reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Dziękuję Wam Dziewczynki za miłe słowa :-) o moim Skarbie
Aga_k_m no Jagódka mnie rozbroiła swoim uśmiechem...a imię pięknie do niej pasuje :tak: właśnie taka Jagudkowa jest ... śliczności :tak:
Monika1977 Tomuś ma super przyjaciela:tak: super chłopczyk...:-)

A mój M przyjechał i dorwałam aparat :-p to są zdjęcia z wczoraj a na koniec jeszcze my razem ;-)

Załączniki

• IMG_7234m.jpg
    IMG_7234m.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_7242m.jpg
    IMG_7242m.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_7269m.jpg
    IMG_7269m.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_6288m.jpg
    IMG_6288m.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Okruszku - boski jest Twój Śmieszek, no i jakiego ma fajnego kolegę:tak::-D. Cudnie razem wygladacie :-):-):-) (P.S. zmieniłaś fryzurkę??)

okruszku, jaki twój Tymuś jest śliczny!! :tak::-):-) te oczka, no masakra normalnie :szok::-) i jakie minki robi :sorry2: hihi widzę że Confi Damiś będzie miał kolegę do wspólnych prześmiesznych minek :rofl2::rofl2:

aga, no Jagodzia na 3 fotce wyszła jak zawodowa modelka :-D:-D minka profesjonalna :-D a pozostałe to kojarzą mi się z takimi przemiłym kociaczkiem, do zagłaskania :sorry2::cool2::cool:

monika, ojj to Tomuś ma już najlepszego przyjaciela na świecie, cudne foteczki :tak:

a ja dziś postaram się wrzucić kilka fotek z chrzcin i z pobytu w Pl :tak: i "za karę" że dość dawno nie wstawiałam tu Marcelitka (nie pamiętam kiedy ostatnio dodawałam fotki :zawstydzona/y:) zasypie was zdjęciami po uszy :-D

Aga....Jagódka jest śliczną dziewczynką:tak: Minka na 3 fotce to wymiata...bez dwóch zdań,świetna:tak:;-):-) Widze że Jagódka też miała mikołajkowy strój,słodko:-):tak:

Monika.....Tomuś to słodziak....świetne są foteczki psiowymi przyjacielami:tak:

Okruszku....Tymek jest swietny a mamusia laseczka:tak::-)

Barmanko...dawaj foteczki:-):-):-)

Aga km Jagodka to swietna dziewczynka widac po minkach,ze to maly chochlik:-)

Monika powtoze sie ale Tomus to wykapany tatus:tak:

Okruszku no coz napisac Tymek to b,sliczny chlopiec:tak:

okruszek- twoje zdjecia sa zawsze jak z gazety takie profewsjonalne... super slicznie tymek na nichw ychodzi...

aga- no twoja malutka to cala mamuska po oczkach takie ma delikatne rysy twarzy

monika- slodki maluch:p

Monika pierwsze co widać na twoich fotkach to oczy piękne niebieskie oczy:tak: a kapelusz jest Wiktorii;-)
Okruszku fakt twoje zdjęcia zawsze profesjonalne :tak: piękny chłopczyk:-)
Barmanko czekam na zasyp zdjęciowy :happy2:

Dawno mnie nie było, a na tym wątku to już w ogóle, więc zaczynam od naszych majowych ślicznotek i przystojniaków.

No to 20 stron wstecz:-)

Confi Damianek jak zwykle rozbrajający i przeuroczy. I zazdroszcze troszkę tego, że bawi się z sunią. Mój pies boi się Julka bo ten wyrywa mu sierść :tak:
A tak na marginesie mój też miał być Damian(po moim bracie) ale mój M się nie zgodził więc został Julian Damian.

Kornasia Diana to taka urocza panna - takie minki robi. No i fajny reniferek z niej

Marzena śliczne ząbki ma Natasza. Do kogo jest podobna? Do Ciebie.
Ma fajne duże oczka blond włoski - fajna babeczka z nie wyrośnie:tak:

Kasia 1208 nie wiem czy już pisałam, ale Filipek to taki słodki niemowlaczek i fajny śmieszek. Takie ciepło i radość z jego bużki bije.

M&M"s Majunia rewelacyjna no i piekna bedzie po mamusi. Super brązowe, duże, oczyska ma. I policzki do wycałowania. No a mama bez komentarza bo w depresje wpadnę:tak:

Moniqsan Lili super się rozwija - pisałas, że Ty też szybko zaczynałaś chodzić. Julek chociaż z tego samego dnia co Lili to dopiero od kilku dni staje, a od miesiaca siada sam.

Paula Natasza o wiele słodziej wygląda uśmiechnieta. Fajna dziewczynka.

Tsarina Iza Mirka świetnie z tygrysem wygląda i w ogóle bardzo ładna z niej dziewczynka.

Tikanis Kubuś lubi włazić w kąty. Podobny do Ciebie - ładniutki jak mama.

Jola panny A&A jak zwykle ślicznie razem wyglądają, roześmiane, odstrojone.A mama no cóż... jak tak się wyglada po ciaży z bliźnietami to ja poprosze. Tylko potem z opieką nad dwójeczką będe musiała do Ciebie po rady uderzać.

Mamamatysia ale Ty laska jesteś, a Filip przecudowny Mikołaj. I też taki super roześmiany wesoły chłopiec.

Ankzoc Maja ma śliczne rzęsy. I w ogóle jest fajna dziewczynka. Sukieneczka w grochy cudna. No i Majunia super sie bawi krzesełeczkiem( a ono chyba od roczku jest?)

Monika synowie podobni są do Twojego męża. I rzeczywiście mąż młodo wyglada. A wszyscy trzej mają obłedne oczy :tak:

Mamstud zdjęcia z bratem świetne. Gabrysia super dziewczyna, chyba troche jednak jest do Ciebie podobna. I bardzo ładnie wyglada w sukience czerwonej.:tak:

Roxy Nadia to cała Ty - śliczna. Czarne oczy cudowne. Świetne imię wybrałaś dla córci. Ja też miałam takie przygotowane dla dziewczynki.
No i podejrzewam, że pacjenci płci męskiej są zadowoleni jak masz zmianę;-)

Okruszku Tymek to mały przystojniak. I uroczo się śmieje.

Aga km tyle stron nadrobiłam a Jagódki tak mało. A bardzo podoba mi sie jej minka z trzeciego zdjęcia. Bo juz kilka takich zdjec chyba było. Naprawdę świetnie wtedy wygląda

A Marcelka Barmanki brak od wielu stron. I Martalis też się tu nie udziela za często. I chyba mam jakiegoś hopla na punkcie oczu.
W każdym razie za ew. ominięcia z góry przeprasza. Obiecuje poprawę:tak::-)

O, tu też mogę Was nadrobić. Nie ma tego jakoś bardzo dużo

kasiu, ale super zdjęcia!!!
fifi w biżuterii wygląda bombowo. Pasuje mu ;-)
W kapeluszu jakby miał już z rok
A na ostatnim zdjęciu widać te jego słodkie polisie. Strasznie mi się takie u dzieci podobają :tak:

okruszku
hehe, ale fajne minki :-) W ogóle imię Tymek bardzo do Twojego synka pasuje wiesz? :tak:

agakm
nie no, Jagoda to prawdziwa kokietka. Ale ona stroi te uśmieszki. Takie teatralne :-D No i dziewczynka od kupki :sorry2: Takie dziecko i kupa :nerd: Szok

Monia
Tomuś ma bardzo oryginalną urodę. I te oczy, takie jaśniutkie, magiczne :tak:

a ja wrzucam Lili z ostatniego pobytu u dziadków

Załączniki

• IMG_0296.jpg
    IMG_0296.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_0302.jpg
    IMG_0302.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0325.jpg
    IMG_0325.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_0303-1.jpg
    IMG_0303-1.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_0332.jpg
    IMG_0332.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_0339.jpg
    IMG_0339.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_0360.jpg
    IMG_0360.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0361.jpg
    IMG_0361.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_0365.jpg
    IMG_0365.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_0349.jpg
    IMG_0349.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Moniq - piękne foteczki!!! Widzę, że Ikeowska mata wiernie Wam towarzyszy:-) (żałuję, że się na nią nie pokusiłam:sorry2:). Lili świetnie "dogaduje" się z Dziadkami -prawda?? (bo po Nich to od razu widac, że zakochani są w niej po uszy)... Aaaaa - no i ma Dziewczynka spust jabłkowy;-):-D:-D

Do góry