reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

no to napierw tak....na pierwszej fotce to Alicja sie przytula do taty...Amelie Przemek trzyma na rekach......:tak:

No tak :sorry2: Tak myślałam że nie strzelę :zawstydzona/y:

Co do Lili ...prosze nie mow mi ze na tej pierwszej fotce to ona spi?????:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Fajne bodziaki ..te w gwiazdki...z Mothercare????

A fotka z kotem...boziu jak Lili ma talie ...

No właśnie śpi :-D:-D:-D Mówiłam Ci :cool2:
W te gwiazdki to jest pajacyk. Ale z Mothercare. My na noc używamy tylko pajacyków, bo tak jest mi najwygodniej no i jakoś do tych z Mothercare się przyzwycziłam i od samego początku tylko ich używamy. Kupuję po dwa komplety(2x3 szt) w danym rozmiarze i mam z głowy.
No, jest szczuplaczek, ale aż takiej talii nie ma ;-) Tak jakoś wyszło, bo jeszcze jej kot głową przysłonił :tak:

reklama
No tak :sorry2: Tak myślałam że nie strzelę :zawstydzona/y:

No właśnie śpi :-D:-D:-D Mówiłam Ci :cool2:
W te gwiazdki to jest pajacyk. Ale z Mothercare. My na noc używamy tylko pajacyków, bo tak jest mi najwygodniej no i jakoś do tych z Mothercare się przyzwycziłam i od samego początku tylko ich używamy. Kupuję po dwa komplety(2x3 szt) w danym rozmiarze i mam z głowy.
No, jest szczuplaczek, ale aż takiej talii nie ma ;-) Tak jakoś wyszło, bo jeszcze jej kot głową przysłonił :tak:

Eee tam..zobaczysz dziewczyny na zywo to juz nie bedziesz musiala strzelac...:-D:-D:-D
A co do bodziakow...no wlasnie mialam na mysli pajacyka....u nas to sie nazywa bodysuit ........:tak:....i my wolamy na to body:tak::sorry2::sorry2::sorry2:

Noooo to Lili jest niezla z tym zasypianiem...wiem ze mi mowilas ale ja jakos sobie tego nie wyobrazalam....;-);-);-)

Dlatego właśnie zaczęłam pstrykać fotki ze spania :-)

Dziecko właśnie wstało :tak:
Moja fantazyjna córcia po przebudzeniu :-D

Załączniki

• Zdjęcie0114.jpg
    Zdjęcie0114.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 113
  • Zdjęcie0116.jpg
    Zdjęcie0116.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 110
  • Zdjęcie0117.jpg
    Zdjęcie0117.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 105
Jolu - cudniaste foteczki - pierwsza fotka chwyta ze serce:tak:, a do kolejnych od razu mi rogal na buzi powstał :-D:-D:-D- uwielbiam ogladać Twoje Dziewuszki:tak:. Moniq pokomplementowala rękawiczki, a ja "poachhhuje" nad bucikami - słodziutkie (aż 2 razy do nich wracałam)!!!

Moniq - nie no Twoja córcia to debeściara z tymi pozami:-D:-D:-D.
A fryzurka cudnaaa - ma rewelacyjną tą czuprynke:tak: (moja Jaga większość swych bujnych urodzeniowych włosków wytarła w 2,5 mieciącu życia, teraz jej wszystko odrosło, zgęstniało, ale nie są tak długie jak poprzednie:sorry2:)

moniqsan- wow ale twoja niunia zasnela te pozycje sa debesciackie.. a jakie cudne oczeta..:)

jolu- jak zwykle stroisz te swoje panienki, slicznie:)

JoIu, dziewczynki jak zwykIe zachwycające. Sama juz nie wiem co pisac na ich temat.

Moniq, Lili to pogodnych niuniuIek -zawsze taka uśmiechnieta.No i włoski-reweIacja.

Iwona, pomysłowy ten Twój szkrab. Mały kombinatorek rosnie.

Boże Jolu, jak one cudzie do Przemka się tulą!!!! No i kurczę tikanis ma rację - wystrojone twoje panienki ze hej!!!!! Normlanie szok!!!:szok::tak::tak::-):-)

Moniqsan, Lili jest cudna. widać po tych zdjęciach ze lobuziaczek z niej chyba bedzie, co. :-p:-p :-):-)
A te wloski, zmieżwione, no poprstu śliczna.:sorry2::sorry2::-)

Iwona, powiem ci szczezrze że zaskoczyl mnie twój Michałek. Maja tak nie robi więc mi nawet do głowy nie przyszło że tak można.:baffled::baffled::-D:-D

reklama
Jolu dziewczynki są cudne... a to zdjęcie z Tatusiem jest rozczulające:tak:

Moniq super pozycje do zasypania...! Ja ostatnio też mam przyjemność oglądanie Nataszy w takich różnych, dziwnych pozycjach! A czuprynka rzeczywiście niezła i ten zawadiacki uśmiech;-)

Iwona no normalnie jakbym Nataszę widziała:-D dokładnie tak samo robi z łyżeczką:tak::tak::tak:Słodki jest:tak:

Do góry