jola466
Majowe mamy'09
Jola - ależ Ty masz cudowne życie z tymi dziewczynkami!!! Oglądam fotki i mam rogala od ucha do ucha!!! Normalnie nie mogę się napatrzec na te akrobacje, minki.. i te czułe spojrzenia w oczka!!! Buziolki od Cioci Agi
Buziole przekazane Agus......Dziekuje za cieple slowa....:-)
Jolu,achhh te Twoje blizniaczki,cudne pieknie wygladają na łóżku w tych czapach i czerwonych kurteczkach Zreszta On we wszystkim pieknie wygladaja,ładnemu zawsze ładnie:-)
Roxy....dziekuje slicznie za komplement....
A co do Nadusi to slodziak z niej maly....no i sliczniusie ma oczka.....widze ze spodobala jej sie dziewczynka z lusterka...
Jolu na tych zdjęciach to dziewczynki mają takie łobuziarskie minki że wieżę że dają wam popalić cudne zdjęcia
Oj...daja ..daja...ale sa tez czasami slodkie i jak sie przytulaja to o wszystkich niepoprawnych zachowaniach mozna zapomniec,,,,,:-):-)
A Twoj Filipek poprostu mnie rozczulil tym usmiechnietym buziaczkiem....naprawde sliczny chlopiec......no i jak slicznie stoi...
Jolu - co tu dużo mówić... śliczne są!
Marzenko...dziekuje w imieniu dziewczynek....
Jolu-Bliźniaczki górą!Pieknie wygladają w tych azurowych czapeczkach:-).
Na 8 zdjeciu to jakbym mojego kaskadera widziała(czy ona tez odpina sobie zapiecie?).A tak wogóla to Ala czy Amelka?
Mamamatysia.....dziekuje .....buziak dla Ciebie....
na 8mym zdjeciu jest Amelia....i ona tak robi kilkanascie razy dziennie....jak jestem w pokoju z nim to jej nie przypinam bo strasznie ryczy bo wlasnie wtedy nie moze swoich akrobacji wykonywac....
A Twoi chlopcy razem wygladaja super....jeszcze tam za kilka latek malej siostrzyczki w srodku bedzie brakowac....:-):-):-)
W fotelki super.....a tych przestrzeni to Ci zazdroszcze.....oj duzy masz domek....
Od strony 142
JoIu, sama sIodycz. Od maIego wiadomo kto bedzie rządziI w tym siostrzanym związku.
JoIu, dziewczynki jak zwykIe przesIicznie wyszIy.Mój Tomek też tak wydziwia na
Iezaczku.
.
Monika..dziekujemy....no to widze ze nie tylko ja mam mala kaskaderke....no ale czasami to az sie lapie za glowe co one wyczyniaja...