reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

z bidonem.jpglubię pić z mojego bidonu :-)

reklama
Piękne zdjęcia i te w zoo i te na basenie i te na wakacjach i te z bidonami i te na rowerkach, wszystkie dosłownie - normalnie się nie mogę nadziwić, przecież tyle co na świat je wypchałyśmy, a dzieciaki już takie duże :)

Ale z Jasia słodki blondasek:)
Piotruś jest przesłodki.
mls, świetny rowerek, a córa jaka dumna.
Agulek, też mam w planach zakupić ten bidon.

P1150121.jpgtata mnie trzyma i jest super!
P1150473.jpgP1150480.jpgmała świetnie znosi upały,ma to po mnie
P1150538.jpgbaja jest oglądana, nie przeszkadzać;)
P1150496.jpgulubiona pozycja do spania

Neftis - Zuza cudny śmieszek
Andzia - u nas też kilka zdjęć takich z ataku, super!

To ja wstawię kilka fotek z rodzinnego zlotu Audi w Wolsztynie w długi weekend Bożego Ciała :tak:
1. Biwakujemy wieczorową porą :tak:
2. Czworakuję ;-)
3. Mama kiedyś mnie zje :laugh2:
4. Tata goń mnie :-p
5. Na biwaku też czasem trzeba spać ;-)
nk1.jpgnk3.jpgnk4.jpgZobacz załącznik 374804Zobacz załącznik 374805

Ostatnia edycja:
reklama
Luizka śliczne zdjęcia Piotrusia, miło na niego popatrzeć zawsze taki uśmiechnięty:)
Mls świetny rowerek i Gaja super się w nim prezentuje:)
Agulek spryciarz z Marcinka:)
Neftis Zuzka jak zawsze rozkoszna:) uwielbiam ją oglądać na zdjęciach:) kurcze my z mężem też mamy raczej ciemne karnacje a Jasiu też bladziutki:) i mój maluch robi podobną pozę jak spi:D
Andzia śliczny chłopiec z Gabrysia i jest bardzo podobny do kolegi Jasia ze żłobka Mikołaja mają takie same spojrzenie:)i wiekowo też praktycznie to samo bo Mikołaj jest starszy od Jasia o 2 tyg:)
Lilijanna jaka już samodzielna dziewczynka z Adusi:)
A tu kilka fotek z niedzieli
IMG_0682.jpgIMG_0691.jpgIMG_0709.jpg - w końcu zabrali mnie na plaże:)

IMG_0715.jpg- tak buduję tylko wyższe wieże łatwiej układa się z samych gumowych klocków:)

IMG_0737.jpgIMG_0748.jpg- znalazłem mój ulubiony klocek:)

IMG_0756.jpg- tak w końcu przemieszczam się po mieszkaniu:)
IMG_0763.jpgIMG_0765.jpg - odkryłem że meble też są interesujące:)

IMG_0766.jpg - a tak się wstydzę jak mama przyłapie mnie na otwieraniu szuflad:)

Do góry