reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Confi rzeczywiście przegapiłam i skupiłam się na podziwianiu sukieneczek bo temat mi bliższy :-)
Damianek ma śliczny nosek i takie uśmiechnięte oczka. Coś mi się wydaje, że będzie miał wzięcie w maluszkach :-)

reklama
Confi rozczuliłam się nad tym drugim zdjęciem, gdzie jestś Ty i Damianek. Jest prześliczne.:tak::rolleyes:

dziękuję kobitki , moze i się pewnie troche nabijałyście z tych moich żalów ale teraz jestem nieco zaspokojona w kwestii komplementów :-D
jakoś głupio wyszło ,ale faktycznie przez chwilę poczułam się pominięta :-p
może to dlatego ,ze ja zawsze pisze osobne peany na cześc Waszych maluszków ...sama nie wiem ;-)

m&m's to zdjęcie zrobiłam dziś...Damian był dziś wyjątkowym przytulaczkiem , cały dzień nie mogłam odejśc od niego nawet na metr:baffled: ....z niecierpliwością czekam na zamówioną chustę bo przynajmniej będę mogła coś w domu zrobić :tak:

Confi a mi sie podoba zdjecia nr 4 na macie, usmiech Damianka wyglada tak jakby czarowal wszystkie ciocie z bb oj bedzie podrywal laski ;-);-);-)

m&m's- chyba pierwszy raz widze Twojego synka, fajny chłopak,musi być dumny że jest starszym bratem::tak:tez bym kiedys chciała parkę:-)
AgA-te nasze dzieciaczki pewnie nie raz tak myślął, jak nachylamy sie nad nimi i próbujemy czymś zainteresować.

m&m`s super fotki, no no widac ze juz sie dogaduja ;-):tak:;-)
Aga he he he ale zanudziliscie malenstwo :tak: a tak swoja droga to co tak malo mamy Zosi na tym watku, wiecej fotek prosimy :tak:

reklama
wow jaki tu ruch się zrobił :-)

confi - twój synek to istny model :cool2:i nic więcej dodawać nie trzeba :-p
mamastud - hohoho jak córcia wysoko trzyma główkę :tak:
m&m widać że córka kocha mate. a w sukieneczce wygląda prześlicznie :-) i jak ona sztywno siedzi, prawie bez podpórki ;-) minki też boskie robi
moniqsan - normalnie nie moge się napatrzeć na te jej kudełki :shocked2: na dole jest taka miniaturka zdjęcia, pewnie zaraz po porodzie, wygląda jak taki typowy noworodek, a teraz to normalnie jak jakaś..... zbuntowana nastolatka :rofl2:
krystyna, o widzę że córka już biżuterie nosi, strojnisia jedna ;-) oczka ma cuuuudneeee:-)
madzia jak on super wygląda w tych ogrodniczkach :tak: on już sam siedzi??
confi nowe zdjęcia są pięknejak zawsze, rzeczywiście śpiące dzieci mają to w sobie "coś". twoj synek pięknie głowę dźwiga, echhh mój to taki leniuszek :zawstydzona/y:
m&m hihi pasiak leży na pasiaku:rofl2: (tak zawsze mój mąż mówi jak ubieram synka w bluzke w paski :confused:)
AgA Zosia to wielki myśliciel chyba będzie ;-)

Do góry