reklama
luizka4don
Fanka BB :)
luizka4don
Jasio super chłopak!!I jak ładnie kwiatki podlewa hehe Piotrus tez uwielbia podlewac ale najlepiej chodnik na dzialce a pozniej chlapac w powstałej kałuży ;p
Misssi
He he no widac że Luizka też sie dobrze bawiła:-) a Jaśko to tez widzę wie do czego kierownica i biegi służą :-) chyba troszku przytył, co?
agulek80
Misssi Czaruś zadowolony z pojazdu ale pewnie czasami Mu się nudzi, co?!
Piotruś miał fajną zabawę ale i Mama poszalała jak za dawnych czasów ;-)
Jaś widzę, podobnie jak Marcin, wie do czego służą biegi w samochodzie ;-) jeszcze smoka dyda?! My bezsmoczkowi to dla mnie nieco dziwny widok ;-)
Piotruś miał fajną zabawę ale i Mama poszalała jak za dawnych czasów ;-)
Jaś widzę, podobnie jak Marcin, wie do czego służą biegi w samochodzie ;-) jeszcze smoka dyda?! My bezsmoczkowi to dla mnie nieco dziwny widok ;-)
Anecia1111
Misssi Czarek nieźle szaleje hehe, cudny chłopak
Luizka Piotruś zadowolony że hoho, a poprzednie zdjęcia super... już tak wiosennie się zrobiło :-)
Madzia Jasio to nadal taki szczypiorek co? ale superaśny jest, taki wesoły non stop :-)
hehe a smoka Adasiol ma też takiego ale w błękitnym kolorze :-)
Luizka Piotruś zadowolony że hoho, a poprzednie zdjęcia super... już tak wiosennie się zrobiło :-)
Madzia Jasio to nadal taki szczypiorek co? ale superaśny jest, taki wesoły non stop :-)
hehe a smoka Adasiol ma też takiego ale w błękitnym kolorze :-)
Anecia1111
mls cudna córcia! radosna i chyba rozrabiara co? ma taki fajny "łobuzerski" wyraz twarzy ;-)
Neftis Zuzanka ale długaaaaaaaa jest :-) a buźkę ma już taką opaloną?
Neftis Zuzanka ale długaaaaaaaa jest :-) a buźkę ma już taką opaloną?
Misssi
Oj tak, a jak się znudzi to musze taszczyc quada do domu pod pachą. myślę o rowerku, tylko nie mam pojecia jaki powinien byc dla malucha. Co myślicie o takim? ROWEREK TRÓJKOŁOWY STEROWANY BOBY MILLY MALLY 24h% (2274332269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub Polski_ ROWEREK TRÓJKOŁOWY z pchaczem ; K-ce (2280140082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Ma już któryś sierpniaczek rowerek?
reklama
Madzia_83
Misssi my mamy takie ciemno niebieski z pierwszego Twojego linka A Jasio przytył, ostatnio co miesiąc przybiera ok 300-400gram, teraz waży ok 11kg i ma 83cm, więc wagowo brakuje mu jeszcze troche do innych sierpniowych Maluchów ale różnica już nie jest taka jak kiedyś tzn tak mi się wydaje
Agulek Jasio tylko jak idzie spać to ze smokiem, a zdjęcie właśnie było zrobione jak wrócił z doworu, położył sobie poduchy na podłodze, wziął koc i smoka i powiedział że idzie spać
Anecia Jasio jest szczupły i ma podobną budowę jak mój mąż i chude kości no i ma takie okresy raz jest taki okrąglutki, potem widać że rośnie i się wyciąga, potem znowu przybiera i znów rośnie
Agulek Jasio tylko jak idzie spać to ze smokiem, a zdjęcie właśnie było zrobione jak wrócił z doworu, położył sobie poduchy na podłodze, wziął koc i smoka i powiedział że idzie spać
Anecia Jasio jest szczupły i ma podobną budowę jak mój mąż i chude kości no i ma takie okresy raz jest taki okrąglutki, potem widać że rośnie i się wyciąga, potem znowu przybiera i znów rośnie