reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Iwona ekstra fotka :-D

Moniqsan malutka fajniutka, a pozycja do spania nie spotykana :-D

jolu a dziewczynki po prostu miodzio

przepraszam, że nie odpisze każdej teraz bede starała sie zaglądać na bierząco :tak:
A to mój skarb:
4.JPG

1.JPG

2.JPG

3.JPG

7.JPG
8.JPG

6.JPG
5.JPG

reklama
Że cooooooooooo proszę?????????????????????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

kasica!!! chyba nie chcesz nam powiedzieć że ta dwuletnia duża dziewczynka to Twoja córeczka ??????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dawno nie byłam w takim szoku:szok::szok::szok:

No i stwierdzam jedno: Nie znam się na dzieciach

Kasica - ależ Ty masz piękną córeczkę :tak::-)
a jakie Roksanka ma śliczniutkie włoski - no cudo po prostu!!!

Kasica...dziekuje kochana......:-)
a Twoja Roksanka jest poprostu suuuper...a te wloski ..no i bardzo sie zmienila....na buzce sie wyciagnela...wloski tez jej sciemnialy....:tak::tak::tak:....
Jest sliczna......:tak::tak::tak::tak:

Dzięki za miłe komentarze co do Roksany ;-):-D

moniqsan
ta dziewczynka na zdjęciu ma tylko 8 miesięcy z hakiem, ale zgodzę się wygląda na starszą ;-)

florencja to prawda włosy to ma.... już gumki poszły w ruch

tikanis miny to ona od małego strzela takie że można paść ze śmiechu jak coś to sporo ich jest na nk

aga, paula dzięki

Jolu pewnie jak przyjdzie lato i słońce to znowu jej zjaśnieją

Nadrabiam od strony 170:sorry2: po kolei wiec czasem podwójnie:
Kasiu-Fiilipek rozkoszny.W kapeluszu prawdziwy kowboj. Tylko żeby ci na Dziki Zachód nie uciekł:-D
Barmanko-Jestem szatynką aktualnie przefarbowana na blond,ale już niedługo:dry:
Okruszku-Tymek śliczny przypomina mi Kubusia Tikaniska
Moniq-Lila jak zwykle trzyma klasę;-) forumowa elegantka.A jak smakował kremik:-D
Barmanko"2"-Ale Marcelek wydoroślał:szok::szok::szok:.W garniturze to już poważny mężczyzna.Bardzo podobają mi sie wasze "chrzcielne" zdjęcia.
Roxy-Ale Nadia jest duża:szok:.Patrząc na jej zdjęcia to jakbym Filipa widziała,główny cel:stać-łazić-stać-łazić...wrrrrr
Nino2003-Julek też sporo urósł.Ostatnie zdjęcie mnie rozbawiło:-D:-D:-D
Jolu-Panienki AA jak zawsze całe w usmiechach.Uwielbiam je oglądać.
Moniq"2"-Pierwsze zdjęcie śpiącej Lili znajome:sorry2:.To z kotem wrzuciłabym sobie na pulpit;-)-jest bombowe.
Iwona100na-Obłędne masz dziecko:-D:-D:-D
Kasica-Ile ona ma włosów:szok::szok::szok: Śliczna z niej dziewczynka i wygląda na o wiele starszą.

reklama
Moniqsan....Lilianka ślicznie wyglada po przebudzeniu,no i te włoski...słodka:tak:

Iwona....Michałek jest słodkim chłopczykiem...i niezły aparat z Niego,zasmakowała mu łyżeczka:tak:

Kasica...normalnie jestem w szoku,jaka masz dużą córeczke....ale to nic jaka Ona jest śliczna:tak: a co do włosków to po prostu brakło mi słów...cudowne:tak:

Do góry