reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Wooow,Kasia przystojniaczek:tak: czy ja tam widze zeba czy już mam obsesje:-D;-) A tak apropo,czy Wszystkie majowe dziciaczki już stoją??? Sliczny,silny chlopczyk:tak::-)

reklama
Izabela (bez zdrobnienia!) wygląda świętnie!!! I dumny tatuś:tak:!!!

Jolu - co tu dużo mówić... śliczne są!

Kasiu - mój zięć pierwsza klasa:tak:!!!

Roxy - Natasza nie stoi jeszcze:no: Chyba na to jeszcze jest czas. Zresztą nawet sama nie usiądzie. Siłuje się okropnie, podpiera, ale zupełnie nie usiądzie... Jak ją posadzę to siedzi i jak się za bardzo nie kręci to posiedzi trochę, ale zazwyczaj się kręci i padnie:tak:

mój już nie posiedzi na siłe wstaje co go posadzę to on za moment stoi nie pozwalam za dużo jak go posadzę na środku pokoju to nie ma wyjścia i siedzi ;-)
Roxy31 tak to ząbek :tak:

Nazbierało mi się zaległości:-(
Moniqsan-Lila w opasce z rozdartą buźką-super:-), ale mina z ostatniego zdjecia wyraźnie mówi"ja wam jeszcze pokażę":-D:-D:-D
Tsarina-Iza istny aniołel.Śliczna ma buźkę.Obłedne ma te zebole, no i jak ładnie pomaga ci w sprzataniu;-)
Jolu-Bliźniaczki górą!Pieknie wygladają w tych azurowych czapeczkach:-).
Na 8 zdjeciu to jakbym mojego kaskadera widziała(czy ona tez odpina sobie zapiecie?).A tak wogóla to Ala czy Amelka?
Kasia-Śliczny śmieszek.A ten połyskujacyząbek słodki:-)

Marzena,u mnie dokladnie tak samo:tak: posadze ja i 3 sekundy i bach,a o staniu to nie ma mowy:no:
Ale wszystko w swopim czasie,dzieciaczki sa rozne i sie roznie rozwijaja:tak:;-)

Najświeższe:
1)Braterska miłosć
2)Pełzak-uciekinier
3)Narcyz
4)Nowy nabytek

Załączniki

• Obraz 006 [MiniFoto].jpg
    Obraz 006 [MiniFoto].jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 350 [MiniFoto].jpg
    Obraz 350 [MiniFoto].jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 84
  • Obraz 357 [MiniFoto].jpg
    Obraz 357 [MiniFoto].jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 108
  • Obraz 020 [MiniFoto].jpg
    Obraz 020 [MiniFoto].jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 123
Mamamatysia,super chlopaki:tak: Filipek to tak jak moja mala,mata fajnie ale jak jestem obok:-Dna podlodze to dopiero super:-D:tak:
Majowe dzieciaki maja cos z narcyzow,nadia caluje sama siebie:-D wkleje fot
Fotelik jest super,i chyba szeroki,nie? Tez musze pomyslec bo w grubszych ciuszkach to niewygodnie:tak:
No i na 1 fot buuuzzzziiii:-D
2fot ale dlaczego? za co?
3fot piateczka dla cioteczek z BB

Załączniki

• Naduska2 080.jpg
    Naduska2 080.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 98
  • Naduska2 005.jpg
    Naduska2 005.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 112
  • Naduska2 129.jpg
    Naduska2 129.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 90
Mmatysia - Narcyz jest super!!! A foteli niezły, nie? Widzę, że na beż postawiliście...?

Roxy - ale Nadia się zmieniła... Wtedy taka malutka była... Ja myślałam, że to wasze pierwsze szczepienie, ale jak imię usłyszałam to wszystko się wyjaśniło;-)!!!

reklama
Mmatysia - Narcyz jest super!!! A foteli niezły, nie? Widzę, że na beż postawiliście...?

Roxy - ale Nadia się zmieniła... Wtedy taka malutka była... Ja myślałam, że to wasze pierwsze szczepienie, ale jak imię usłyszałam to wszystko się wyjaśniło;-)!!!
Na beż bo szary nie doszedł a już nie chciałam dłużej czekać.
Roxy-Ale się uśmiałam ze zdjęć Nadii i twoich komentarzy.
Super całuśna ta twoja córa:-D:-D:-D i pytam za co zamknęłaś biedne dziecko:laugh2::laugh2::laugh2:????.Mamy takie same ręczniki:-D Ikea rządzi ;-)

Załączniki

• Obraz 377 [MiniFoto].jpg
    Obraz 377 [MiniFoto].jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 102
Do góry