reklama
mama Niki
Ewelina
Martuś mała Mi przesłodkataka małeńka czarnulka!!!słodkie maleństwo.A cóż to za szeleczki maja ma zamontowane?;-)Kurcze pogode macie godną pozazdroszczenia-takie ciepełko że już smyki mogą się kąpać super! U nas też ciepło jednak nie aż tak !Fajnie że dałaś fotki może coś tu wreszcie ruszy!!!!bo pustki takie że aż niemiło!!!buziaki dla szkrabów!!!/unas teraz to najlepsza zabawa w piaskownicy i wchodzenie oraz schodzenie po schodach do domku-Tomek pomału konczy plac zabaw.
majeczka zawsze miała takie urocze loczki?( bo ja nienabierząco ) , mała mi jest słodziutka , a po tobie to wcale niewidać że mama 3 bąbelków - jak ty to robisz . pewnie dobre geny masz. Ja dopiero terz - po 2 latach wróciłam do normalności ;-)
zazdrościm troszku ;-) tego morza - u nas same kominy;-) a ciepełko już też sie robi - pewnie od was wkońcu dotarło;-)
zazdrościm troszku ;-) tego morza - u nas same kominy;-) a ciepełko już też sie robi - pewnie od was wkońcu dotarło;-)
Andzia, Ewelina, dziękujemy. :-)
Ewelina, szeleczki - to Maja ma taki plecaczek ze "smyczą", takiego króliczka. i z tąd te szeleczki.
Andzia, loczki Maja ma od początku. :-) Strasznie ciężko nad nimi zapanować.
A do mojej figury niestety jeszcze mi sporo zostało. ale dziękuję. :-)
Ewelina, szeleczki - to Maja ma taki plecaczek ze "smyczą", takiego króliczka. i z tąd te szeleczki.
Andzia, loczki Maja ma od początku. :-) Strasznie ciężko nad nimi zapanować.
A do mojej figury niestety jeszcze mi sporo zostało. ale dziękuję. :-)
a mnie tłamszenie oli sie wcale niepodoba;-). naszczęście świnka dzielnie znosi gimnastyke którą funduje jej Oskar , nosi ją na rękach , całuje , sam wkłada i wyjmuje z klatki , karmi wręcz powiem zmusza do jedzenia - jak do tej pory niepogryżli sie wiec niech sie dzieje .....
malinka009
Fanka BB :)
reklama