reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mmatysia-super fotki dzieciaki zadowolone ,ciepluto sloneczko anie snieg i zimno brrr

ja tez skomentuje fotke zgrabniutka jestes i ty 2 dzieci urodzilas....nie widac tego

reklama
Roxy,Kasico,Moniq,M&m's,Kasiu,Tikanis,Martalis,-Dziękuję za komplementy.Dziwnie się czuję jak ktoś mnie chwali:sorry2:.Nie wrzuciłam tego zdj po to byście mnie podziwiały, chciałam Wam przybliżyć to jak spędzaliśmy czas.Nic nie zwiedzaliśmy więc mamy dużo właśnie takich fotek.
Specjalnie dla Moniq:

Załączniki

• 2 [MiniFoto].jpg
    2 [MiniFoto].jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 86
  • 3 [MiniFoto].jpg
    3 [MiniFoto].jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 4 [MiniFoto].jpg
    4 [MiniFoto].jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 69
  • 5 [MiniFoto].jpg
    5 [MiniFoto].jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 6 [MiniFoto].jpg
    6 [MiniFoto].jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 65
  • 7 [MiniFoto].jpg
    7 [MiniFoto].jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 8 [MiniFoto].jpg
    8 [MiniFoto].jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 60
...a na koniec dla ochłody drogi w poniedziałkowy poranek:

Załączniki

• 9 [MiniFoto].jpg
    9 [MiniFoto].jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 10 [MiniFoto].jpg
    10 [MiniFoto].jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 57
Kasica a co do twoich foteczek to sa niesamowite:-) alez ona duza, i wygralam zaklad z m dawal jej spokojnie 2 latka albo i wyzej:-) buziaczki dla Was

Kasica a co do twoich foteczek to sa niesamowite:-) alez ona duza, i wygralam zaklad z m dawal jej spokojnie 2 latka albo i wyzej:-) buziaczki dla Was

To na razie mój M przebija wszystkich, powiedział że "ta dziewczynka ma ze 3 lata" :-D:-D:-D

elu, dzięki

mmatysia .... cód miód !!! Ale ta powódź :szok::szok::szok: Nawet o niej nie słyszałam :no: Dopiero sobie poszukałam info o niej w necie i poczytałam. No szok. Mieliście trochę pecha :sorry2: Ale foty świetne! I Fifi jak się zmienił, widać że dorośleje :tak:

No i nie zwiedzaliście, ale gdzieś jednak poza hotel wybywaliście ... ten snorkeling, widzę chyba też jakaś wycieczka na pustynię?

Ostatnia edycja:
Mamamatysia - WOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW:-):-):-)!!! Super foteczki!!! No i dzięki Tobie poczułam słoneczko na twarzy:tak::-):-)
Fifiś na plaży bosski, wujostwo baardzo ciekawe, Mati to juz mega przystojniak, a Ty... Kobieto - Ty masz kompleksy ?? - pieknie wygladasz!!! Figurka rewelacja (nastki mogą Ci jej zazdrościć!!):tak:

reklama
Aha, no to wszystko jasne ... Skoro ona w październiku wyglądała jak roczniak :errr::oo::confused:
Niezła jest.
kasica? A masz jakieś zdjęcie (zapewne masz) tuż po porodzie? Jakie ona miała te włosy. Toż to jakiś szok jest! Moja Lili też urodziła się z włoskami i też dość długimi, nigdy jej się nie wytarły, no ale gdzie jej do takiej czupryny!!! :szok:
Ona nawet z tą pizzą nie wygląda dziwnie.
A teraz to spokojnie możesz jej dać w rękę pieczone udko, nikt się nie zdziwi :tak:
Fenomenalne to Twoje dziecko :-)

Do góry