reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

aneteczka, synuś oczka ma po tatusia, ale z buziaka to raczej do mnie podobny, tak myślę :sorry: a wózio to Silver Cross :tak:

martalis, synek fajniutki, boska fryzurka :-) ale najbardziej urzekło mnie oczojebny strój z ostatniego zdjęcia :-D:-D:rofl2: re-we-la-cja:-D

reklama
barmanko
o! dopiero się zorientowałam że są wasze zdjęcia :sorry:
Co Ty kłamczuszku nagadałaś na męża że karmić nie umie? Ja tu majstersztyk dostrzegam :-p
Synuś faktycznie jest podobny do taty. I do tego mają w oprawie oczu takie charakterystyczne zaróżowenie - obydwaj :tak:
On chyba smuklejszy się zrobił, wyciągnęło go albo co?
Kochany jest, i śmieje się tak ślicznie.
No a te ostatnie zdjęcia - coś wspaniałego ... te pelargonie ... bajka

Ostatnia edycja:
moniqsan, bo te fotki z karmienia to zaraz na początku zostały zrobione, widzisz przeca że stolik jeszcze czysty jest :rofl2: serio młody do tatuśka podobny? :eek::eek: ejjj no żesz kurna to w przypływie złości nie wmówię mężowi że synek jest po listonoszu :rofl2::rofl2: :-D
a wiesz wydaje mi się że wyciągnęło MArcelitka troszkę :confused2: bo spodniksy zrobiły się za krótkie :eek: za 3tyg idziemy na szczepienie to go zmierzymy

martalis - Xaverek jest cudaśny - ostatnia fotka rewelacja!!! Ale bardzo tez podoba mi się i 1 i 2 (cudny usmieszek) i 3 (czyzby zdziwiony nowym smakiem?) - super!!!

Dziekuje Wszystkim cioteczkom za komplemenciki pod adresem moich kobitek:tak::tak::tak: No to teraz po kolei.......:-D:-D:-D

Aga_k_m.....nie no....Jagodka jest "the best".....super dziewczynka.....
A kumpel Olus to wyglada przy niej jak 5 miesieczny niemowlak....:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:....slicznie..
Bardzo ladnie wyszlas na foteczkach......

Aneteczka.....synus slicznie wyglada...a zdjatka w kapturze.....slodkie...
Trzecia foteczka.....mi sie najbardziej podoba....a jakie wolski ...:-):-)

K.M....Filipek to przystojniaczek.....a jak ma fajniusia grzyweczke.....no i podobny do mamusi...:tak::tak::tak:

Kasia1208.....ale slicznie wyglada Twoj synus.....a pierwsza fotecczka nosi tytul " buziaki dla cioteczek z bb".....slodko.....:-D:-D:-D:-D

Mamamatysia.....nie no Fifi i ten jezyczek......przepieknie....a wogole synus ma bardzo delikatna urode......sliczny chlopaczek:tak::tak::tak::tak:......taki maly spryciarz.....a foteczka z bratem...widac ze za soba przepadaja...

Barmanko....ale Marcelitko "wydoroslal" i jakie ma duze oczka....podobny do Ciebie......i jakis " szczuplejszy" na buzce sie zrobil......
Foteczka ze stopka ...rozczulajaca......a foteczki na trawce z dumnymi rodzicami jeszcze fajniejsze ......:tak::tak::tak::tak:

A co do papek ...to wybacz ale nie potrafie.....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Confi......Damianek rzeczywiscie nie wyglada na 5 miesiecznego bobasa....taki "dorosly".....foteczka jak wychyla sie z lozeczka.....slodka...
No i widac ze "ladnie " je....:-D:-D no i focia z rodzicami.....to najwspanialsza pamiatka....:tak:
A co do noska to dzis robilam foteczki i tez moje dziewczyny maja zolte nosy.....mysle ze to od marchewki.....bo ogolnie cera im sciemniala.......:tak:

Martalis....Oliverek wyszedl cudnie na tych zdjatkach z nozkami......a jakie on ma slodkie oczki i sliczne rzeski.....no a zawadjacki usmiech......slicznie....:tak:

No to teraz wstawie jeszcze kilka foteczek .......beda podpisane ...:-D:-D:-D:-D
Sesja z wczoraj.....a to z moim M...to ciiiiiiiii,,,bo wczoraj jak robilam to powiedzial " tylko nie wstawaj na bb":laugh2::laugh2::laugh2:

1 po prawo Amelia
2, 3 , 4, 5 po prawo Ala
6. u tatusia Amelia
7, 8 po prawo Alicja
9.........zgadnijcie????????

Załączniki

• DSC01980.jpg
    DSC01980.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC01982.jpg
    DSC01982.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC01990.jpg
    DSC01990.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC01991.jpg
    DSC01991.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC01994.jpg
    DSC01994.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC02012.jpg
    DSC02012.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC02017.jpg
    DSC02017.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC02020.jpg
    DSC02020.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC02021.jpg
    DSC02021.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
martalis- kochany ten twoj synus:happy:, zdjęcie pierwsze jest super, sliczie trzyam nóżki, no a na trzecim zdjęciu widać ze mu smakowało.

jola- bliźniaki chyba zawsze wszystkich będą rozczulać, bo to dwa skarby:-Dwiesz przygladałam sie tym twoim dziewczynką bardzo uważnie szukając różnic, ale niestety nie znajduje:-Dobie takie same. Sliczne dwie panienki.
No i ok, nic nie powiemy Twojemu M że go tu umieściłaś;-):-p;-)

Witam was majóweczki, rzadko się udzielam,
ale na widok tych ślicznych aniołków nie sposób nie odpisać że są suuuuper
dwa szczęścia naraz:-D
ja też miałam być mamą majową term. na 7 maja ale mój Kostek urodził się 26 kwietnia,
i tak czuję się jak mama majowa, bo podczytuje was od stycznia:zawstydzona/y:

Jola, no wiesz! Nie mogłaś dać zagadki trochę łatwiejszej ? Jak na tym zdjęciu rozpoznać która to? Nie mów że Ty byś poznała :sorry: Kurcze no ... która miała zielonego smoka ... :rofl2:

A pomijając arcytrudną zagadkę. Twoje dziewczyny są urocze.Rozczulam się nad nimi na maksa :tak:
A taty wcale nawet nie widać :-p

reklama
Aneteczko, Moniqsan......oj dziekuje......:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.....a tak sie usmialam z Waszego "odgadywania".......Moniqsan.....oj zagadka jest prosta.......wlasnie ktora miala zielonego smoka.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A apropo smoka.....ten juz powinnam wymienic bo jest do 6 miesiecy....ale jakos nie moge spotkac takich jakie bym chciala.....:sorry::sorry::sorry:

Zagadki jeszcze nie zdradze......no myyyyyslec kochane......:tak::tak::tak:

Do góry