hejka
tez mialam podobna ale taka z kolei na krocej starcza bo moze byc szybko za mala tak bylo u nas ...ja kupilam kilka sukienek co byly odrazu z majteczkami pod kolor osobno ale fajnie to wyglada
przyznam ze sukienkeczki i skarpetki u malych dzieci to czesto niewypal
slicznie wygladaja i nie mozna im sie oprzec ale przez chwile...
skarpetki spadaja chyba ze maja jakis super sciagacz unas wiekszosc spada ale mamy dwie pary co sie trzymaja i te sa najczesciej noszone
a sukienki to zawsze sie podwijaj tak samo jak bluzeczki........najpewniejsze zawsze body spodenki i spiochypajacyki
pozdrawiam
Masz rację
Ale co poradzić kiedy dzieciaczki tak słodko i uroczo w tych strojach wyglądają
Ja też mam kilka sukieneczek z majtkami osobno. Ale tu też jest bug, bo te majteczki trzeba ściągać i potem zakładać przez wierzgające nóżki przy każdej zmianie pieluszki A tu jest ekstra rozwiązanie bo odpina się to jak body. Są one trochę za duże, mimo że rozmiar 0-3 miesiące, więc myślę że trochę w nich pochodzi. No a w końcu niedługo koniec lata
A ze skarpetkami nie mamy problemu, jakoś te które mamy się trzymają Pewnie akurat trafiliśmy na te trzymające się
Body i spodenki, i śpiochy są najwygodniejsze, to fakt Ale jak to moja mama mówi "wygląda w tym jak antek z koziej wolki" ;-) A już najbardziej w zestawie body i spodenki na to (dlatego mała nosi albo samo body, albo spodenki z bluzeczką )takie moje fanaberie. A w domu to wiadomo - body/pajacyki/rampersy i to jest dopiero wygoda :-)