reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Roxy, fajna babka z Ciebie, wyglądasz tak dziewczęco.
Ja też zazdroszczę Ci sylwestra. Przede wszystkim tego że mogliście się sami wyrwać. Super sprawa.
Nadia fajniusia, też ma takie czarne oczka mam mama. Będzie z niej ładna kobietka :tak:

AgA, dzięki kochana za miłe słowa. Pokaż mi koniecznie tę chrześnicę M :tak: Jakby co, to masz mojego mejla w telefoniadzie na xxx

reklama
Monia, rozbawiłaś mnie tym na maksa :-D

Chyba sobie podrukuje Wasze zdjecia(Moniqsan,M&m'sa,JoIi,PauI i Twoje)i powiesze na Iodówke. Nie będę wtedy do niej zagIadac za smakoIykami.

Ale w sumie powinnam się ucieszyć i poczuć dumna, że znalazłam się w tak zaszczytnym gronie chudzinek. Szkoda tylko że te dziewczyny ważą po ładnych parę kg mniej ode mnie :baffled:
Ale tak czy siak, i tak się cieszę, szczególnie teraz (chociaż jeden powód do radości)

confi- ślicznie wyglądacie..... Damianke na fotelu jest the best, wygląda jakby pił cały tydzień :-D, no i sliczniusi z niego mikołajek ;-)

moniqsan- Lilijka hm same słodkości w tych ciuszkach wygląda jak mała modeleczka...... a twoje 2 ostatnie zdjęcia cudowne!!!

monika1977- twój m wygląda młodziutko ;-), a chłopaków masz super, ale oczęta Tomusia poprostu powalają

mamstud- kochana co tam dostałaś, że tak przytulasz ten prezent:confused: Zdjęcia Gabuni extra, na huśtwace jaką zróbiła minkę słodką ślicznie....

kasia1208- Nie no córcia to mała modelka..... ja nie wiem co ty robisz z Filipkiem on na każdym zdjęciu się tak ślicznie uśmiecha.... słodziak

roxy- slicznie wyglądasz ;-) ale pani mikołajowa jest superaśna.... no i widzę, że zabawki z fisher price królują :-D

Moniq Lilijka jest bardzo ładną dziewczynką myśle że będzie miała dużo chlopców wokół siebie
Confi Damianek jest rewelka mały komik z niego
Monika1977 pozazdrościć Ci tych chłopaków super!!!
Kasia córcia śliczna taka słodka ;-)
Roxy śliczne zdjęcia jesteście bardzo ładne dziewczyny
Mamstud podzielam zdanie dziewczyn masz bardzo dziewczeca urode do tego taką góralską prawdziwa z Ciebie gazdzina :-)
M&m s majusia jest prze kochana wcale nie wygląda grubo jest taka jak powinna być nic dodać nic ująć
Zdjęcia oglądałam na bieżąco ale nie miałam czasu opisać już nie będę wracała dalej wstecz ale o tych których tu nie wymieniłam wiedzcie że wszystkie dzieci są prześliczne taie kochane te nasze majowe pociechy:tak:

reklama
Do góry