reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
A to mój MIchałek :)

Załączniki

• michałek cz.b.- małe.jpg
    michałek cz.b.- małe.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 60
Moniq,Roxy -krem na każda pogode i u nas smakuje najIepiej. Bardzo podoba mi sie jego zapach.

Moniq, Twoja mała urzeka mnie własnie włoskami.Bardzo Iubię zdjęcia na których ma spineczki we włosach.Roxy ma racje-tatuś przystojniak.

Barmanko, MarceIek wygIada jakby rekIamwał garniturek. Super mu w nim. Szkoda,ze ja takiego nie znaIazłam dIa Tomka.

Iwona, Michaś słodziaczek.Prosimy o więcej zdjęc.

Moniqsan....ciacho:tak::tak::tak::sorry2: ślicznie wygladałaś z brzuszkiem,nie widziałam wcześniej...tak subtelnie bo ja to jak taran:-D:tak:

Iwona...słodki jest Michałek...no i faktycznie pozycja latająca,superowo:-):tak:

Monia ...no faktycznie zapach tego kremiku też mi sie podoba.

Okruszku rzeczywiście z Tymka mały śmieszek! Fajny jest:-D!

Moniq - Lilianka śłiczna jak zawsze:tak:!

Iwona - moja Nataszka też tak "lata":tak: śmiesznie to wygląda! Słodki Michałek jest;-)

dziękujemy wszystkim za miłe komentarze :tak::tak::-):-)

monika, ten garniturek jest z firmy Krasnal, oni mają swoją stronę internetową, a w rzeczywistości okazało się że swoją siedzibę mają w ...Łodzi :-D (rodzinnym mieście mojego męża).

moniq, tata przystojniaczek bez dwóch zdań. mama chyba go musi nieźle pilnować, co?;-):-D

iwona, Michałek to śliczny chłopak :tak: częstuj nas większą ilością fotek, chętnie popatrzymy :tak:

a ja miałam wam zapodać więcej fotek z wyjazdu do Polski, jednakże ciężko się ograniczyć w limicie 10 zdjęć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...a przywilej wstawiania kilku poastów ze zdjęciami ma jola :blink:

reklama
a ja miałam wam zapodać więcej fotek z wyjazdu do Polski, jednakże ciężko się ograniczyć w limicie 10 zdjęć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...a przywilej wstawiania kilku poastów ze zdjęciami ma jola :blink:

co Ty tu nam "pitolisz" co??? nic nie wiem o żadnym limicie :confused::-D:-D:-D Pakuj nam "Marcelka" ile się da!!!

Iwona - Twój Synus jest super!!! No i ten uśmiech ... :-):-):-)

Do góry