reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

kasiu, roxy, paula, dziękujemy :-)
Roxy, sweterek jest z h&m. Mój tata kupił go Lilijce jak miała 3 miesiące i byliśmy na wspólnych zakupkach :tak: Rozmiar 62, a zaczęliśmy go nosić jak Lilianka skonczyła 5 miesięcy. Ale dopiero teraz jest dobry :zawstydzona/y:
On ma jeszcze takie takie fajne łatki na łokciach :tak:
O! Znalazłam na allegro :tak: (tam widać te łatki)
Sweterek H&M Polecam!!! (854196032) - Aukcje internetowe Allegro

Paula
Faktycznie malutka smutasek. Pokaż nam jakieś zdjątka uśmiechniętej :tak:
Chyba podobna jest do taty, nie? :tak:

reklama
kasiu, roxy, paula, dziękujemy :-)
Roxy, sweterek jest z h&m. Mój tata kupił go Lilijce jak miała 3 miesiące i byliśmy na wspólnych zakupkach :tak: Rozmiar 62, a zaczęliśmy go nosić jak Lilianka skonczyła 5 miesięcy. Ale dopiero teraz jest dobry :zawstydzona/y:
On ma jeszcze takie takie fajne łatki na łokciach :tak:
O! Znalazłam na allegro :tak: (tam widać te łatki)
Sweterek H&M Polecam!!! (854196032) - Aukcje internetowe Allegro

Paula
Faktycznie malutka smutasek. Pokaż nam jakieś zdjątka uśmiechniętej :tak:
Chyba podobna jest do taty, nie? :tak:
caly tatus zaraz czegos poszukam....:-):-)

malinka:-)

Załączniki

• 6 miesiecy 001.jpg
    6 miesiecy 001.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 75
  • 6 miesiecy 010.jpg
    6 miesiecy 010.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 81
a to moj reniferek :-)
ogladamy padajcy snieg :-)
i diabelek na koniec :cool2:

na ostatnim nie wygląda jak diabełek tylko jak misiaczek!

A ja pokazuję dowód na istnienie dwóch zębów.... malutkich ząbków...

Zębiska jak się patrzy! Iza też takie kiedyś miała:eek:

jolu - Amelka to gaduła, jak tak dalej pójdzie to butny pyskaczek wyrośnie i spontaniczny:-). Ala za to spokojniejsza i jakby bardziej rozważna i wyważona w mowie. Maja dziewczynki inne temperamenty, będą się uzupełniać i sobie pomagać:tak:.

ja sie tylko pod tym moge podpisać, bohaciefka ujeła dokładnie to co chciałam Ci joluś napisać!

A to nasze ząbki i buziaczek dla Nataszki :-)

buziak super!

nie nabijaj się, ja tez sypiam w takiej pozycji, jest mega wygodna! Ale dzieciaczki masz superaśne!

Helllou, ale dawno nas tu nie było :zawstydzona/y:
Wstawiam mojego Skarba i już pędzę do Waszych zdjątek :tak:

naprawdę urocza młoda dama! ale ma coś takiego w oczach, że na taką zupełną damę nie wygląda, taki mały chochlik jakby...

a to moja mala malineczka:-):-):-)

śliczna...

a to my w klatce ze złym tygrysem... zdjęcia ciemne, żeby zwierza nie spłoszyć...
oraz jak siedzimy z prezentem od Mamy chrzestnej...

Załączniki

• DSC00012.JPG
    DSC00012.JPG
    13,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC00013.JPG
    DSC00013.JPG
    13,2 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC00015.JPG
    DSC00015.JPG
    14,9 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Wow ile zdjeć przybyło:-):
Marzena-Natasza wygada jak słodki blond cherubinek:-):-).M stwierdził"słodka niunia"(a on rzadko komentuje;-))
Jolu-Alem się uśmiałam:-D:-D:-D.Masz wesoło z córciami.Śmieszki kochane:happy:
M&m's-Świetna parka.Najfajniejsze forumowe"telemaniaki":-D:-D:-D.
Powiem ci, ze Mikołaj śpi jak mój Mati:szok::szok::szok:.
Ładne fotki ze spaceru a ty zaje......wyglądasz!
Moniqsan-Pan Metka się sprawdza:-):-)(naszego już nie ma zarekwirowała 10 miesięczna kuzynka:sorry:)Śpiaca Lila mnie rozbroiła:-).Jak ona stoi:szok::szok:
Paula-Ale poważna Niunia.Fajnie w zabawkowym raju:-)
Tsarina-Waleczna Iza walczy z tygrysem,no i daje radę:-D:-D:-D.

Do góry