reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Dziewczyny dzięki! :-)

Riba, Neftis
- Ona śpi na płaskim, ta poduszeczka to taka bardziej prowizorka, jest cieniutka, choć na zdjęciu może nie wygląda. Mi już co niektórzy trąbią bym dała Jej normalną poduszkę i do łóżeczka i do wózka, a ja z uśmiechem od ucha do ucha, "dobrze, że Adrianna jest moim dzieckiem i to ja wiem co dla Niej najlepsze". Też chcę by jak najdłużej na płaskim leżała.

reklama
Dzięki! Marcin miał dużo radości jak leżał w tym fotelu :-)
liliana duża już jest Twoja córcia :-) mój Mały śpi na płasko, co najwyżej podkładam po parę książek pod nogi łóżeczka od strony głowy. No i jeszcze nie kładę Go na brzuszek podczas snu, bo sam dopiero zaczyna się przekręcać.

Agulek80 - ale Ada mi się sama jeszcze nie przekręca, raz czy dwa razy Jej się udało. Jak leży na brzuszku to prześpi mi 3/4 nocy, potem słyszę w łóżeczku gmeranie się, przewrót na plecy i śpi dalej do rana. Od początku kładłam Ją na brzuszek, już w szpitalu tak mi spała :tak:
A to jeszcze obserwacje w kuchni.
Adrianna 10.12 002.jpg

Czesc dziewczyny! To ja GORZKA_SŁODKA_CZEKOLADA
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:) musialam zmienic nick bo nie pamietam hasla do tamtego konta a nie wiem jak przeslac na poczte jak sie zapomina:( cos nie tak jest..
a wiec i ja sie pochwale moim juz duzym klockiem Oliwcia:)

SDC10749.jpgkocha misia:)

SDC10822.jpgwybieramy sie na spacerek.

SDC10874.jpgZ Babusią:) Mikołaju Mikołaju...:D

SDC10889.jpgKocham Moją Podusie :))

Hehe Wszystkie dzieciaczki obejrzalam i powiem wam ze sa cudoownee :) przesliczne babelki

luizka ja w takim leżaczku kąpię od samego początku i Marcin to uwiebia:-) chlapie wodą, że hej;-) a i Twojemu Bąblowi się podoba :-)
nataliakws Oliwka to duża, śliczna dziewczynka.

nataliakws, słodka niunia
luizka, zastanawiam się właśnie nad kupnem leżaczka, wydaje mi się, że będzie nam wygodniej.

Zuzanka z nianią;)
P1050638.jpg

reklama
Do góry