reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Mamstud
Ale Gaba będzie "chłopaczara" Tyle fur ją otacza. I to jakie fury. Chciałabym być Twoim dzieckiem :-D:rofl2:
Oczywiście to "chłopaczara" to w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Ja zawsze miałam chłopięce zacięcie - wbijałam gwoźcie u taty w garażu, uwielbiałam resoraki. Teraz mój mąż pęka z dumy jak biorę się za męskie prace w domu i widzi że sprawia mi to przyjemność ... no i wychwala po ludziach :-) Nie trzeba mówić jak się wtedy czuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::rolleyes2:
Śliczne masz pociechy. Fajna z was rodzinka :tak:

bohaciefka
Ale królewny :happy: Uuuuu, będą się ustawiały kolejki do drzwi. jak Ty sobie biedna z tymi chłopakami poradzisz ...

reklama
A oto ja z młodszą pociechą :)

Załączniki

• IMG_9484.jpg
    IMG_9484.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
monisqan - no nie wiem jak, ale moja Gaba juz chłopaków całuje w pzredszklu:shocked2:, do tego ma kolegę z grupy - Olesia, który postanowił, ze Gaba będzie jego żoną i będą mieli 4 dzieci:shocked2::-):shocked2:, a na dodatek dostalismy zaproszenie na wspólna zabawę od Olka i jego mamy. No i dzisiaj bylismy:-). Bawili się nader zgodnie:eek:.

A Gaby to są słodkie chłopiary :).

Confi Damianek jest super !! :-) a zdjęcia z języczkiem najlepsze ;-) słodziak z niego

monigsan słodkie minki Lilianka robi :-p w ogóle śliczna z niej dziewczynka :tak:

mamstud fajne masz dzieciaczki:tak: Gabie chyba spodobało się w dużej wannie :-) Zuzka też się tak kąpie :happy:

bohaciefka ale masz śliczne córki, Gabrysia bardzo podobna do Ciebie :tak:

Mamstud Gaba taka malutka znowu nie jest przynajmniej nie odczułam tego na zdjęciach w kąpieli super zdjęcie i fakt podobna do Ciebie:-)
Bohaciefka teraz już umiesz wstawiać zdjęcia więc proszę o więcej śliczne dziewczyny:-D
Confi Confi Confi Ty to zawsze wychwycisz coś fajnego Damiś to mały komik zdjęcie z językiem wymiata zresztą co tu dużo mówić Damiś zawsze wymiata:rofl2:
A co do Imagination nie znam nie wypowiadam się ale jak się przewija na forum to same złe rzeczy za nią idą rozumie że chce się pochwalić ale coś za coś niestety nie można chwalić ciągle kogoś a ten ktoś nic:sorry:

No dobra .......az 3 stronki mi sie uzbieralo...ale to oczywiscie plus bo to sam przyjemnosc ogladac nasze dzieciaczki....:-):-)

Anetka....Twoja Zuzanka to silna dziewczynka....slodka jest....:tak::tak::tak:...i te pultusie....:-D:-D No ale dlaczego nie wstawilas wiecej foteczek....:shocked2::shocked2::confused2::confused2::confused2:

Confi....dziekuje slicznie ......a Damianka fotki....no chyba sie powtorze ale Damis jest the best....:happy::happy::happy:.zdjatka z jezorkami sa przeslodkie....a ta 7 fotka..no kochana Ty to w domu to masz malego kawalera a nie 6 miesiecznego bobo....taki powazny na tym zdjeciu....toz on nie bedzie sie mogl opedzic w przyszlosci od kobitek...zreszta co ja pisze ..juz teraz kolejki sie do niego ustawiaja......masz z kogo byc dumna....:tak::tak::tak:

Moniqsan....Lili jest suuuuper.:tak::tak:...nie tylko to ze jest poprostu przesliczna...juz nie wspomne o tych czarnych oczkach...ale te minki.....no poprostu rewelacja...:-D:-D
A Ty caly czas nazekasz ze ona nie lubi lezaczka....a tu prosze zadowolona jak sie patrzy.......i wiesz co ...ja juz bym te poduszke podtrzymujaca glowke bym zdjela...napewno Lili nie jest z tym za wygodnie....:shocked2::happy:
No i Mamamatysia ma racje ...ona nauczy sie pic z kubeczka ale najpierw musi on zostac jej "przyjacielem"...:-D:-D

Mamstud.....tak mata to nasz kolejny super zakup....z nai moge zrobic kapanko sama...no i dziewczyny maja radoche.....:-)
A co do mojej osoby to musze sie pochwalic ze przytlam 1.5 kilo.....:tak::tak::tak:

Co do Gabuni...to widac ze bedzie miala w bracie oparcie...jest cudna dziewczynka....a no i u nas pierwszy raz w duzej wannie wygladal dokladnie tak samo....byl niestety placz....drugi natomiast to tak jak u Was to inna historia....:-D:-D
Ta foteczka "plywajacej" Gaby jest cudna...a jaka ma zadowolona minke...:-D:-D

Bohaciefka....ale Twoje corcie sa sliczne....podobne do siebie...
Malgosia jest slodka..ma sliczne oczka a Gabrysia to na takiego malego buntownika mi wyglada.....:tak::tak::tak:
No to po kolejenej foci juz wiadomo po kim dziewcz\yny maja takie sliczne oczka....no po mamusi..:-):-):-).....
Bardzo ladnie wygladasz....:-)

No i jak na moje oko to robi sie podobna do mamusi.....:tak::tak::tak:

Bohaciefka w końcu troszkę Ciebie no i coreczek. A napiszę Ci, że śliczne są Twoje córcie. A Oluś z przedszkola to ma szczęście:tak::-D

Mamstud super zdjęcia z Gaby i Andrzejka super rodzeństwo jest.

Confi no ja też już się powtarzam ale Dami jest super agent. Będzie z niego niezłe ziółko:-)

Moniqsan Lila super minki robi ale czekam na zdjecia bujania na zawołanie.

Jola cudne są dziewczynki. A co do śmiechu na widok mamy sprzątajacej to może je szuranie śmieszy bo mój Julo tak ma:tak:

Anetka czekamy na więcej zdjęc ślicznej Zuzi. Rzeczywiście Pyzola mała.

bohecuafka- ja tu czekam od ciebe na odpis na priva a tu cisza....:// strasza corcia cala mamusia,, a malutka sliczna:)
Moja wina, moja wina :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, postawiłaś mnie do pionu;-). Dzisiaj wieczorem odpiszę bo muszę się skupić a tu rodzinka przeszkadza, właśnie zjadłam ciepłą zupkę, mam rumieńce i płoną mi policzki i uszy, przed zupką byłam na 4-godzinny spacerze z Małgosią aby mogła pospać bo u sąsiadów dalej remont.

Dziękuję za pochwały, córcie w genach dostały co lepsze i wiecej po mamusi bo jakby po tatusiu np. odziedziczyły nos to musiałabym zbierać na operacje plastyczną;-).
jola - masz rację, Gaba to buntownik i zawsze powie co myśli (nawet jak skończy się to kara - ma to po tatusiu).

reklama
A ja tu wpadłam, bo jak przeczytałam na ogólnym, że działo się coś ciekawego to musiałam od razu tu przeskoczyć... Myślałam, że ostrzej było... No, ale dobre i to...
Confi, AgA - świetnie Wasze dzieciaczki razem wyglądają!!! Tylko trzeba uważać, żeby Damianek się za dardzo do Zosieńki nie przywiązał...:-D

Moniq - Liljanka jest cudna!!!

Bohaciefka - ale masz fajne te dziewczyny...:tak:!

Mamstud - moja Natasza też w wannie uwielbia być na brzuszku. Śliczna ta Twoja Gaba i jaka kruszynka...

Anetka - Zuzia jest super dziewczynka!

Joleńko o Twoich dziewczynkach to już chyba nie będę pisała. Są boskie:tak::tak::tak:!!! Wyglądają rewelacyjnie:tak::tak::tak:!!! Ale Ty dobrze o tym wiesz, szczególnie piorąc ten dywan...

Do góry