reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mamamatysia- jaki Fifi kochaniutki, a z kotkiem super fotki, widze ze już też jak mój wyrasta powoli z leżaczka:-)Nabyta nowa umiejętność przydatna:-p

reklama
No to jeszcze troszke Filipka.

Załączniki

• captionit9131334918D38.jpg
    captionit9131334918D38.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
mamamatysia- jakie Fifi oczka wystawił do zdjęć:-)a pierwsze zdjęcie boskie, dwaj braciszkowie-słodko:-DFajne te Twoje chłopaki.

mamamatysia - ależ Ty masz Kobieto dwa szczęścia w domku:tak::-)!!! chłopcy są po prostu boscy!!! no i mi baaaardzo się podoba 1 foteczka - piękną pamiątkę będą mieli Braciszkowie:tak::-):-):-)

hahaha siostry ksero - aneteczka ale fajną ksywke nadałaś bliźniaczkom :rolleyes: :rolleyes:

jola ty to się nie śmiej z nas że nie możemy rozpoznać twoich dziewuszek bo za karę będziesz pompki robić :-p:-p:-D
cwaniara jedna - myśli sobie że to takie proste :szok::-D

aga, ale super foteczki, ja uwielbiam fotki na golaska :tak: na nich widać wszystkie fałdeczki :happy2: Jaga - jesteś wielka :shocked2: rety, tak się zastanawiam jak ona będzie wyglądać jak roczek będzie miała :sorry2::-)
rety ale bym ją chciała na żywca obejrzeć :cool2::cool2: znaczy się teraz - nie jak roczek będzie miała :-p

aneteczka, śliczne oczka ma synek. i bardzo podoba mi się ta jego zielona bluza :tak:

k.m
, super koszulka hihi. i rzeczywiście synek podobny się robi do tatusia :tak: i widze że też bidulka wysypało wokół buzi :-:)-(

kasia, ale słodziak jeden :-)

mamamatysia, zdjęcie z jęzorkiem pierwsza klasa!!! :-) ni o golasek też mi się podoba :tak: piekne krzesełko macie, śliczny kolorek :tak:

reklama
no dobra to teraz ja wstawie trochę naszych najnowszych fotek :tak:
krzesełko Marcelitko dostał już na gwiazdkę od naszych znajomych :-) na jednym zdjęciu w tle widzicie komputerek nasz.... widzicie co jest "na tapecie"? :-D:-D

Załączniki

• IMG_3160.jpg
    IMG_3160.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_3167.jpg
    IMG_3167.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 76
  • 2.jpg
    2.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_3168.jpg
    IMG_3168.jpg