reklama
Zobacz załącznik 313170Zobacz załącznik 313171
1) pomagam mamie robic obiadek
2) zjadłem peirwsza marcheweczke
Lilijanna ale Ada ładnie juz siedzi
Bombusia fajne to zdjecia Alanka po przekasce uwielbiam jak dzieciaki sa takie ubabrane
Bogusia Wiki pieknie zjada dzioba otwiera ze hoho
Oj wszystkie nasze dzieciaki sa super)) nie moge sie napatrzec jak szybko rosnął
1) pomagam mamie robic obiadek
2) zjadłem peirwsza marcheweczke
Lilijanna ale Ada ładnie juz siedzi
Bombusia fajne to zdjecia Alanka po przekasce uwielbiam jak dzieciaki sa takie ubabrane
Bogusia Wiki pieknie zjada dzioba otwiera ze hoho
Oj wszystkie nasze dzieciaki sa super)) nie moge sie napatrzec jak szybko rosnął
weroneczka
Fanka BB :)
Dziewczyny piękne Wasze dzieciaczki aż brak słów. Słodkie i do schrupania.
Bogusiu o ludzie ale fantastycznie na tym basenie wyglądacie, a ten tata z dzidziem też fajniusi, że hoho =))))))))))))
Bogusiu o ludzie ale fantastycznie na tym basenie wyglądacie, a ten tata z dzidziem też fajniusi, że hoho =))))))))))))
Bogusia, Panienka, Różyczk@ - dziękujemy za pochwały
Bogusia - super wyglądacie, no i od razu sobie podpatrzyłam, że fotelik zabrać, super, nie pomyślałam kompletnie i pewnie bym się motała, jejciu ja już chcę 9.01
Różyczk@ - jak buzia umorusana to znaczy, że smakowało, u nas różnie raz brudasek, raz czyściutka i nie mam zielonego pojęcia od czego to zależy, chyba od dnia ;-)
Bogusia - super wyglądacie, no i od razu sobie podpatrzyłam, że fotelik zabrać, super, nie pomyślałam kompletnie i pewnie bym się motała, jejciu ja już chcę 9.01
Różyczk@ - jak buzia umorusana to znaczy, że smakowało, u nas różnie raz brudasek, raz czyściutka i nie mam zielonego pojęcia od czego to zależy, chyba od dnia ;-)
Lilijanna Tak kochana weź fotelik można spokojnie wnosić na basen, a bezpieczniej jest nieść dziecko po śliskich kafelkach w foteliku niż na rekach, no i masz gdzie odłożyć dziecko żeby samej chociaż spiąć włosy czy cokolwiek:-) Nie zawsze są przewijaki, na tym basenie nie dość że w szatni są przewijaki i miejsce dla matki z dzieckiem, to jeszcze przy samym basenie też są przewijaki.
reklama
agulek80
Fanka BB :)