reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Jola - ależ Ty masz cudowne życie z tymi dziewczynkami!!! Oglądam fotki i mam rogala od ucha do ucha!!! Normalnie nie mogę się napatrzec na te akrobacje, minki.. i te czułe spojrzenia w oczka:-D:-D:-D!!! Buziolki od Cioci Agi

Buziole przekazane Agus......Dziekuje za cieple slowa....:-)

Jolu,achhh te Twoje blizniaczki,cudne:tak: pieknie wygladają na łóżku w tych czapach i czerwonych kurteczkach:tak: Zreszta On we wszystkim pieknie wygladaja,ładnemu zawsze ładnie:tak::-)

Roxy....dziekuje slicznie za komplement....:tak:
A co do Nadusi to slodziak z niej maly.:tak:...no i sliczniusie ma oczka.....widze ze spodobala jej sie dziewczynka z lusterka...:-D:-D:-D

Jolu na tych zdjęciach to dziewczynki mają takie łobuziarskie minki że wieżę że dają wam popalić :tak: cudne zdjęcia

Oj...daja ..daja...ale sa tez czasami slodkie i jak sie przytulaja to o wszystkich niepoprawnych zachowaniach mozna zapomniec,,,,,:-):-)

A Twoj Filipek poprostu mnie rozczulil tym usmiechnietym buziaczkiem....naprawde sliczny chlopiec...:tak::tak::tak:...no i jak slicznie stoi...:tak:

Jolu - co tu dużo mówić... śliczne są!

Marzenko...dziekuje w imieniu dziewczynek....:tak:

Jolu-Bliźniaczki górą!Pieknie wygladają w tych azurowych czapeczkach:-).
Na 8 zdjeciu to jakbym mojego kaskadera widziała(czy ona tez odpina sobie zapiecie?).A tak wogóla to Ala czy Amelka?

Mamamatysia.....dziekuje .....buziak dla Ciebie....
na 8mym zdjeciu jest Amelia....i ona tak robi kilkanascie razy dziennie....jak jestem w pokoju z nim to jej nie przypinam bo strasznie ryczy bo wlasnie wtedy nie moze swoich akrobacji wykonywac....:shocked2::shocked2::shocked2:

A Twoi chlopcy razem wygladaja super....jeszcze tam za kilka latek malej siostrzyczki w srodku bedzie brakowac....:-):-):-)
W fotelki super.....a tych przestrzeni to Ci zazdroszcze.....oj duzy masz domek....:tak::tak:
Od strony 142

JoIu, sama sIodycz. Od maIego wiadomo kto bedzie rządziI w tym siostrzanym związku.

JoIu, dziewczynki jak zwykIe przesIicznie wyszIy.Mój Tomek też tak wydziwia na
Iezaczku.

.

Monika..dziekujemy....no to widze ze nie tylko ja mam mala kaskaderke....no ale czasami to az sie lapie za glowe co one wyczyniaja...:shocked2::shocked2:

reklama
Wszystkie dzieciaczki sliczniusie:-):-):-)
dziewczynki jak ksiezniczki a chlopcy ciacha:-D:-D:-D
no nie ma co przeciez ,,majowe,,:-D:-D:-D

tikanis, ty reniferku ty :-):-) ślicznie wyglądasz. myślałaś kiedyś o byciu modelką?..tak serio pytam, masz niesamowite rysy twarzy:happy:

confi, Damiś na piewszych fotkach wyszedł jakby należał do naszego klubu AA :rofl2::rofl2: ostatnio focia cudna, nosek rządzi:tak::laugh2:

moniqsan, no babciny fartuch wymiata :rofl2::rofl2: boszzze moja babcia to też świątek, piątek i niedziela - na okrągło lata w takim czymś..(zaznacze że on ponad roku przeprowadziła się z domu na wsi do domku do miasta;-):-D) i te jej boskie tłumaczenia - a wiesz katar mam, muszę gdzieś trzymać husteczkę :rofl2::rofl2::-D:-D:cool2::cool2:
Lilianka boska wygląda w tej przepasce :tak: że ona sobie tego z głowy nie zdejmie :eek: gołe tupki rules :tak::cool::cool:

tsarina, z początku myślałam że córcia ma oczka po tobie ale jak zobaczyłam wspólne fotki Izy Mirki i tatusia, to teraz już nie wiem czyje ma oczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y: no to masz już małą pomocnice do porządków świątecznych :-D modnisia jedna:tak:

jola, kurka ciebie to chyba zablokujemy byś już nie wstawiała fotek :-p:-p:-Dśliczności, no niew mogę się napatrzeć jak one się pięknie bawią ze sobą czy też obok siebie, takie dwa aniołki :tak: w zgadywanki która to która ja się nie bawię:-( bo wiem że itak nie zgadne, a jak zgadne to fuksem :sorry::cool2: aaa i widzę że jedna dostała już swoje własne prywatne łóżeczko:rofl2: pięknie wyglądają w tych sukieneczkach:tak:

kasia, kurcze Filipek tak już ładnie stoi.... mój niby też stanie ale muszę być przy nim cały czas bo inaczej leci na łeb na szyje:sorry::sorry:

mmatysia, bracia chyba mają taki sam kolor oczków co?;-) focie z lusterkiem widziałam na nk - hihi super fotka, dobry z ciebie fotograf że ujęłaś taki moment :tak::-):-) a fotelik to Maxi Cosi? jak się sprawuje? (ile już waży synek?)

roxy, mamytaką samą matę. piękna pościel w łóżeczku. a za kolor ręcznika już jesteś moją fanką - uwielbiamz ielony (nie dla siebie, ale dla synka;-)). malutka jest bossska, te jej oczka uuuuu :-D:-D węgielki:-D:-D

moniqsan, zdjęcia z babunią super..moja tez w fartuchu zasuwa cały czas a potem narzeka jak jej chcemy zdjęcia robić.Lili cudna jak zwykle...ja też się zawsze zastanawiałam czy taka opaska nie spada z łebka...nie znam się na obsłudze tego bo nie używamy :sorry:

tsarina, Iza Mirka mroczna? w życiu. Toż to istny aniołek...
zębole imponujące...boziu u nas gołe dziąsła a tu już prawie cały garnitur...:shocked2::shocked2::shocked2:

jola
,...no i co ja moge Tobie napisać....znów muszę to samo. Dziewczynki są obłędne...patrząc na nie aż chce się mieć całą gromadkę byleby zachowywały się tak jak Alicja i Amelka. Ubranka cudowne im kupujesz, napatrzeć się nie mogę:tak:

kasia,ładnie staje ten Twój zuch :tak: aż strach bierze co będzie za miesiąc - dwa :shocked2:

mmatysia,Twoi chłopcy też są powalający...focię z lustrem zrobiłam kiedyś Damisiowi podobną...fajowy fotelik...nasz już do nas doszedł ale jeszcze nie przymierzałam Damiana...bo zasnął biedaczysko ;-)

roxy
, Piękna jest Nadusia, oczka jak węgle...ja już Ci pisałam ,że będzie kolejka się do niej ustawiać nie? :sorry:

a to trochę mojego Wariatka...

Załączniki

• Damianek 097.jpg
    Damianek 097.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 80
  • Damianek 103.jpg
    Damianek 103.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 79
  • Damianek 106.jpg
    Damianek 106.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 83
  • Damianek 139.jpg
    Damianek 139.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 80
  • Damianek 140.jpg
    Damianek 140.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCN4594.jpg
    DSCN4594.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 78
Confi, kochana. Zacznę od ostatniej fotki bo jest po prostu....słów brak! super, rewelacja, aż się człowiek uśmiecha!!! No niemogę wzroku oderwać.:-):-)
a eraz od początku. :-) jejku jaki Damiś słodki z pieskiem. Kocha Damiś pieska, co? jak mnie rozczulają dzieci przy zwierzętach.:sorry::sorry:
No i muszę jeszcze powiedzieć, jakie Dami ma super fajne włoski!!
jakoś się roczuliłam dziś patrząc na twoje zdjęcia.:sorry::sorry::sorry:

Confi - Damian uroczy jak zwykle (mój Ci On i już- słyszycie Mamuski:tak::-D:-D:-D)!!! Z miesiąca na miesiąc bardziej poważny na twarzy i taki męski.. :tak:

Ale czarujaco-cwaniacka fotka jest the best!!! A Nyga to bardzo potulna Nianka - widać, że oboje kochaja się bezwarunkowo :tak::-D

m&m's , Kasia dziękuje...faktycznie moja suka poszłaby za Damianem w ogień :tak:

aga_k_m no Twój zięciunio Twój :-D:-D:-D zaklepany od początku dla Jagi :-D:-D:-D

chciałabym wam jeszcze pokazać jak oni się kochają....przyłapałam mojego syna z psem in flagranti prawie :-D film jest ciemny bo miałam małą lampke tylko ale nie chciałam przeszkodzić....

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=PnU6ei6i64k"]YouTube- Damian i Nyga[/ame]

reklama
Confi,przecudny ten twoj Damianek,te Jego minki sa niesamowite,ostatnie zdjecie super:tak::tak::tak: Fajnego kompana do zabaw ma:tak:moja sunia jak tylko mała bliżej podejdzie to ucieka,nie wiem boi sie czy co:sorry:
Wogole Damiś ma świetne wloski,takie długasne:tak:śliczny chlopaczek:tak::-)

Do góry