reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Marzenko :-:)-:)-(
Celowo nas ominęłaś :confused::confused::confused::sad::sad::sad:
Poważnie:szok: A byłyście po drodze??? Nie widziałam... Internet mi chodzi jak stara k...a i tyle z tego jest ... Pisałam to chyba z 20 minut i równocześnie oglądałam, żeby nikogo nie pominąć, a jednak mi nie wyszło:sorry::sorry::sorry: Wybaczycie??? Zaraz Was poszukam... Tylko, że to może z pół godziny trwać:sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused:

moniqsan- no to ma byc ostatni raz:-) hehehe, nastepnrym razem beda baty:-D

marzena80-jesuuu ale wy macie niektore haselka tylko lac sie z tego, normalnie czytam to jak dobry kawal...:-D ne ma to jak baby forum.:-D

tsarina- jo joll mala buntowniczka:tak:

Helllou, ale dawno nas tu nie było :zawstydzona/y:
Wstawiam mojego Skarba i już pędzę do Waszych zdjątek :tak:
ZNALAZŁAM!!! Już wiemu dlaczego przegapiłam... Zapatrzałam się na m&m's:tak:
Lilianka ślicznie wygląda z tą spineczką!!! I ta minka - słodka... A jak fajnie stoi! Mam nadzieję, że Nataszka teraz jak już jest w normalnym łóżeczku z szczebelkami to też zacznie się podnosić...

Wiem, wiem... Tylko Ona ostatnie 4 miesiące spała w łóżeczku turystycznym... Żałuję, że nie zawiozłam do teściów tego normalnego, ale ciągle wydawało nam się, że już za chwilę pójdziemy do siebie i nie ma sensu.. No i tak zeszło... A wiadomo, że w łóżeczku ze szczebelkami jednak dziecko szybciej łapie takie rzeczy...

Roxy dziękuję a co do psa to się nie dziwię,że ucieka. Dzieci są nieprzewidywalne i każdy normalny pies zrobi to co twoja sunia. Nasza jest nienormalna, ma nieskończone pokłady cierpliwości...nic jej nie rusza :tak:

Tikanis kochana czy myślisz ,że jeśli miałabym chociaż cień podejrzeń to pozwoliłabym Damianowi wsadzać łapki do pyska Nygi...:sorry:
Nigdy w życiu. Za mojego psa dałabym się pokroić na plasterki grubości 3 mm ;-)
a Twoje zdjęcia...no cóż...przyprawiasz mnie o kompleksy :zawstydzona/y:
piękne...po prostu :sorry:

Kornasia dziękuję...a swoją droga co jest z tym nosem? :eek: czemuż on taki pomarańczowy? Marchwi za dużo Młodemu nie daję...co najwyżej Cebion multi :confused2: nie wiem dlaczego on tak ma..
Diana jest boskim reniferkiem a drugie zdjecie jest super. Wygląda na nim jakby sie zamyśliła :tak:

Mmatysia a jak pupil kocha Damiana :-D najchętniej by mnie wyręczyła ....przynajmniej w przewijaniu :-p

Marzena80 ale śliczne zębole :tak::tak::tak: a Nataszka jak zwykle fajowa z tymi polikami :-D

Jola no posikałam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D jakie one sa cudne. Fajnie się śmieją...Damian rży jak osiołek i nie śmieje się tak na głos :-p:sorry:

Kasia no pięęęękne ząbeczki :tak::-) Filipek mimo iż jest drobny to też ma takie fajne chomikowe policzki :-D

m&m's alez masz fajne te dzieciaczki . Rozwaliło mnie zdjęcie gdzie oboje oglądają bajkę :tak:
Pozycja Mikołaja bezbłędna :-D:-D:-D jak on sie wysypia w ten sposób?

Moniqsan jak Lili pięknie stoi ..wooow . No chyba teraz nie masz juz kompleksów co? :-p
Drugie zdjęcie jest the best :-D:-D:-D

Paula ...jaka ona jest podobna do taty...normalnie skóra zdjęta :szok:
nie obraź się i nie odbierz tego źle :sorry:...szkoda ze nie jest podobna bardziej do Ciebie...byłaby pięęęękna :-p a tak jest słodka po tatusiu ;-);-);-)
też mamy takie puzzle na podłodze :tak:

Tsarina..Iza z tygrysem jest cudna :-D
te zdjęcia w kapturze też świetne..jak zwykle czepiam się o wielkośc...nic zobaczyć nie można na tych twoich "znaczkach" :-p

Tikanis Kubusiek obłędny ma uśmiech, juz Ci pisałam na NK ;-)
fajna choinka..ja swoją będę stroić pewnie jak zawsze w Wigilię

a to Damis...pierwsze zdjęcie dla fanek :-D:-D:-D
drugie z wujkiem..trzecie to tête a tête z Nygą :-D
a czwarte zrobione dzisiaj :-p
no i moja wstańka mała :)

[video=youtube;tCmKh3JRnLg]http://www.youtube.com/watch?v=tCmKh3JRnLg[/video]

Załączniki

• Damianek 009.jpg
    Damianek 009.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 80
  • Damianek 002.jpg
    Damianek 002.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 82
  • Damianek 006.jpg
    Damianek 006.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 82
  • Damianek 020.jpg
    Damianek 020.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 91
Confi, no niemogę, ostatnie zdjecie rewelacyjne!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
Ty albo cały czas z aparatem w ręku siedzisz, albo Damiś często takie miny stroi!!
ja to bym zrobila taki osobny album, z jego minami.:tak::tak::-):-):-)

reklama
Confi, no niemogę, ostatnie zdjecie rewelacyjne!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
Ty albo cały czas z aparatem w ręku siedzisz, albo Damiś często takie miny stroi!!
ja to bym zrobila taki osobny album, z jego minami.:tak::tak::-):-):-)
Kochana zdecydowanie to drugie :-D
mam ubaw codziennie bo Młody wali miny tak niesamowite ,ze chyba masz rację z tym albumem ...:-D:-D:-D

Do góry