reklama
agulek80
Fanka BB :)
Mirianna Liljanka to cała Ty :-) a gdzie się podziewałaś przez tyle czasu? Co u Was?
luizka4don
Wczoraj pierwszy raz obcinałam Piotrka maszynka bo juz szope mial jak mu sciagalam czapeczke. Wczesniej tylko mial obcinanane w szpitalu przed operacja 2 razy. O dziwo pieknie siedzial jak go strzygłam
A oto efekt
Mirianna- O kogo widze No ale najwazniejsze ze sie odezwałas Liljanka super dziewczynka i bardzo podobna do ciebiePozdrawiamy i jak bedziesz miala chwile napisz cos wiecej co u was
A oto efekt
Mirianna- O kogo widze No ale najwazniejsze ze sie odezwałas Liljanka super dziewczynka i bardzo podobna do ciebiePozdrawiamy i jak bedziesz miala chwile napisz cos wiecej co u was
Ostatnia edycja:
Madzia_83
Mirianna zgadzam się Liljanka jest bardzo podobna do Ciebie śliczna dziewczynka
Luizka super fryzure ma Piotruś Jasiek jak narazie był tylko raz obcianany u fryzjera, wszyscy mieli ubaw, bo pierw Jasio patrzył jak tate obcinają, a potem on miał usiąść na fotelu, ale nie chciał, więc mój mąż trzymał go na rękach, a fryzjer go obcinał było to już ponad 3 miesiące temu i włosy mu odrosły i znów przydałoby się strzyżenie
Luizka super fryzure ma Piotruś Jasiek jak narazie był tylko raz obcianany u fryzjera, wszyscy mieli ubaw, bo pierw Jasio patrzył jak tate obcinają, a potem on miał usiąść na fotelu, ale nie chciał, więc mój mąż trzymał go na rękach, a fryzjer go obcinał było to już ponad 3 miesiące temu i włosy mu odrosły i znów przydałoby się strzyżenie
Misssi
o masakra ale Piotrek się zmienił, jaki duży!
agulek80
luizka Piotruś świetnie się prezentuje :-) ja już wiele razy obcinałam Marcina maszynką. Ostatnio nawet zostawiłam irokeza ;-) ogólnie robię w domu za męskiego fryzjera :-) ale tylko maszynką :-) oszczędzamy trochę kasy ;-)
luizka4don
agulek80
Madziu widać, że Jasio lubi "bywać" ;-)
luizka piesek śliczny i Piotruś zadowolony z kumpla :-)
luizka piesek śliczny i Piotruś zadowolony z kumpla :-)
reklama