeczytałąm nie mam ochoty się wypowiadac takim kontekscie bo juz się przekonałam ze moje wypowiedzi nie są czytane ze zrozumieniem. Zdjęcia Moniqsan były piekne a według mnie zdjęcia K.M sa niesmaczne a jeśli ktoś sądzi inaczej to ma widocznie inne ode mnie poczucie estetyki i tyle. Forum jest po to by wyrażac opinie a nie wchodzić sobie w dupę bez wyraźnej przyczyny. Po co pisać ze jest "aja" jak dla mnie jest "be" . Czy nie mam prawa wypowiedzieć się? To po co mamy forum?

Confi każdy ma prawo wypowiedzieć się i ja też to zrobiłam, nie jest to nikomu "włażenie w dupę"
Tylko nie rozumiem tego dlaczego tylko jednej osobie zwróciłaś uwagę.
Fakt zdjęcia Maqison były piekne, ale czy one nie mają takiej samej szansy trafić na strone dla dewiantów???Przeciez pierwszy plan bardzo podobny.

dziewczyny nauczyły mnie wklejać zdjęcia, wiec pochwale się Adrianem:-)

Załączniki

• 53.jpg
    53.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 56
  • 172.jpg
    172.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 215.jpg
    215.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 51
  • 329.jpg
    329.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 52
  • 342.jpg
    342.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 52
  • PICT0340.jpg
    PICT0340.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 54
  • PICT0361.jpg
    PICT0361.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 68
masz rację aneteczko, moze powinnam użyć tego argumentu i tam.....
jednak jakoś tylko zdjęcia K.M uderzyły w moje poczucie estetyki...przepraszam porównanie ale to trochę jak róznica między aktem artystycznym a zdjęciami z niższej półki.
Teraz wiem ,ze następnym razem na pewno się nie wtrącę po co prowokowac kłotnie jak ma się zupełnie pacyfistyczne intencje.

reklama
usunęłam zdjęcie nie potrzeba mi sporu i dziwi mnie to , że zdjęcie dzieci w wanie( gdzie nic nie jest pokazane ) kogoś bulwersuje już wiele było takich zdjęć no trudno

Ostatnia edycja:
Do góry