reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

hejka
tez mialam podobna ale taka z kolei na krocej starcza bo moze byc szybko za mala tak bylo u nas ...ja kupilam kilka sukienek co byly odrazu z majteczkami pod kolor osobno ale fajnie to wyglada:)
przyznam ze sukienkeczki i skarpetki u malych dzieci to czesto niewypal:)
slicznie wygladaja i nie mozna im sie oprzec ale przez chwile...
skarpetki spadaja chyba ze maja jakis super sciagacz unas wiekszosc spada ale mamy dwie pary co sie trzymaja i te sa najczesciej noszone:)
a sukienki to zawsze sie podwijaj tak samo jak bluzeczki........najpewniejsze zawsze body spodenki i spiochy:)pajacyki:)
pozdrawiam

Masz rację :tak:
Ale co poradzić kiedy dzieciaczki tak słodko i uroczo w tych strojach wyglądają :sorry2::sorry2::sorry2:
Ja też mam kilka sukieneczek z majtkami osobno. Ale tu też jest bug, bo te majteczki trzeba ściągać i potem zakładać przez wierzgające nóżki przy każdej zmianie pieluszki :huh: A tu jest ekstra rozwiązanie bo odpina się to jak body. Są one trochę za duże, mimo że rozmiar 0-3 miesiące, więc myślę że trochę w nich pochodzi. No a w końcu niedługo koniec lata :hmm:
A ze skarpetkami nie mamy problemu, jakoś te które mamy się trzymają :happy2: Pewnie akurat trafiliśmy na te trzymające się :tak:

Body i spodenki, i śpiochy są najwygodniejsze, to fakt :tak: Ale jak to moja mama mówi "wygląda w tym jak antek z koziej wolki" ;-):rolleyes::rofl: A już najbardziej w zestawie body i spodenki na to (dlatego mała nosi albo samo body, albo spodenki z bluzeczką :zawstydzona/y:)takie moje fanaberie. A w domu to wiadomo - body/pajacyki/rampersy i to jest dopiero wygoda :-)

reklama
a tu moj szkrabek jeszcze kilka fotek:)

Załączniki

• DSC00930 - Copy.JPG
    DSC00930 - Copy.JPG
    47,5 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC00931.jpg
    DSC00931.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 65
  • 0a05098204[1].jpg
    0a05098204[1].jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 64
  • aa.jpg
    aa.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 63
  • Szwajcaria lipiec 09 826.jpg
    Szwajcaria lipiec 09 826.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 55
  • Szwajcaria lipiec 09 824.jpg
    Szwajcaria lipiec 09 824.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 63
m&m's Twoja niunia wygląda jak prawdziwa strojnisia! Nie mogę się napatrzeć na jej piękny uśmiech, z pewnością jest radosną dziewczynką :-)
miniqsan rzeczywiście sukieneczki prześliczne i jakoś mnie nie zniechęca, że szybko można z nich wyrosnąć, zawsze można mieć pretekst żeby kupić nowe :-)
krystyna30 dzieciątko prześliczne, a jakie oooczy! :-)

m&m's -śliczna dziewuszka i jaka duza, mój Miłoszek to mikrut przy niej;-)
mamstud-fajna ta Twoja niunia:-)
moniqsan-mi sie zawsze ciuszki na dziewczynki strasznie podobają, niby na chłopców też są fajnie, ale..........no właśnie już nie różowiutkie i z falbankami:-(
madzia-ja nie moge tych twoich zdjęć podświetlic, nie wiem czemu, mam tylko miniturki
krystyna-mała jest boska, a w tej bieli jak aniołek

Krystyna no musze potwierdzic ze oczka ma corcia przepiekne !!!! sliczna dziewczynka :tak:
Madzia - WoW dzieciatko juz siedzi ????
moniqsan- fryzura Lilianki jest powalajaca :tak:
m&m`s - Maja slicznotka :tak: pochwal sie tez starszakiem, a co ;-)
mamstud he he he ale Gabrysia super minke zrobila na tym drugim zdjeciu ;-)
aneteczka a Miloszek jaki lysolek :-D tak jak moj, no i wyglada na aniolka :tak:

dziewczynki chyba przeoczyłyście mojego Niunia,aż mi smutno no ... :-(
no chyba że za czesto wrzucam...:zawstydzona/y:

Krystyna dziękuję za miłe słowa,a zacznę peany od Ciebie. Antosia ma cudne oczka i jest coraz slodsza :-):tak:

Madzia - Śliczny Twój synuś, a jak ładnie siedzi no , no :tak:
Moniqsan- nareszcie zdjęcia Lilii, piękną masz córeczkę, mam nadzieje ze uda nam się zobaczyć i popodziwiam ja na żywo :-)
m&m`s - Ale cudna , a jak się uśmiecha :-D aż mi się humor poprawił
mamstud hahaha gabi na drugim zdjęciu wymiata :-D świetna jest
aneteczka ładnutki ten Twój Miloszek , przystojny chłopak z niego bedzie w przyszłości :tak:

hmmm może teraz nie przegapicie :dry:

Załączniki

• Damianek 280.jpg
    Damianek 280.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 61
  • Damianek 287.jpg
    Damianek 287.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 54
  • Damianek 283.jpg
    Damianek 283.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 59
  • Damianek 284.jpg
    Damianek 284.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 56
  • Damianek 285.jpg
    Damianek 285.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
hi hi hi biedna Confi :-)fakt tak daleko to nie cofałam się z oglądaniem, no ale jak zwykle Twój synek sliczniutki, taki śniady, a jak śpi słodko. Mnie wogóle spiące dzieci rozczulają, bo wtedy niedaleko im do aniałów:-)
A tak wogóle to jakbym zobaczyła twojego damianka wsród innych to bym go poznała

Ostatnia edycja:
Do góry