reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moja wina, moja wina :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, postawiłaś mnie do pionu;-). Dzisiaj wieczorem odpiszę bo muszę się skupić a tu rodzinka przeszkadza, właśnie zjadłam ciepłą zupkę, mam rumieńce i płoną mi policzki i uszy, przed zupką byłam na 4-godzinny spacerze z Małgosią aby mogła pospać bo u sąsiadów dalej remont.

Dziękuję za pochwały, córcie w genach dostały co lepsze i wiecej po mamusi bo jakby po tatusiu np. odziedziczyły nos to musiałabym zbierać na operacje plastyczną;-).
jola - masz rację, Gaba to buntownik i zawsze powie co myśli (nawet jak skończy się to kara - ma to po tatusiu).

Wiesz..moze to i dobrze ...bo bedzie wiedziala czego chce w zyciu.....tylko teraz napewno Ci jest ciezko z takim malym buntownikiem...:shocked2:;-)

a jesli chodzi o geny....to po mnie niestety dziewczyny dostaly jedno odstajace ucho....:-:)-:)-:)-:)-(....i nadodatek jest troszke wieksze od drugiego.....tylko ze ja to zauwazylam dopiero u siebie jak zwrocilismy uwage ze one maja wieksze ....:-:)-:)-:)-:)-(.....mam nadzieje ze wloski przyslonia....smutno mi z tego powodu....:-(

reklama
O matko Jolu czy ciebie pogrzało??????? :szok::szok:też żeś wymyśliła!!!!! jedno odstające większe ucho!!!!!!! normalnie ty chyba się nudzisz że siedzisz i takie głupoty wymyślasz!!!!wstydź się!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

O matko Jolu czy ciebie pogrzało??????? :szok::szok:też żeś wymyśliła!!!!! jedno odstające większe ucho!!!!!!! normalnie ty chyba się nudzisz że siedzisz i takie głupoty wymyślasz!!!!wstydź się!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wiesz Martus....ale to prawda.....ja wiem ze to tylko uszko.....zreszta juz mialam sie kiedys Was zapytac, ale stwierdzilam ze nawet jak to widac to i tak mi nie powiecie...:-:)-:)-( No te nieszczesne lewe uszko.....:unsure:
A jak sie urodzily to mialy takie sliczne malutkie uszka i nieeodstajace....:-:)-:)-:)-(

Marzenko...dziekuje za komplementy....:tak::tak::tak::tak:

jola

Haaaa haaa haaaa :rofl2: ..... aleś palnęła. Tyle lat i nie zobaczyłaś swojego ucha a martwisz się o uszka dziewczynek. No wiesz :oo:.... Ja w ogóle tego nie zauważyłam :eek::eek::eek: Nawet tych odstających uszek nie zauważyłam!!! :eek: A uwierz mi, naprzyglądałam się Twoim dzieczynkom że hoho :tak:

m&m's czapusia fatycznie - pocieszna, ale pociesznej minki Twojej cudnej Majuni nie przebije :yes:

m&m's - a Majka robiła bąbelki ze śliny???? Śliczna dziewczynka a w tej mince coś zadziornego...
jola - ależ nie przejmuj się!!!! zawsze prawa strona ciała rózni sie od lewej, ja mam różnice w długości dłoni o 1cm a moje córcie maja większe uszka ode mnie i w dodatku Gaba ma odstające i grubszą małżowinę uszną (mam nadzieję, że noski pozostaną takie po mnie bo jak po mężu to będzie tragedia:szok::szok::szok:). Teraz może Ci się szczególnie wydawać, że dziewczynki mają odstające uszka bo mają krótkie i puchowe włoski i przez to masz takie dosadne wrażenia - zmieni się jeszcze trochę bo wzmocnią się włosy i zasłonią kształt głowy, zmienią się rysy twarzy bo pucki zrobią sie mniej puckowate. Nie smuć się na zapas!!!!

bohaciefka - piekne są te Twoje kobietki - no i wiadomo już po kim :tak::-):-):-)

m&m's - piękna czapka, ale minka Majki piekniejsza:tak::-D

KASIA1208-sliczny filipek i jak ladnie siedzi
MONIKA1977-bardzo sie zmienil tomus,on chyba dlugi sie urodzil
M&MS-super masz dzieciaczki,a maja sliczne ciemne oczka
MMATYSIA-sliczny filipek usmiech od ucha do ucha
ANKZOC-ta pierwsza fotka bombowa ,taka duzia i siama je;-)
JOLU-przepiekne kobitki
AGA,CONFI-wypad na basen sie udal widac,dzieci mialy radoche
MONIQSAN-lilijka ale ladniutka ta grzywka boska ,xavus tez ma jeszcze
ANETKA-jaka zapatrzona ,sliczna i ladnie siedzi ,moj narazie probuje a tu zachwile mu 7mscy stuknie
IMAGINATION-jak tomus siedzie sztywno
CONFI ale dami ma jezorek wielgasny ;-)lady chlopczyk
MAMSTUD super dzieciaki gaba cala ty
BOHACIEFKA-sliczne dziewczyny gabi napewno zadowolona ze ma siostrzyczke,no i wreszcie sie mama pokazala.
M&Ms-to ty tez martusia ;-)milo mi

mysle , ze wszystkie skomentowalam,:-) jestem na biezaca

reklama
jola

Haaaa haaa haaaa :rofl2: ..... aleś palnęła. Tyle lat i nie zobaczyłaś swojego ucha a martwisz się o uszka dziewczynek. No wiesz :oo:.... Ja w ogóle tego nie zauważyłam :eek::eek::eek: Nawet tych odstających uszek nie zauważyłam!!! :eek: A uwierz mi, naprzyglądałam się Twoim dzieczynkom że hoho :tak:

m&m's czapusia fatycznie - pocieszna, ale pociesznej minki Twojej cudnej Majuni nie przebije :yes:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:.....no stwierdzilismy z mezem ze to tylko wyglad estetyczny ,....najwazniejsze ze sa zdrowe i wesole dziewczynki...:tak::tak:

m&m's - a Majka robiła bąbelki ze śliny???? Śliczna dziewczynka a w tej mince coś zadziornego...
jola - ależ nie przejmuj się!!!! zawsze prawa strona ciała rózni sie od lewej, ja mam różnice w długości dłoni o 1cm a moje córcie maja większe uszka ode mnie i w dodatku Gaba ma odstające i grubszą małżowinę uszną (mam nadzieję, że noski pozostaną takie po mnie bo jak po mężu to będzie tragedia:szok::szok::szok:). Teraz może Ci się szczególnie wydawać, że dziewczynki mają odstające uszka bo mają krótkie i puchowe włoski i przez to masz takie dosadne wrażenia - zmieni się jeszcze trochę bo wzmocnią się włosy i zasłonią kształt głowy, zmienią się rysy twarzy bo pucki zrobią sie mniej puckowate. Nie smuć się na zapas!!!!

No mam nadzieje ze to z czasem jednak sie zmieni..tzn. nie te odstajace uszku bo ono to juz sie nigdy "nie przyklei "ale wlasnie ze wloski urosna.:tak::tak::tak:

JOLU-przepiekne kobitki
mysle , ze wszystkie skomentowalam,:-) jestem na biezaca

Dziekuje........

Do góry