Dawno mnie nie było, a na tym wątku to już w ogóle, więc zaczynam od naszych majowych ślicznotek i przystojniaków.
No to 20 stron wstecz:-)
Confi Damianek jak zwykle rozbrajający i przeuroczy. I zazdroszcze troszkę tego, że bawi się z sunią. Mój pies boi się Julka bo ten wyrywa mu sierść
A tak na marginesie mój też miał być Damian(po moim bracie) ale mój M się nie zgodził więc został Julian Damian.
Kornasia Diana to taka urocza panna - takie minki robi. No i fajny reniferek z niej
Marzena śliczne ząbki ma Natasza. Do kogo jest podobna? Do Ciebie.
Ma fajne duże oczka blond włoski - fajna babeczka z nie wyrośnie
Kasia 1208 nie wiem czy już pisałam, ale Filipek to taki słodki niemowlaczek i fajny śmieszek. Takie ciepło i radość z jego bużki bije.
M&M"s Majunia rewelacyjna no i piekna bedzie po mamusi. Super brązowe, duże, oczyska ma. I policzki do wycałowania. No a mama bez komentarza bo w depresje wpadnę
Moniqsan Lili super się rozwija - pisałas, że Ty też szybko zaczynałaś chodzić. Julek chociaż z tego samego dnia co Lili to dopiero od kilku dni staje, a od miesiaca siada sam.
Paula Natasza o wiele słodziej wygląda uśmiechnieta. Fajna dziewczynka.
Tsarina Iza Mirka świetnie z tygrysem wygląda i w ogóle bardzo ładna z niej dziewczynka.
Tikanis Kubuś lubi włazić w kąty. Podobny do Ciebie - ładniutki jak mama.
Jola panny A&A jak zwykle ślicznie razem wyglądają, roześmiane, odstrojone.A mama no cóż... jak tak się wyglada po ciaży z bliźnietami to ja poprosze. Tylko potem z opieką nad dwójeczką będe musiała do Ciebie po rady uderzać.
Mamamatysia ale Ty laska jesteś, a Filip przecudowny Mikołaj. I też taki super roześmiany wesoły chłopiec.
Ankzoc Maja ma śliczne rzęsy. I w ogóle jest fajna dziewczynka. Sukieneczka w grochy cudna. No i Majunia super sie bawi krzesełeczkiem( a ono chyba od roczku jest?)
Monika synowie podobni są do Twojego męża. I rzeczywiście mąż młodo wyglada. A wszyscy trzej mają obłedne oczy
Mamstud zdjęcia z bratem świetne. Gabrysia super dziewczyna, chyba troche jednak jest do Ciebie podobna. I bardzo ładnie wyglada w sukience czerwonej.
Roxy Nadia to cała Ty - śliczna. Czarne oczy cudowne. Świetne imię wybrałaś dla córci. Ja też miałam takie przygotowane dla dziewczynki.
No i podejrzewam, że pacjenci płci męskiej są zadowoleni jak masz zmianę;-)
Okruszku Tymek to mały przystojniak. I uroczo się śmieje.
Aga km tyle stron nadrobiłam a Jagódki tak mało. A bardzo podoba mi sie jej minka z trzeciego zdjęcia. Bo juz kilka takich zdjec chyba było. Naprawdę świetnie wtedy wygląda
A Marcelka
Barmanki brak od wielu stron. I
Martalis też się tu nie udziela za często. I chyba mam jakiegoś hopla na punkcie oczu.
W każdym razie za ew. ominięcia z góry przeprasza. Obiecuje poprawę
:-)