reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
a tu jeszcze szogunek DSC01092.jpgDSC01099.jpgDSC01104.jpg
na 1to też Filipek jak by ktoś miał wątpliwości Wiktoria szalała

Kasia...cudoooo:tak: w kapelusiku wygląda zabójczo,superowo i wogóle extra:tak::-) Hmmm. a na pierwszym zdjęciu to ja nie wiem:-D....myślałam że to dziewczynka:-D;-) Słodziak:tak::-)

Kasiu...ale slicznie wyszedl na tych fociach....pierwsza fotka...hmmm..moze Filipek mial byc dziewczynka bo w tej przepasce i koralach naprawde mu do twarzy...no i focia w kapeluszu czadowa....przesliczny chlopiec...:tak::tak::tak::tak::tak:

Kasiu - exxxtraaaaaaaaaaaa!!! Ucałuj Wiktorkę za świetne pomysły:tak::-). Pierwsza fotka ubawiła mnie do łez :-D:-D:-D

dlugo to nie zagladalam ,jak zas wszystkie dzieciaczki urosly :-)

jola -a jednak choinke kupiliscie i jakie sliczne fotki sa przy niej,male dwie agentki najlepsze, masz duzo pracy przy nich ale mimo wszystko bardzo ladnie wygladasz

mmatysia-rodzinka w komplecie super ,a filip jako pan mikolaj bomba jeszcze ten usmieszek

tikanis-widze ze kubus tez na brzuszku ,xavko tez lubi po calym pokoju na nim "jezdzi"

ankzoc-maja slicznie wyglada ,a ta sukieniusia w grochy super, jak idzie ubrac fajnie dziewczynki a chlopcy ino spodnie

confi -damianek pozuje ze hoho,bardzo do ciebie podobny

mamstud-fajnie wygladacie ,gabi chyba sie podobaja opakowania po prezentach,slicznie w tej sukience

monika1977-fajnych masz chlopakow

moniqsan- ja sie nie moge napatrzec jakie ma sliczne oczka lilianka ,bardzo jestes
podobna do mamy zreszta to ci juz kazdy mowil

kasia1208-filipek chyba lubi miec fotki robione i jaki szczery usmieszek z 2 zebolkami

roxy-sliczny mikolajek z nadii

m&ms-majeczce widac ze nic nie brakuje,fajne takie dzieci

oo nawet nie mam jakoś strasznie dużo do nadrabiania, raptem 18 stron:-p

confi, zdjęcia z pieskiem piękne :tak: a ostatnia focia Damisia ze skrzywioną minką Rewelacyjna ! :-D:-D film bardzo ciekawy, pokazuje co dzieciaczki robia pod naszą nieobecność ;-)

tikanis, 60kg przy wzroście 175 i za gruba?? :szok::szok: świat powariował...serio :baffled::baffled: masz śliczną buźkę :tak: nawet się nie musisz starać by ładnie na zdjęciach wyjść ;-)

kornasia, fajowe zdjęcia, takie "śmiechowe" jakby to moja kuzynka powiedziała ;-):-)

marzena, ale słodka puzia z Nataszki :tak: chyba do ciebie podobna co?...

jola, jak fajnie się śmieje córcia, aż i ja zaczęłam się śmiać :-) ciekawe co te dzieci sobie myślą takiego że się tak śmieja pełną piersią :sorry2:

m&m, nooo nie ma to jak starszy braciszek. Super!! zdjęcia ze spacerku piękne..bardziej wiosenne aniżeli zimowe :cool2:

moniq, Lilianka ma piękne brązowe oczka - ojj będzie nimi chłopaków czarować, ojj będzie :-D

paula, jak się córci skoczek podoba? bo mój uwielbia go - mógłby godzinami w nim siedzieć :tak: fajna buźka uśmiechnięta...

tsarina, widać że Izie Mirce spodobał się groźny tygrys :cool2: malutka jest bardzo do ciebie podobna :tak:

tikanis, normalnie zagubiłam się w tych czarnych oczyskach twojego Kubusia :shocked2::shocked2: szok normalnie!! wymiękkłam :blink:

confi, piękne ujęcia foteknam zaprezentowałaś a jeszcze lepsze podpisy do nich :tak::happy2::happy2: wańka-wstańka wymiata :nerd: no to jeszcze troche oja droga a niebawem zapodasz na filmik pt "Damiś i jego
tête a tête z rybkami" :rolleyes::rolleyes:

jola, widzę że bujaweczki przypadły dziewczyną do gustu :tak: zadowlone są? i choineczka też wam piękna wyszła :tak: ty jak zwykle pogodna i radosna :-)

mmatysia, Filipek cudnie roześmiany :-) bardzo fajnie wyszedł w tym czerwonym stroju:tak: choineczka żywa, prawda? ehhh ten zapach żywej choinki ...:blink::blink: kurcze nie wiem dlaczego ale wyobrażałam sobie ciebie jako czarnulkę :confused:

roxy, piękna z ciebie kobieta :tak: widzę że stroj Św Mikołaja też się sprawdził u was :-) malutka ma piekne oczka, chyba po tobie co? :blink: a dlaczegóż to reszta zdjęć nie nadja się do publikacji? :cool2:

m&m, Maja jaka roześmiana hoho:-) piękną ma bluzeczkę :tak:

kasia, hahaha pierwsza fotka rewelka :-D:-D kapelusik bombowy :happy2:

kasia- sliczny jest fifi.. i ma takie madre spojrzenie:)
martalis- kubus teraz juz raczkuje wiec na kolanach po calym pokoju...:p
barmanka- ja mam 175 i to sie zgadza ale nie waze 60 kg tylko 70i to wg mnie duzo a gdybym miala 60 kg to bym byla w 7 niebie ale tyle raczej nie uda mi sie osiagnac.. wystarczy mi 65...

Marzena Nataszka śliczna jest jak nie wiem.... piękne zębolki i myślę, że bardzo podobna do Mamusi :tak:
Tsarina
jaka śliczna Izunia :szok: :-D w kapturku... ale jaka odważna z tygrysem :shocked2::-D
Kasia1208 śliczny jest Filipek...i żąbolki jaki urocze :-pTymek ma jednego i śmiesznie to wygląda :sorry2::-D A te ostatnie zdjątka...w kapelusiku rewelacja... kowboj jak się patrzy :-p
Moniqsan Lilianka jest rewelacyjna...minki robi że hoho...śliczna Dziewuszka:tak:
:-) i rodzinnie jak miło... śliczna Mamusia z Ciebie:tak:
M&m's super spacerek i widać, że rodzeństwo się świetnie dogaduje... Kiedyś widziałam filmik jak Maja raczkuje :szok: byłam pod mega wrażeniem!!!! piękna Ci Córcia rośnie....jak Mama, więc co się dziwić ;-)
Confi ale Damianek bryka :szok: świetny chłopczyk rośnie!!! Bardzo rezolutny :tak: A jaki świetny mikołajek z niego :-p
Jolu No super filmiki...Tymke był zahipnotyzowany jak Twoej Córeczki gadały:-D:szok: no i Twoje Dziewuszki to są mega śmieszki i rozrabiaczki ;-);-) Świetnie wyglądają na tych gąsieniczkach, a z Ciebie laseczka jak się patrzy :tak::-D
Mamatysia ale cudny mikołajek....:-) super rodzinka!!!
Tikanis... no Kubuś też widzę wymiata na kolankach :-D
Ankzoc Maja ślicznotka że hej! a czarno białe zdjęcia ssą super:tak:
Monika1977 Tomuś jaki poważny gdy pozuje...:-D fajniutki chłopczyk...:-) Okularki świetne:-p
Mamstud super prezentowanie :-D :-)śliczne dzieciaczki:tak:
Roxy ale z Ciebie ładna Mamusia .... Nadia ślicznym mikołajekim jest...:tak:

reklama
A to Tymek...z początku grudnia :sorry: bardziej aktualne jak M przywiezie aparat, bo są niezgrane:-p

Załączniki

• 09.jpg
    09.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 54
  • 10.jpg
    10.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 57
  • 11.jpg
    11.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 59
Do góry