reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Kornasiu.....Twoja Dianusia jest przesliczna dziewczynka.....taka slodycz bije z tych oczetek.....naprawde slodka..:-):-)

Mamamatysia.....Fifi tak dorosle w tym kombinezonku wyglafa...:tak:..kombinezonek rzeczywiscie mogl by miec choc jakas mala aplikacje ale funkcjonalnosc....no coz zawsze wygrywa...:tak:
A tak na marginesie....czy w Polsce jest juz tak zimno ze tak dzieciaczki grubo trzeba ubierac....?????:confused::confused::confused:

Slonko....zarowno cora jak i mama uroczo wygladaly....no i dumny tatus tez...:tak:...fajny kapelutek Jula miala....:tak:

kurde popisałam komenty, coś wcisnęłam i mi się komp zawiesił, a potem wszystko zniknęło :wściekła/y: ech ja specjalistka jedna :-p

kornasia, powtórzę się ale co tam - córeczka śliczne ma oczęta i te rzęsiczki mmmm extra

mamamatysia, na pewno kombinezon będzie dla was trafionym zakupem, kolorek w sumie nie jest zły, mógłby być trochę bardziej żywszy :tak: zazdroszczę że jeździcie sobie w góry. kocham góry zimą :tak: boję się jechać autem np do Zakopca ale jak już tam jestem to mogłabym nie wyjeżdżać :-D

słonko, Juleczka chyba była bardzo grzeczna w kościółku - przynajmniej na taką wygląda ;-) śliczny strój miała.. a ty kurde włoski zmieniłaś :cool2: no nie mogę się przestawić, bo wciąż cię pamiętam z blon łepetynką :-D

A tak na marginesie....czy w Polsce jest juz tak zimno ze tak dzieciaczki grubo trzeba ubierac....?????:confused::confused::confused:
a ty wiesz że to samo sobie pomyślałam :confused::confused: rety to ja mojemu nawet czapki nie zakładam :szok::szok: tylko kaptur na łebek narzucę jak go z domu do wózka przenoszę - dacie wiarę?? :cool::cool:

no to teraz kurka się zastanawiam co ja mam mojemu kupić jak do Pl polecimy:cool2: przecież jak wszystkie babcie zobaczą jak ja go "ubieram" to zawalca dostaną jak nic :cool2: i kto mi na chrzciny przyjdzie?:cool2:

Mamamatysia.....Fifi tak dorosle w tym kombinezonku wyglafa...:tak:..kombinezonek rzeczywiscie mogl by miec choc jakas mala aplikacje ale funkcjonalnosc....no coz zawsze wygrywa...:tak:

Jolu-U nas dziś było tylko 3 stopnie i takie wygwizdowie, ze głowę chciało urwać.
Poza tym Fifi pod spodem miał bodziaka z długim rękawem,cieniutką bluzkę i rajtki.

Mamamatysia......no normalnie jestem w szoku....3 stopnie....u nas bylo dzis 16 a wczoraj 19.....

Barmanko....u nas tak samo...tylko jakis kaptur...choc powiem Ci ze nawet jak go zaloze i wyjdziemy na jakis spacer i widze jak sa np. maciupkie noworodki ubrane to szybko zciagam z glowek...

Aż wstyd sie przyznac, ale zajrzalam tu dzis pierwszy raz:zawstydzona/y:.
Do tej pory zagladalam , jak zawsze w pospiechu na watek glowny, na rozszerzanie diety i obawy..., a tu tak słodko:tak::-D:blink:.
Nauczyłam sie wczoraj wstawiac zdjecia;-), to prosze, oto moj Szymonek:
1. tu miał 4 miesiace
2. 5 mieisęcy
3. wczoraj;-)
4. tez wczoraj, dostaliśmy przesyłkę od cioci z niemiec;-)

Załączniki

• m 114małe.jpg
    m 114małe.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 85
  • m 194małe.jpg
    m 194małe.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 76
  • m 196małe.jpg
    m 196małe.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry