reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

hejka, kiedyś pisałam w Sierpniowych mamach 2010.
Przypominam się z Liljanką:)
też urosła jak wasze pociechy.
P8134804.jpgP8205053.jpgP8144817.jpgP8174840.jpgP8174848.jpg

Pozdrawiam Was serdecznie i Wasze maluchy!
Mirka

reklama
P1100105.jpg Wczoraj pierwszy raz obcinałam Piotrka maszynka bo juz szope mial jak mu sciagalam czapeczke. Wczesniej tylko mial obcinanane w szpitalu przed operacja 2 razy. O dziwo pieknie siedzial jak go strzygłam :)
A oto efekt:)

Mirianna- O kogo widze:) No ale najwazniejsze ze sie odezwałas:) Liljanka super dziewczynka i bardzo podobna do ciebie:)Pozdrawiamy i jak bedziesz miala chwile napisz cos wiecej co u was:)

Ostatnia edycja:
Mirianna zgadzam się Liljanka jest bardzo podobna do Ciebie:) śliczna dziewczynka:)
Luizka super fryzure ma Piotruś:) Jasiek jak narazie był tylko raz obcianany u fryzjera, wszyscy mieli ubaw, bo pierw Jasio patrzył jak tate obcinają, a potem on miał usiąść na fotelu, ale nie chciał, więc mój mąż trzymał go na rękach, a fryzjer go obcinał:) było to już ponad 3 miesiące temu i włosy mu odrosły i znów przydałoby się strzyżenie:)

luizka Piotruś świetnie się prezentuje :-) ja już wiele razy obcinałam Marcina maszynką. Ostatnio nawet zostawiłam irokeza ;-) ogólnie robię w domu za męskiego fryzjera :-) ale tylko maszynką :-) oszczędzamy trochę kasy ;-)

Jasio na sobotniej imprezie:) zabardzo nie chciał się uśmiechnąć i się bawić przez wirusa, ale teraz codziennie ogląda nagrania z soboty i tańczy w domu:D
DSCN0432.jpgDSCN0434.jpgDSCN0442.jpg

reklama
ojj rosną dzieciaczki, rosną :-) Wszystkie super wyglądają :-D

luizka4don piesek śliczny, a Piotruś na pewno bardzo szczęśliwy jak ma takiego przyjaciela :-D

Do góry