reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Zdjęcie-0407.jpgZdjęcie-0417.jpg
1.) w swięta
2.) pojadłem sobie jabłuszko z jagodami:)))

Jestem zachwycona Waszymi dzieciaczkami, jak one nam szybko rosną:)))

reklama
Lilijanna Ale Ada jest już duża, a jaka śliczna :-) moja Wiki też ma tego pieska i też go bardzo lubi:-)

Bombusia
Alanek jest cudowny :-) I jakiego ma fajnego starszego brata:-) Super:-)

Zobacz załącznik 313170Zobacz załącznik 313171
1) pomagam mamie robic obiadek
2) zjadłem peirwsza marcheweczke

Lilijanna ale Ada ładnie juz siedzi
Bombusia fajne to zdjecia Alanka po przekasce:) uwielbiam jak dzieciaki sa takie ubabrane:D
Bogusia Wiki pieknie zjada:) dzioba otwiera ze hoho

Oj wszystkie nasze dzieciaki sa super:))) nie moge sie napatrzec jak szybko rosnął:D

Dziewczyny piękne Wasze dzieciaczki aż brak słów. Słodkie i do schrupania.

Bogusiu o ludzie ale fantastycznie na tym basenie wyglądacie, a ten tata z dzidziem też fajniusi, że hoho =))))))))))))

Bogusia, Panienka, Różyczk@ - dziękujemy za pochwały :zawstydzona/y:
Bogusia
- super wyglądacie, no i od razu sobie podpatrzyłam, że fotelik zabrać, super, nie pomyślałam kompletnie i pewnie bym się motała, jejciu ja już chcę 9.01 :-p
Różyczk@ - jak buzia umorusana to znaczy, że smakowało, u nas różnie raz brudasek, raz czyściutka i nie mam zielonego pojęcia od czego to zależy, chyba od dnia ;-)

Lilijanna Tak kochana weź fotelik można spokojnie wnosić na basen, a bezpieczniej jest nieść dziecko po śliskich kafelkach w foteliku niż na rekach, no i masz gdzie odłożyć dziecko żeby samej chociaż spiąć włosy czy cokolwiek:-) Nie zawsze są przewijaki, na tym basenie nie dość że w szatni są przewijaki i miejsce dla matki z dzieckiem, to jeszcze przy samym basenie też są przewijaki.

reklama
Do góry