reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
ale te majowe dzieciaszki sa sliczne.....
Barmanko...slicznie wygladasz, bez dwoch zdan macierzynstwo Ci sluzy.... nawet pomimo tej diety.... a synys przesliczny... no i zeczywiscie zadnej skazy na fotkach nie widac....:tak:
Slonkoonline...ale Twoja Julcia to przesliczny pulpecik....no i ja tez dolaczam do ciekawskich jej wagi....;-) A Ty twierdzisz ze masz malo mleczka....;-)
Confi....synus rosnie na prawdziwego slodziaka.....:tak:. Ta karuzelka to cos w sobie takiego ma bo moje dziewczyny tez tak szaleja...
Marychna wloski wymiataja....sliczny chlopiec
Roxy... Nadunia to prawdziwy slodziaczek....:-)
Mamstud...rodzenstwo jak z reklamy...slodko....

Slonkoonline...ale Twoja Julcia to przesliczny pulpecik....no i ja tez dolaczam do ciekawskich jej wagi....;-) A Ty twierdzisz ze masz malo mleczka....;-)

A wiec odpowiadam... Majac rowniutko 2 miesiace, na szczepieniu wazyla 6,300kg.
Myslalam, ze mam malo mleka, bo ona ciagle sie darla o cyca, a to sie okazalo (jak uswiadomil mi Dr), ze ona jest poprostu przylepa mamy. Teraz jakos udaje sie ja zagadac, zajac czyms. Troche na macie, troche pod karuzela, pozniej lezaczek. Jakas grzechotka do raczki :tak:

Slonko, Roxy, Mamstud dziękuję :-) <dumna mama się teraz puszy> :-D
Barmanka ja już jak w ciązy bylam to twierdziłam ,ze młody zostanie tancerzem ...po mamie :-D
a na zdjęciu jest pieluszka Bella Happy ;-) uzywam ich naprzemian z Huggiesami bo Happy są szersze w kroku :tak:

Roxy Nadusia jest piękniutka :tak:
Mamstud jakie fajne szkraby...jak patrze na te zdjęcia to myślę ze fajnie by było gdyby Damian miał braciszka albo siostrzyczkę :-p

K.M świetnie wygląda w tym stroju :-D

Jolu dziękuję ....masz rację karuzelka jest the best :-) dzięki niej mam czas na to by czasem coś w domu zrobić ;-)

ja wiem ,zę was zasypuję zdjęciami no ale zobaczcie same no :-D
takie widoki mam jak podchodzę po jakims czasie do lóżeczka

Załączniki

• Dami_4.jpg
    Dami_4.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 67
  • Dami_1.jpg
    Dami_1.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Confi... nie no slodziaczek z tego Twojego Damianka..:tak::tak:

Slonkoonline.... ale super waga.... u mnie dziewczyni maja 3 miesiace i trzy tygodnie i waza jakies 6 kilogramow. Bede wiedziala we wtorek bo wtedy mamy szczepienie to zwazymy moje niunie....ale sie troche martwie ze slabo przybieraja. Co prawda jak sie urodzily to nie wazyly trzech kilo a wiec podwoily swoja wage urodzeniowa......

Jeszcze raz dziękuje Jolu :-)

Monika Tomus śliczny , jednak jeśłi mogę zasugerować coś...to jest forum otwarte i radziłabym Ci zdjąć to zdjęcie gdzie Twój syneczek jest goluśki bo źle by się stało gdyby to zdjęcie przysłużyło jakiemuś dewiantowi prawda?
Ja sama się zastanawiałam czy dać zdjęcie Damiana w pieluszce ...oczywiście bez popadania w paranoje ale lepiej dmuchac na zimne :tak:

reklama
Jeszcze raz dziękuje Jolu :-)

Monika Tomus śliczny , jednak jeśłi mogę zasugerować coś...to jest forum otwarte i radziłabym Ci zdjąć to zdjęcie gdzie Twój syneczek jest goluśki bo źle by się stało gdyby to zdjęcie przysłużyło jakiemuś dewiantowi prawda?
Ja sama się zastanawiałam czy dać zdjęcie Damiana w pieluszce ...oczywiście bez popadania w paranoje ale lepiej dmuchac na zimne :tak:
Jestem zdecydowanie tego samego zdania... Aczkolwiek w pieluszce mysle, ze moze byc.:tak:

Do góry