reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Urszulko super synuś! świetne ma spodenki :-)

Inka Alperek również przystojniak :-) na drugim zdjęciu wygląda na starszego :-)

reklama
Witam się! Mam na imię Cezary i właśnie skończyłem 3 miesiące..
Zobacz załącznik 298105Oglądam swój pokoik (hmm na brzuszku nie jest tak żle jak myślałem na początku)
Zobacz załącznik 298106Melancholijny w kąpieli (rozmyslam jak tu zaatakowac mamusię, jak tylko wyciągnie mnie z wanienki)
bb1.JPGWyspany, najedzony (poawanturowac się teraz, czy jeszcze pokimac??)

Misssi, Twój synuś przypomina mi trochę moją Zuzkę, szczególnie jak leży na brzuszku:>
Rzeczywiście coś jest podobnego w wyrazie twarzy, może ta zdziwiona minka ala gapcio :)
Missi cudowny synuś! a jaką macie świetną dużą wanienkę :-)
Dzięki, wanienka jest z oparciem i podpórką pod dupkę i mały może w niej siedziec sam :)

reklama
Do góry