reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

reklama
A tu znowu moje chłopaki:)
DSCN0708.jpgDSCN0713.jpgDSCN0714.jpgDSCN0715.jpgDSCN0728.jpgDSCN0766.jpg

Załączniki

• DSCN0708.jpg
    DSCN0708.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 260
  • DSCN0713.jpg
    DSCN0713.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 233
  • DSCN0714.jpg
    DSCN0714.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 243
  • DSCN0715.jpg
    DSCN0715.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 234
  • DSCN0728.jpg
    DSCN0728.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 244
  • DSCN0766.jpg
    DSCN0766.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 239
Mls jaka Gaja duża:) śliczna dziewczynka:)

Jasio i Mariuszek z dziś:) bodziak który ma na sobie Mariuszek zakładałam Jasiowi jeszcze jak miał 4 miesiące, a na małego jest teraz taki akurat:) więc chyba młodszy brat za jakiś czas przerośnie starszego;)
DSCN0975.jpgDSCN0981.jpgDSCN0988.jpg

Załączniki

• DSCN0975.jpg
    DSCN0975.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 251
  • DSCN0981.jpg
    DSCN0981.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 232
  • DSCN0988.jpg
    DSCN0988.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 243
Misssi nie mogę zobaczyć Twoich zdjęć:(.
Chłopaki są podobni do siebie, noski, układ oczu tylko jeden taki blondyn a drugi ciemny:). Wesoło jest we czwórkę, choć jak nie ma mojego męża w domu to jakoś jest spokojniej:). Ja jestem bardziej zorganizowana, Jasio grzeczny, a jak tata wraca do domu to Jasio głupieje:). Jasiek przyzwyczaił się że Mariuszek jest z nami, a malutki z każdym dniem jest fajniejszy, więc ostatnio coraz mniej zmęczona jestem:)

reklama
Witajcie dziewczyny ;)
Suuper, że Wy tu nadal jesteście ;)
Świetnie, przypomnieć sobie tamte chwile, poczytać, popatrzeć na maluchy ;)
Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Załączniki

• IMG_0847.JPG
    IMG_0847.JPG
    275,4 KB · Wyświetleń: 224
reklama
Do góry