monika1977
Fanka BB :)
Kurczę,zastrzeliłyście mne. Nie pomyślałam .Stosuję się do rady.Dzięki za podpowiedz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Specjalnie dla cioci Confi (leży sobie teraz u taty na kolankach) :-) (uśmiecha się non stop, tylko jakoś się wtedy zdjęć nie cpyka)
Dobra, trzeba się szykować.
Mi łej soboty dziewczynki
:-):-):-) dziękuję , prześlicznie sie śmieje ja cykam zdjęcia zawsze i wszędzie...takie fotki się już nie powtórzą a ja byc może nie będę miała więcej dzieci. Przynajmniej nie będę żałować ze mi coś umknęłoSpecjalnie dla cioci Confi (leży sobie teraz u taty na kolankach) :-) (uśmiecha się non stop, tylko jakoś się wtedy zdjęć nie cpyka)
i
Monika Tomus śliczny , jednak jeśłi mogę zasugerować coś...to jest forum otwarte i radziłabym Ci zdjąć to zdjęcie gdzie Twój syneczek jest goluśki bo źle by się stało gdyby to zdjęcie przysłużyło jakiemuś dewiantowi prawda?
Ja sama się zastanawiałam czy dać zdjęcie Damiana w pieluszce ...oczywiście bez popadania w paranoje ale lepiej dmuchac na zimne
Nie nudzi się a poprawia humorek :-)Ciociu Confi, nie smuć się i głowa do góry bo my dziś z myślą o Tobie robiłyśmy zdjęcia uśmieszków (skoro wam się nie nudzi )