reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Od strony 142

Madziu, KamiIek zdoIniacha. Śmiesznie wygIadają te jego próby wstania.

Bohaciefka, dziewczynki urocze.MaIgosi mina na drugim zdjęcia superasna.

ROXY, Iaseczko- nic dodac nic ujać.

JoIu, sama sIodycz. Od maIego wiadomo kto bedzie rządziI w tym siostrzanym związku.

M&M'S,jacy oni do siebie podobni.Dwa razy ogIadaIam bo nie mogIam ich odróżnic.

MartaIis, natepny marchewkowy nosek na forum.Oczka sIiczne.

Tikanis, Iubię Twoje zdjecia . MikoIajek sIodziutki.

Confi, Damiś prezesem kIubu marchewkowych nosków.

Moniqsan, zdjęcia wzruszające. Niunia w opasce wymiata.

Tsarina, Iza wygIąda na anioIka,aż się nie chce wierzyć ,że to taki diabeIek.

JoIu, dziewczynki jak zwykIe przesIicznie wyszIy.Mój Tomek też tak wydziwia na
Iezaczku.

Kasiu, nastepny spryciarz już stoi.Nie moge napatrzec się na te jego puItiny.

Mmatysia, uwieIbim fotki z maIuchów ze starszym rodzeństwem.Fifi śmieszna mine zrobiI do Iusterka. Ciekawe co sobie mysIaI.

Roxy, następny marchewkowy nosek.Nadinka piąteczka.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu - a ja chyba dojrzalam dwa zębolki!!! Przystojniak z tego Twojego Filipa, ze fiu fiu!!!
Mamamatysia - Narcyz rzadzi!!! Braterska miłość do pozazdroszczenia:tak::tak::tak:
Roxy - ależ Twoja Nadinka jest słodziutka!!! a caluśna przy tym;-):-D Ślicznie jej w zielonym:tak: i karnacje ma chyba po Tobie??

:-DMamamtysia,no wiesz ja jestem dobra ale do czasu:-D posiedziala za zachowanie,hm 0,5 minutki tyle ile miala miesiecy;-)Co do recznikow,to kupilam rozne,chicco,h&m a z ikei odkrylam niedawno jak kupowalam mate i powiem szczerze ze sa najlepsze,takie duze i mozna dziecia owinac:tak:tamte wszystkie to takie male.Dlatego ikea rzadzi:tak:

Marzenko,Nadina sie urodzila kurczakiem:laugh2:jak wychodzilysmy do domu to miala 2270,zaczela przybierac od 4 miesiaca a mysmy sie widzialy jak miala chyba niecale 3,teraz jest zupelnie inna:tak:

Monika,dziekuje:-)

Marzenko,Nadina sie urodzila kurczakiem:laugh2:jak wychodzilysmy do domu to miala 2270,zaczela przybierac od 4 miesiaca a mysmy sie widzialy jak miala chyba niecale 3,teraz jest zupelnie inna:tak:
My widziałyśmy się chyba 19 sierpnia! A 2270:szok:? Maleńka była... A z jaką wagą się urodziła?
No i przez Was chyba będę musiała się wybrać do Ikei, bo takie duże ręczniki są super! A nie lubię Ikei:no:

My widziałyśmy się chyba 19 sierpnia! A 2270:szok:? Maleńka była... A z jaką wagą się urodziła?
No i przez Was chyba będę musiała się wybrać do Ikei, bo takie duże ręczniki są super! A nie lubię Ikei:no:
Urodzila sie 2500 ale szybko spadla,byla taka mala i chuda ze ja caly pobyt w szpitalu wylam,jak porównywalam ja z innymi dziecmi:-(
Tak,19 no to juz skonczyla 3 miesiac:tak: no i wlasnie zaczela przybierac i wydluzac sie;-) teraz wazy chyba z 8700:-)
A reczniki naprawde sa fajne i tanie,chyba 25zl:-)
Aga_km:-)dziekuje ,chyba po mnie ale mama od mojego P twierdzi ze wszystko po nim:-D

reklama
Tsarino - w końcu widze górne zębolki - ale fajniutkie (mojej nawet dziąsełka nie uległy zmianie, więc pewnie poczekamy sobie na górne jakiś czas:sorry:...). Ależ Izunia (o przepraszam - Iza Mira) jest fajniuska, te ciemne oczka - muaaaa (3 fotka cudna!!!):-):-):-).
Porządki pierwsza klasa - od razu widać, że lubi mieć wszystko na glancik poukładane:-D!!!

A Twój M tez ma piękne włosy (Marczak już się szpakowaty robi, więc jakby zapuścil to dziwnie by to wygladało - szczególnie w tej "śmiesznej" długości w pół ucha:-D:-D:-D) - zazdroszcze tych kudełków - nie dość, że 2 razy dłuższe od moich to jeszcze kręcone, no i czarne!!!

podziękował, podziękował... mężowi przekaże. Moja siostra, mój Tata i mężulek mają takie włosy, a Izie kręco się leciutko te poczatki włosków, więc może, może...

Iza wygląda jak słodki aniołek no może ostatnie zdjęcie mały diabełek po mince a zębole fajne już

Tsarina,ale Iza jest słodka:tak:śliczna dziewczynka ,no i te zębolki super widac,kurcze nie moge sie doczekac ja Nadinka bedzie miała zeba,podobno buziolek sie troszke zmienia;-)
No a Tiger:-D świetny kompan:tak:

Tsarina-Iza istny aniołel.Śliczna ma buźkę.Obłedne ma te zebole, no i jak ładnie pomaga ci w sprzataniu;-)

Dziękujemy! Bardzo dziękujemy!

Najświeższe:
1)Braterska miłosć
2)Pełzak-uciekinier
3)Narcyz
4)Nowy nabytek

poprostu padłam, swietne zdjątka... szybkiego masz Dzidziaczka.. taki TurboFilip!

No i na 1 fot buuuzzzziiii:-D
2fot ale dlaczego? za co?
3fot piateczka dla cioteczek z BB
Nadia booooszka...

Tsarina, Iza wygIąda na anioIka,aż się nie chce wierzyć ,że to taki diabeIek.
Dziękujemy!

Do góry