reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
A ja obejrzałam wszystkie zdjęcia :-) Fajnie że się tu tak rozkręciło i można sobie pooglądać nasze bomble. Obiecuję wszystkie omówić :cool2: w wolnej chwili.
Zamieszczam zdjątka z wczorajszej wycieczki do Juraty i Jastrzębiej Góry :happy2: Nie macie dość :confused: :sorry2:

Załączniki

• IMG_2112.jpg
    IMG_2112.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_2121.jpg
    IMG_2121.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_2132.jpg
    IMG_2132.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_2138.jpg
    IMG_2138.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_2139.jpg
    IMG_2139.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_2145.jpg
    IMG_2145.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_2146.jpg
    IMG_2146.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_2154.jpg
    IMG_2154.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_2156.jpg
    IMG_2156.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 65
Łaaaa Moniqsan ....nareszcie zdjęcia Lilijki z usmiechem...chyba pierwsze jakie widzę . Już miałam Cie pytać czy ta Twoja śliczna córcia się nie uśmiecha ;-)
a tu mam dowód na to jak pięknie się potrafi usmiechnąć . Super.
Pytasz czy mamy dośc...a można tego mieć dość??? :-D:-D:-D

Specjalnie dla cioci Confi (leży sobie teraz u taty na kolankach) :-) (uśmiecha się non stop, tylko jakoś się wtedy zdjęć nie cpyka)
Dobra, trzeba się szykować.
Mi łej soboty dziewczynki

Załączniki

• 08082009.jpg
    08082009.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 65
Specjalnie dla cioci Confi (leży sobie teraz u taty na kolankach) :-) (uśmiecha się non stop, tylko jakoś się wtedy zdjęć nie cpyka)
Dobra, trzeba się szykować.
Mi łej soboty dziewczynki

Wydaje mi się,że mała podobna do Ciebie.
U mnie Mikołaj to klon tatusia.Wszyscy mówą ,zeTomek podobny do mnie .Mam nadzeję,że nie odziedziczył tendencji do tycia po mnie.
Chętnie bym wskoczyła do tej wody za waszymi plecami ale pewnie by wylały brzegi.Niezły wieloryb ze mnie.(chodzi o kilogramy)

K.M Filipek bosko wygląda w tej czapeczce :-)
Confi synuś jak zawsze uśmiechnięty ;-) (śliczne ma body), mój to jak widzid aparat to od razu ma "grobową" mine :baffled: jak chce fotkę z uśmieszkiem to trzeba go rozśmieszać :-p
Monika ale twój synuś był malusi... ślicznie wyglądał w tej czapeczce:tak:
Moniqsan, foteczki jak zawsze super. przyjemnie sie patrzy na takie wakacyjne zdjęcia... kurcze ale ja ci zazdroszcze tego mieszkania służbowego ;-):cool2: kiedy masz tylko ochote to pakujesz manatki i wybywasz w świat :tak: z chęcią bym się wprosiła gdybym była w Polsce :-D
Jola, dziękuje za komplementy :tak:
Słonko, twoja córka waży 6300, mój brzdąc waży prawie 6800 (waga ze środy) a zobacz jak on chudziutko wygląda :sorry2: normalnie nie wiem gdzie ta jego waga poszła, chyba w pięty ;-):cool2: (załączam fotki zrobione przed chilką, specjalnie tylko w pampersie byście same zobaczyły)

Załączniki

• IMG_2484.jpg
    IMG_2484.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_2487.jpg
    IMG_2487.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 59
i
:-):-):-) dziękuję , prześlicznie sie śmieje :tak:ja cykam zdjęcia zawsze i wszędzie...takie fotki się już nie powtórzą a ja byc może nie będę miała więcej dzieci. Przynajmniej nie będę żałować ze mi coś umknęło:-D

Barmanko dziękuję również , a może Marcel nie lubi błysku flesza? Ja Damianowi robię zdjęcia zawsze zoomem, by go nie oślepiać

Ostatnia edycja:
Monika Tomus śliczny , jednak jeśłi mogę zasugerować coś...to jest forum otwarte i radziłabym Ci zdjąć to zdjęcie gdzie Twój syneczek jest goluśki bo źle by się stało gdyby to zdjęcie przysłużyło jakiemuś dewiantowi prawda?
Ja sama się zastanawiałam czy dać zdjęcie Damiana w pieluszce ...oczywiście bez popadania w paranoje ale lepiej dmuchac na zimne :tak:

zgadzam sie w 100% :tak: podobno na forum wkroczyla Justa19 ktora prosila o zdjecia maluszkow,a pozniej wklejala na swoj avatar :wściekła/y: :szok: MASAKRA

Ostatnia edycja:
Ciociu Confi, nie smuć się i głowa do góry bo my dziś z myślą o Tobie robiłyśmy zdjęcia uśmieszków (skoro wam się nie nudzi :-p)

Załączniki

• IMG_2194.jpg
    IMG_2194.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_2196.jpg
    IMG_2196.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_2192.jpg
    IMG_2192.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_2198.jpg
    IMG_2198.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_2201.jpg
    IMG_2201.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_2206.jpg
    IMG_2206.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_2210.jpg
    IMG_2210.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Ciociu Confi, nie smuć się i głowa do góry bo my dziś z myślą o Tobie robiłyśmy zdjęcia uśmieszków (skoro wam się nie nudzi :-p)
Nie nudzi się a poprawia humorek :-)
dziękuję bardzo...dziś już mi lepiej a po obejrzeniu serii uśmieszków Lilijkowych to już w ogóle :-D
Mój syn dobił mnie dziś rano jak podeszłam do łóżeczka to uśmiechnąl się cudnie i powitał gromkim "gruuuu" aż się łezka w oku zakręciła :-D:-D:-D

Do góry