M
Marzena80
Gość
Tsarina - Iza w różu? No, ale do twarzy jej...
Tikanis - Kubuś wyglada uroczo...
Tikanis - Kubuś wyglada uroczo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poważnie A byłyście po drodze??? Nie widziałam... Internet mi chodzi jak stara k...a i tyle z tego jest ... Pisałam to chyba z 20 minut i równocześnie oglądałam, żeby nikogo nie pominąć, a jednak mi nie wyszło Wybaczycie??? Zaraz Was poszukam... Tylko, że to może z pół godziny trwaćMarzenko :---(
Celowo nas ominęłaś
ZNALAZŁAM!!! Już wiemu dlaczego przegapiłam... Zapatrzałam się na m&m'sHelllou, ale dawno nas tu nie było
Wstawiam mojego Skarba i już pędzę do Waszych zdjątek
Mam nadzieję, że Nataszka teraz jak już jest w normalnym łóżeczku z szczebelkami to też zacznie się podnosić...
Kochana zdecydowanie to drugieConfi, no niemogę, ostatnie zdjecie rewelacyjne!!!
Ty albo cały czas z aparatem w ręku siedzisz, albo Damiś często takie miny stroi!!
ja to bym zrobila taki osobny album, z jego minami.:-):-):-)