reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Jola - twoje Coreczki są po prostu cudowniaste. Juz myslałam, ze potrafie je odroznic, ale NIE...
Obie mają takie "zabójcze" uśmiechy, ze najpierw myślałam, że to rozbójnik Ala:-D, a za chwilę patrze na opis - Amelka:laugh2:, a później ta sama minka - i juz usmieszek należał do Ali.:eek::-D Co do fotki nr 9 - musze znaleźć posta w ktorym pisałas o smokach ;-):-D(do której jaki kolorek należy - bo wiem, ze smoki są zielone i niebieskie), hehe

reklama
iiii tam, w forumowej wyszukiwarce też nic nie znalazłam ... Za to jola nadużywa stwierdzenia - "nie mam zielonego pojęcia" :-D:-D:-D Pojadę brzydulą ... "dacie wiarę?" :rofl2::rofl2::rofl2: jola nie ma pojęcia ... phI :-D

hahaha to ja siedzę i nadrabiam wątek o rozszerzaniu dietki u dzieci a tu takie fajne rzeczy się dzieją, i mnie tu nie ma :crazy::-D:-D

jola dziewczynko bossskieeee. tatuś wygląda extra, wcale mu nie powiemy że widziałyśmy go ;-)

moniqsan, do filmu z tobą - spokojnie możesz Violette zastąpić :rofl2: przez V i dwa T:-D:-D

Ochchhhhhhhhhh....." marne " z Was cioteczk.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D.no zeby nie rozpoznac ALICJI.....tak ..tak ..zielony smok nalezy do Ali......:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny ..ale tak na serio....czy na prawde nie mozna rozroznic tych moich kobitek.....bo dla mnie to one sa kompletnie inne.....:tak:

kurcze...a mialam napisać Ala ... A Ty spróbuj im teraz smoki zamienić - ciocia Aga ma juz zakodowane - zielony ciamciak = Ala, niebieski = Amelcia.

mam kumpli bliźniaków (w sumie to są kumple mojego M - ja ich tylko dostalam w posagu) -jednojajowych i potrafie ich odróżnić. No ale - widze ich na zywo;-):-D

no jak inne :eek::eek: toż to kalki dwie identyczne :szok::szok:
dobra jolcia dawaj tu szybciutko - po czym ty je rozpoznajesz????

Nie no....naprawde???????

No toc przeciez one maja inne glowki, inne policzki, inne nosy, inne wlosy( to znaczy meszek ktory im rosnie:-D:-D)......uszy maja takie same....uwierzycie......jedno wieksze a drugie mniejsze.:-)...po mamie..tylko ze ja dopiero to zauwazylam jak zauwazylismy u dziewczyn i zaczelismy w glowe zachodzic po kim one to maja.....:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::laugh2:.......fakt....oczka maja takie same..ale jak sie smniej to ukladaja sie inaczej.......no wogole to sa blizniaki dwujajowe......dacie wiare....bo nikt mi nie chce wierzyc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
kurcze...a mialam napisać Ala ... A Ty spróbuj im teraz smoki zamienić - ciocia Aga ma juz zakodowane - zielony ciamciak = Ala, niebieski = Amelcia.

mam kumpli bliźniaków (w sumie to są kumple mojego M - ja ich tylko dostalam w posagu) -jednojajowych i potrafie ich odróżnić. No ale - widze ich na zywo;-):-D

Agus.....smoki ida do wymiany bo te co maja sa do 6 miesiecy....:-)

No a zeczywiscie moze jak byscie je widzialy na zywo.....choc powiem ze jak bylismy w Polsce to pomimo ze wszyscy w koncu wszyscy je zobaczyli to i tak du..a nikt nie mog ich rozpoznac....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Do góry