reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Oto nasz chrzest! Wybralam kilka, zeby wszystkie poszly na raz. Moze nie zbyt efektowne, ale my nie chcielismy zadnych pozowanych, w studiu. Napewno kapniecie sie kto jest na zdjeciach :-)

Załączniki

• ch1.jpg
    ch1.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 89
  • ch2.jpg
    ch2.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 91
  • ch3.jpg
    ch3.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 83
  • ch4.jpg
    ch4.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 90
  • ch5.jpg
    ch5.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 86
  • ch6.jpg
    ch6.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 79
  • ch8.jpg
    ch8.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 80
  • ch7.jpg
    ch7.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 89
  • ch9.jpg
    ch9.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 78
  • ch10.jpg
    ch10.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Slonko-śliczne zdjęcia i malutka też fajniusia:-)Ty chyba kolor włosów zmieniłaś? bo jakoś po wcześniejszych zdjęciach wydawało mi się ze jesteś jasną blondynką:-)

Slonko-śliczne zdjęcia i malutka też fajniusia:-)Ty chyba kolor włosów zmieniłaś? bo jakoś po wcześniejszych zdjęciach wydawało mi się ze jesteś jasną blondynką:-)
Bardzo dziekuje!
Tak, troche wyszly ciemniejsze. Pisalam Wam kiedys, ze zawsze robilam 2:1 (jasne:ciemne), a tym razem zrobilam 1:1. I wyszly troche ciemne, bo ja swoj kolor mam taki troche slomkowy, ale ciemny, wiec do tego ta mieszanka 1:1 i wyszlo ciemno. Jak juz mi troche wlosy odpoczna i nie beda tak leciec to zrobie po "staremu".:tak:

Slonkoonline ale slicznie wygladaliscie wszyscy!!!!
a najlepiej oczywiscie mała:)
ale mam tez super piekny kolor wlosow -bardzo twarzowo!!!!:tak:
pozdrawiam

Słonko-Nareszcie rodzinka w całym składzie.Świetnie wygladasz a Julcia przesliczna na zdjeciu istny aniołek;-).
Tutaj foty z dzisiejszego spaceru.Filip debiutuje w kombinezonie:

Załączniki

• IMG_4360 [MiniFoto].jpg
    IMG_4360 [MiniFoto].jpg
    24 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_4362 [MiniFoto].jpg
    IMG_4362 [MiniFoto].jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_4368 [MiniFoto].jpg
    IMG_4368 [MiniFoto].jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_4370 [MiniFoto].jpg
    IMG_4370 [MiniFoto].jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 68
Słonko-Nareszcie rodzinka w całym składzie.Świetnie wygladasz a Julcia przesliczna na zdjeciu istny aniołek;-).
Tutaj foty z dzisiejszego spaceru.Filip debiutuje w kombinezonie:
Dziekuje bardzo! Ten aniolek to tylko pozory ;-)

Co do Waszego kombinezonu. To jest z 5-10-15? Ja w pewnym momencie tez bylam jego posiadaczka :sorry2: Bylam, ale oddalam. Po zakupie, w domu okazalo sie, ze jest za duzy. Myslelismy, ze bedzie troche wiekszy. No i wiecej rozmiarow nie bylo do wyboru, po czym zauroczylam sie juz tym naszym zielonym i zostal Wojcik :tak:
Ale ten Wasz ma super rozwiazane rekawiczki! To jest naprawde EXTRA rozwiazanie!:-)

slonko - cudownie wyglądałyście i Ty i Jula!!!
Ty moja Droga schudłaś mocarnie!!!No i kolorek jest świetny (ja chce podobny!!!), i lakier na pazurkach tez mi sie bardzo podoba (kolorek) - pięknie po prostu!!!
Julcia miała sliczniutki komplecik - i ten kapelusik - super!!!

Tak Słonko kombinezon z 5-10-15.Niezbyt byłam z niego zadowolona(bo taki mdły ) ale zależny mi na funkcji śpiwora bo często jesteśmy w górach(Mati jeździ na nartach) i Filip mi nie zmarznie.

reklama
Tak Słonko kombinezon z 5-10-15.Niezbyt byłam z niego zadowolona(bo taki mdły ) ale zależny mi na funkcji śpiwora bo często jesteśmy w górach(Mati jeździ na nartach) i Filip mi nie zmarznie.
Pod wzgledem funkcjonalnosci, zaden inny go nie pobije. Moze byc spiworkiem i kombinezonem z nogawkami, rekawiczki nie odpadaja. SUPER! Kolor faktycznie kiepski, ale co tam kolor! Ten nasz rozowy tez strasznie mdly. Jakby chociaz mial jakis wzorek, albo motyw.

aga_k_m ostatnio zwazylam sie na kontroli u gin'a i nawet nie przyznam sie ile waze!:wściekła/y::no: Katastrofa! No i tak nie cukrzyj, bo w piorka obrosne!
Co do paznokci, to do konca sie zastanawialam czy isc z takimi. Mam teraz krotkie i nie wiedzialam, czy bedzie ok, ale ostatecznie stwiedzilam, ze raz mozna :tak::-D

Do góry